Editörler : E.Kayı Han
17 Ocak 2024 11:43

Promosyonlar tekrar güncellenecek haberi hakkında

Arkadaşlar 2022 eylülde aldığımız promosyonlar güncellenecek ek ücret verilecek hususunda bir duyum aldım

Net bilgisi olan var mı

ÇOTANAK
Başbakan Müsteşarı
17 Ocak 2024 11:55

https://www.memurlar.net/haber/1036751/

https://www.memurlar.net/haber/1070483

Daha önce gündeme getirmiştik, tekrar gündeme getireceğim. Bizim bakanlıkta, para yatmadan bu tür söylentiler itibar görmez.

Adalet060606
Aday Memur
17 Ocak 2024 12:07

Promosyon 3 yıllık 200 binden aşağı olmaması lazım 4 maaş yani. Oda en kötü ihtimalle

ÇOTANAK
Başbakan Müsteşarı
17 Ocak 2024 13:07

Ağanın eli tutulmaz, banka ne kadar yüksek verirse kabulümüzdür. Fakat geçen yapılan sözleşmeyi yapacaklar, güncellenecek sözleşmeyi yaparsa, biz umduğumuzu bulamayız.

Sivas35
Aday Memur
17 Ocak 2024 13:19

bence bankalar kabul etmez.

kıdemlikatip
Aday Memur
17 Ocak 2024 13:31

bişi sorabilirmiyim ? editör yazıyordu sizde eskiden şimdi müsteşar olmuşsunuz hayırlı işler

ÇOTANAK, 1 yıl önce

Ağanın eli tutulmaz, banka ne kadar yüksek verirse kabulümüzdür. Fakat geçen yapılan sözleşmeyi yapacaklar, güncellenecek sözleşmeyi yaparsa, biz umduğumuzu bulamayız.

ÇOTANAK
Başbakan Müsteşarı
17 Ocak 2024 13:52

Üzerine gidilirse yapılabilir. Vakıfbank'taki emanet para milyonları buluyor.

Sivas35, 1 yıl önce

bence bankalar kabul etmez.

ÇOTANAK
Başbakan Müsteşarı
17 Ocak 2024 14:02

Teşekkür ediyorum, size de hayırlı işler.

kıdemlikatip, 1 yıl önce

bişi sorabilirmiyim ? editör yazıyordu sizde eskiden şimdi müsteşar olmuşsunuz hayırlı işler

0smanoglu
Aday Memur
17 Ocak 2024 20:40

sayın editor merhaba özel mesaj kutunuza bir konuyu iletmem gerekiyor fakat profilinize tikladigimda bu üyenin kişisel bilgilerini görmeye yetkiniz Yok uyarısı alıyorum. aynı uyarıyı kayihanda da aliyorum ulasabilme imkanınız olursa sevinirim
ÇOTANAK, 1 yıl önce

Teşekkür ediyorum, size de hayırlı işler.

ÇOTANAK
Başbakan Müsteşarı
17 Ocak 2024 20:46

Buyurun lütfen?

0smanoglu, 1 yıl önce
sayın editor merhaba özel mesaj kutunuza bir konuyu iletmem gerekiyor fakat profilinize tikladigimda bu üyenin kişisel bilgilerini görmeye yetkiniz Yok uyarısı alıyorum. aynı uyarıyı kayihanda da aliyorum ulasabilme imkanınız olursa sevinirim

dogukan5252
Aday Memur
17 Ocak 2024 22:44

1.5 2 yıl geçti 3 yıla tamamlanıp yeni promosyon anlaşması yapılmadan hiç birşey yapılmaz tahminim. 25 bin ortalama o zamanın parası 2.5 maaşa tekabül ediyordu. aynı şekil olurda rakam farazi bizim maaş 40 bin olursa 100 bin promosyon almamız gerekir. umarım olur

ÇOTANAK
Başbakan Müsteşarı
18 Ocak 2024 15:03

Adalet Bakanlığı'nın akıllı bürokratları, enflasyon ortamında süreyi uzun tutarak akıllılık yaptı. Sözleşmeyi 1 yıllık yapsana kardeşim, bu enflasyon ortamında para sürekli değer kaybedecek. Çalışanların maaşları artacak, banka kazanacak, haliyle de promosyon miktarını yüksek tutacak. Sendika temsilcilerinin eylemleri ise "mıy mıy mıy " dan öteye gidemiyor. Bu bakanlıkta "kardeşim bizim hakkımız budur, biz bunu alacağız" diyebilecek sendikacı yok mu ?

dogukan5252, 1 yıl önce
1.5 2 yıl geçti 3 yıla tamamlanıp yeni promosyon anlaşması yapılmadan hiç birşey yapılmaz tahminim. 25 bin ortalama o zamanın parası 2.5 maaşa tekabül ediyordu. aynı şekil olurda rakam farazi bizim maaş 40 bin olursa 100 bin promosyon almamız gerekir. umarım olur

dogukan5252
Aday Memur
18 Ocak 2024 15:17

keşke yatsa çotanak ama yok yani belli bu işin olmayacağı. öyle bir sendikada yok :d
ÇOTANAK, 1 yıl önce

Adalet Bakanlığı'nın akıllı bürokratları, enflasyon ortamında süreyi uzun tutarak akıllılık yaptı. Sözleşmeyi 1 yıllık yapsana kardeşim, bu enflasyon ortamında para sürekli değer kaybedecek. Çalışanların maaşları artacak, banka kazanacak, haliyle de promosyon miktarını yüksek tutacak. Sendika temsilcilerinin eylemleri ise "mıy mıy mıy " dan öteye gidemiyor. Bu bakanlıkta "kardeşim bizim hakkımız budur, biz bunu alacağız" diyebilecek sendikacı yok mu ?

18 Ocak 2024 17:41

mali hakları çok kötü olan bu bakanlıkta promosyon konusunun gündeme gelmesi saçmalıktir . öncelikli olan bu kurumun mali haklarının iyileştirilmesi bunun olması halinde promosyon dilenciligine gerek yoktur bütün mücadele personelin adil olmayan mali haklarınin iyileştirilmesi üzerine olması gerekir..

nemlihava
Şef
18 Ocak 2024 22:04

Böyle bir şeyin olma ihtimali sıfır. Ne mantığa ne hukuka uygun. Zamanında yapılmış bir sözleşme var o zaman için fena para değildi, enflasyon arttıysa bu bankanın suçu değil ki, ne yapsın banka iki ayda bir promosyon mu versin? Verse hepimizin işine gelir tabiki ben vermesin demiyorum, ben de versin istiyorum ama böyle bir şeyin olma ihtimali yok boşa ümitlenmeyin diye söylüyorum.

Johny Sins
Aday Memur
18 Ocak 2024 22:55

Vakifbankta diyordu isteselerde biraz daha para dagitsak,bosa sözleşmeyle filan ugrasmasak.

Adliyeci
Şef
22 Ocak 2024 08:29

her sözleşmenin bir fesih hakkı bulunmaktadır. bizimkiler düşünüp yazdılar mı bunu sözleşmeye bilmem ama banka şu anki maaşları işleterek ödediği parayı çoktan çıkardı zaten. banka aldığınız parayı geri verin sözleşmeyi feshedeyim dese de buna bile razıyım, 25 bini geri ödemek zor değil, gerekirse başka bankayla anlaşılsın

Srdnn
Aday Memur
22 Ocak 2024 12:54

Oluyor mu öyle ya :) Ne güzelmiş anlaş anlaş fesih et
Adliyeci, 1 yıl önce

her sözleşmenin bir fesih hakkı bulunmaktadır. bizimkiler düşünüp yazdılar mı bunu sözleşmeye bilmem ama banka şu anki maaşları işleterek ödediği parayı çoktan çıkardı zaten. banka aldığınız parayı geri verin sözleşmeyi feshedeyim dese de buna bile razıyım, 25 bini geri ödemek zor değil, gerekirse başka bankayla anlaşılsın

Moccha
Aday Memur
22 Ocak 2024 15:07

emekliler her sene tekrar tekrar anlaşıyor

maaşını bu bankaya getir şu kadar para diye

emekililerde olan şey memurlarda niye olmasın

sonuç olarak sözleşmeden fesih olmaz diye bir durum yok

olabiliyor (parası ödendiği taktirde)

Srdnn, 1 yıl önce
Oluyor mu öyle ya :) Ne güzelmiş anlaş anlaş fesih et

uyanbekardeşim34
Aday Memur
22 Ocak 2024 15:32

İBB olarak maaşımız 2022 yılından bu yana 3 kat arttı. Ama halen maaş promasyon güncell

uyanbekardeşim34
Aday Memur
22 Ocak 2024 15:35

İBB olarak 2022 yılında 27 bin TL verildi. Aradan geçen zaman zarfında maaşımız 3 kat arttı. O nedenle acilen İBB personeli maaş promasyonu güncellenmelidir.

Toplam 35 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi