Editörler : E.Kayı Han

dogukan5252
Aday Memur
22 Ocak 2024 16:04

ya kardeşim burası ibb başlığı mı? adalet bakanlığı yazıyor görmüyor musun
uyanbekardeşim34, 1 yıl önce

İBB olarak 2022 yılında 27 bin TL verildi. Aradan geçen zaman zarfında maaşımız 3 kat arttı. O nedenle acilen İBB personeli maaş promasyonu güncellenmelidir.

uyanbekardeşim34
Aday Memur
22 Ocak 2024 16:08

Ben genel anlamada yazdım aslında. Ama neden rahatsız olduğunu anlayamadım doğrusu. :)) Bir küfür etmediğin kalmış. Ben isterim ki bütün memurlar alsın.

dogukan5252, 1 yıl önce
ya kardeşim burası ibb başlığı mı? adalet bakanlığı yazıyor görmüyor musun

emirsalih
Şef
23 Ocak 2024 18:19

Ben promosyon güncellemesiyle ilgili bakanlığımızda başlatılan bir çalışma var mı diye bilgi edinme başvurusu yapmıştım konu ile ilgili daha önce de benzer bir başlıkta bahsetmiştim. Bakanlık yapılan sözleşmeden, sözleşmenin fesih şartlarından, fesih işlemi yapıldığında bankaya geri ödenmesi gereken miktardan filan bahseden yüzeysel ve tam anlamıyla kaçamak bir cevap verdi. Haklı fesih sebeplerinden bahsediyorlar günümüzdeki ekonomik şartlardan daha haklı bir fesih sebebi olabilir mi? üstelik sözleşmelerini fesih yoluyla güncelleyen kurumlar var yani olmayacak bir şey asla değil fakat bakanlığın bir şekilde hareket geçirilmesi gerekiyor. Bu başlık altında yorum yapanların ya da en azından bu yorumları okuyanların kahir ekseriyeti yetkili sendikaya üye ama kaç kişi sendikasından böyle bir talep te bulunuyor kaç kişi bu konularda sendikalarını zorluyor. Ben size söyleyeyim neredeyse hiç yok. Kendinizden pay biçin mesela hanginiz bakanlığa ya da sendikanıza bu tür taleplerde bulunuyorsunuz? sayısı çok az olan insanların yaptıkları da bir işe yaramıyor. Uzun lafın kısası önce sendikayı sonra bakanlığı harekete geçirmek lazım bu da sadece bu satırları okumakla olmaz vesselam.

KPSScocuk
Şef
24 Ocak 2024 09:41

Adalet-sen promosyonda çok fazla etkisi oldu unutamayız diğer sendikalar mıy mıy değiş onun sesini bile çıkarmadılar bizim kurumda tüm herkes hakkını savunan sendikaya geçti ama maalesef adalet senin güçlendiğini gören 2 sendikada çok güzel önünü kesti her konuda konuşuyorlar icraat sıfır icraat yapanı da maalesef eziyorlar herkeste güçlünün yanında güçsüzün yanında olan yok

MannyDelgado
Kapalı
24 Ocak 2024 15:07

Rica etsem gelen cevabı [email protected] adresine mail atabilir misiniz?

emirsalih, 1 yıl önce

Ben promosyon güncellemesiyle ilgili bakanlığımızda başlatılan bir çalışma var mı diye bilgi edinme başvurusu yapmıştım konu ile ilgili daha önce de benzer bir başlıkta bahsetmiştim. Bakanlık yapılan sözleşmeden, sözleşmenin fesih şartlarından, fesih işlemi yapıldığında bankaya geri ödenmesi gereken miktardan filan bahseden yüzeysel ve tam anlamıyla kaçamak bir cevap verdi. Haklı fesih sebeplerinden bahsediyorlar günümüzdeki ekonomik şartlardan daha haklı bir fesih sebebi olabilir mi? üstelik sözleşmelerini fesih yoluyla güncelleyen kurumlar var yani olmayacak bir şey asla değil fakat bakanlığın bir şekilde hareket geçirilmesi gerekiyor. Bu başlık altında yorum yapanların ya da en azından bu yorumları okuyanların kahir ekseriyeti yetkili sendikaya üye ama kaç kişi sendikasından böyle bir talep te bulunuyor kaç kişi bu konularda sendikalarını zorluyor. Ben size söyleyeyim neredeyse hiç yok. Kendinizden pay biçin mesela hanginiz bakanlığa ya da sendikanıza bu tür taleplerde bulunuyorsunuz? sayısı çok az olan insanların yaptıkları da bir işe yaramıyor. Uzun lafın kısası önce sendikayı sonra bakanlığı harekete geçirmek lazım bu da sadece bu satırları okumakla olmaz vesselam.

24 Ocak 2024 19:24

Ellerinden gelse, zaten emeği ile diğer kurumlarla karşı dezavantajlı olan personelin mevcut maaşını da vermeyecekler sen promasyon diyorsun . Adalet bakanlığı personeline adalet olamaz.

anten10
Memur
25 Ocak 2024 09:20

Bankalar personele ödenecek promosyonun yanında kurumlara bilgisayar, araba, kırtasiye malzemesi gibi ürünler HİBE edebiliyor. Vakıfbank ta böyle bir hibede bulunmuşsa ağzımızla kuş tutsak o promosyonu güncelletemez bizim bakanlık. Personel maaşları yaklaşık 4 kart arttı. Hükümlü tutukluların paraları zaten Vakıfbank ta. bunlar bile promosyonun ne kadar az olduğunu göstermektedir.

E.Kayı Han
Editor
03 Şubat 2024 02:26

Merhaba özel mesajım kapalı değil sizden dolayı bir sıkıntı olsa gerek. Her zaman yazabilirsiniz.

0smanoglu, 1 yıl önce
sayın editor merhaba özel mesaj kutunuza bir konuyu iletmem gerekiyor fakat profilinize tikladigimda bu üyenin kişisel bilgilerini görmeye yetkiniz Yok uyarısı alıyorum. aynı uyarıyı kayihanda da aliyorum ulasabilme imkanınız olursa sevinirim

Katippbey25
Aday Memur
06 Şubat 2024 23:45

Sendika ile bakanlık arasındaki toplantı tutanağında ilk madde buydu sonuç nedir sayın sendikacılar

dca23
Şef
07 Şubat 2024 18:36

2025 Ağustos ayında yeni promosyon sözleşmesi var. Banka neden 1 sene kala sözleşme güncellesin. Enayi mi :)

Johny Sins
Aday Memur
07 Şubat 2024 19:57

Duyum çok saglam bu ay sonuna kadar imzalanavxakmis.Kur korumali promosyona gevilevek.

İnfaz4206
Daire Başkanı
08 Şubat 2024 02:58

:)))
Johny Sins, 1 yıl önce

Duyum çok saglam bu ay sonuna kadar imzalanavxakmis.Kur korumali promosyona gevilevek.

delocan
Aday Memur
08 Şubat 2024 12:01

bu konuyu güncel tutalım

uyanbekardeşim34
Aday Memur
06 Şubat 2025 16:15

İBB maaş promasyonu en 3 bürüt maaş karşılığı olmalıdır. 2022 yılında çok düşük verildi zaten.

uyanbekardeşim34
Aday Memur
06 Şubat 2025 16:22

İBB maaş promasyonu en az 3 Bürüt Maaş karşılığı olmalıdır. 2022 yılında çok düşük verildi zaten.

Toplam 35 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi