Editörler : Lanet

railway66
Şef
25 Ocak 2025 18:08

Nereye atandınız? Maaş 60 binden aşağı olmaz.
EEMMÜHENDİS2024, 3 hafta önce

TCDD'ye atandım bende elektrik elektronik mühendisi olarak ne kadar tahmini arkadaşlar maaş bilginiz

EEMMÜHENDİS2024
Aday Memur
25 Ocak 2025 21:59

Sakarya Tcdd Taşımacılığa atandım hocam

railway66, 2 hafta önce
Nereye atandınız? Maaş 60 binden aşağı olmaz.

Srhtyzc
Aday Memur
27 Ocak 2025 09:02

Hocam Merhaba, henüz atanmadım ancak önümüzdeki tercih döneminde sürveyan kadrosu için tercih yapmayı düşünüyorum. Araştırmalara devam ediyorum. Lisans Matematik mezunuyum, Bilecik açılırsa tercih edeceğim. Bu bilgiler dahlinde ortalama maaş bilgisi ne olur bilgi verebilirseniz sevinirim

railway66, 2 hafta önce
Sürveyan sahada çalışır. Sahada çalıştıkça turne tazminatı alır. Branşına göre yol, sinyalizasyon, elektrifikasyon, haberleşme birimlerinden birinde çalışır. Çıplak maaşın üzerine bu turne tazminatı da eklenir. Atandığınız yer ve mezuniyeti de yazarsanız daha açıklayıcı bilgi verebilirim.

railway66
Şef
27 Ocak 2025 11:45

60 bin civarı
Srhtyzc, 2 hafta önce

Hocam Merhaba, henüz atanmadım ancak önümüzdeki tercih döneminde sürveyan kadrosu için tercih yapmayı düşünüyorum. Araştırmalara devam ediyorum. Lisans Matematik mezunuyum, Bilecik açılırsa tercih edeceğim. Bu bilgiler dahlinde ortalama maaş bilgisi ne olur bilgi verebilirseniz sevinirim

hsynkrt33
Aday Memur
27 Ocak 2025 12:31

merhaba hocam ben Burdur'a atandım. Tapu kadastro lisans mezunuyum. Yüzde 99 yol diye tahmin ediyorum benim bölüm. Şuan arşiv soruşturmasıni bekliyoruz. Süreç çok yavaş gerçekten
railway66, 2 hafta önce
Sürveyan sahada çalışır. Sahada çalıştıkça turne tazminatı alır. Branşına göre yol, sinyalizasyon, elektrifikasyon, haberleşme birimlerinden birinde çalışır. Çıplak maaşın üzerine bu turne tazminatı da eklenir. Atandığınız yer ve mezuniyeti de yazarsanız daha açıklayıcı bilgi verebilirim.

railway66
Şef
29 Ocak 2025 21:39

Demiryolu hattı altyapı, üstyapı, köprü, menfez vb bakımlarını yapan birimde çalışacaksınız
hsynkrt33, 2 hafta önce
merhaba hocam ben Burdur'a atandım. Tapu kadastro lisans mezunuyum. Yüzde 99 yol diye tahmin ediyorum benim bölüm. Şuan arşiv soruşturmasıni bekliyoruz. Süreç çok yavaş gerçekten
31 Ocak 2025 11:02

Merhab ben matematik mezunuyum atandığım yer Muş
railway66, 2 hafta önce
31 Ocak 2025 13:47

sana özelden nasıl yazalım hocam hesabın gizli
umitucar8892, 3 hafta önce

merhaba ben de sürveyan olarak atandım grup varsa beni de aalabilir misiniz?

31 Ocak 2025 13:48

yeşilrussel, 1 yıl önce

Grup var ozelden yaz link atiyim

01 Şubat 2025 21:52

grup telegram da mı varsa ismi nedir?
umitucar8892, 1 hafta önce

hsynkrt33
Aday Memur
03 Şubat 2025 15:45

isim listesi ve evraklar yayınlandı bugün. Bir kısma takıldım. SGK uzun vade hizmet dökümü belgesi istiyor ama hiç sigortalı işte çalışmadım. onun için belge oluşturmuyor e devlette. Aynı durumu yaşıyan varmı ? Ankarayi aradım ama tel açan olmadı

Bregolas
Aday Memur
04 Şubat 2025 21:34

Hocam iyi günler.Bende böte mezunu olarak surveyanliga atandım. Merak ettiğim konu şudur. Eşimin öğretmenliğe atanma ihtimali yüksek ama benim görece baslayacagim yere atanamazsa ne kadar sürede yanına gidebilirim. Nakil emri diye bir üst yazı var orada 2 yıl diyor ancak sorduğumuz kişiler yine de izin vermiyor kadro pozisyon yok diye reddediyormus doğru mudur bu acaba?
umitucar8892, 1 hafta önce
Merhab ben matematik mezunuyum atandığım yer Muş
Toplam 32 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi