Editörler : gül-feşan
16 Ocak 2024 12:10

THS'li il dışı tayin

Arkadaşlar ben İBB bünyesinde ths bilgisayar teknisyeni olarak görev yapıyorum. Farklı nedenlerden dolayı il dışı bir belediyeye tayin olmak istiyorum. Başvuru yapmış olduğum belediyede bir tane teknisyen kadrosu var ve o da maalesef dolu. Ben sınıf değiştirerek tayin olabilir miyim veya öneriniz nedir?

grafik07
Memur
17 Ocak 2024 09:14

olursunuz. 657 Madde 74.

İlhanaykut
Aday Memur
15 Nisan 2024 09:18

Biraz daha açıklayıcı olma sansin var mi. İnceledim ama cok fazla anlamadim desem yeridir.

grafik07, 1 yıl önce

olursunuz. 657 Madde 74.

grafik07
Memur
15 Nisan 2024 09:46

belediyelerdeki norm kadrolar hizmet sınıfına göre belirlenir. hizmet sınıfı içindeki çalıştırılacak eleman sayılarını belediye kendileri belirler. teknisyen kadrosu yok diye bişe olmaz. teknik hizmetler sınıfında boş norm kadrosu varsa sizi teknisyen olarak da alabilir sınıf değiştirmenize gerek yok. teknik hizmetlerde norm kadrosu doluysa eğer sınıf değiştirerek genel idari hizmetlerdeki bir mesleğe geçirebilir. ama orda da boş olması lazım. bütün bu işlemler sizin izninizle olur.

hsnd
Başbakan Müsteşarı
15 Nisan 2024 09:59

Sınıf değiştirerek 'nakil' olabilirsiniz ancak burada esas olan kurumunuzun muvafakat verip vermeyeceği. Eğer kurumunuz muvafakat vermezse kurum değiştiremezsiniz. Nakil işlemleri iki kurumun da kabul etmesiyle olabilmektedir.

dewis33
Aday Memur
15 Mayıs 2024 11:24

Sağlam dayı bulursan kolay olmayacak iş değil

Toplam 5 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi