Editörler : Pangaea
11 Ocak 2024 13:47

öğretmen ilanı

bakanlık yeni alınacak öğretmenler için şubat ayı iş başı yapar demişti şuan şubata yetişmez eylüle beklermiyiz yoksa mart nisan mayıs gibi göreve başlatma şansları var mı ?

ya sabır!
Aday Memur
11 Ocak 2024 14:05

hocam zaten bakan açıklama yapmıştı o yüzden şubata yetişmez..bende artık seçime doğru atama sayılarını söylicekler Mart başı gibi seçim öncesi atama yaparlar ama eylülde başlarız bence yani Eylüle kaldı..

kamuz01
Memur
11 Ocak 2024 17:21

bir öğretmenin şubat ile eylül ayındaki kayıbı 400 450 bin tl den fazla Allah yardımcımız olsun her zaman seçime oynuyorlar.

ya sabır!, 1 yıl önce
hocam zaten bakan açıklama yapmıştı o yüzden şubata yetişmez..bende artık seçime doğru atama sayılarını söylicekler Mart başı gibi seçim öncesi atama yaparlar ama eylülde başlarız bence yani Eylüle kaldı..

ya sabır!
Aday Memur
12 Ocak 2024 13:42

doğru hocam yapcak bişey yok ama inşallah mülakat geçen sene gibi olur çünkü nasıl olacağı açıklanmadı tam ayrıntısıyla kötü bir sürprizle de karşılaşabiliriz.belki de mucize olur mülakat olmaz kimbilir?
kamuz01, 1 yıl önce

bir öğretmenin şubat ile eylül ayındaki kayıbı 400 450 bin tl den fazla Allah yardımcımız olsun her zaman seçime oynuyorlar.

ya sabır!
Aday Memur
26 Ocak 2024 20:42

hocam bu arada bir duyum aldım ama ne kadar doğru bende bilmiyorum..p.tesi alım sayılarıyla alakalı bir açıklama yapılacakmış bir arkadaşımdan duydum ben pek ihtimal vermiyorum ama umarım arkadaşın dediği gibi bir açıklama yapılır.
Toplam 4 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi