Editörler : cihan27E.Kayı Han

ibo029
Aday Memur
24 Ocak 2024 23:04

ülke de 30 büyükşehir var. Bu ne cehalet ya.
Mytmoor, 1 yıl önce

40 büyükşehir için geçerli olacak deniliyor haberde. Sanırım Erzurum'da dahildir bu şehirler arasına.

yellow2578
Memur
24 Ocak 2024 23:14

hala inanan varsa parklarda oturan emekli amcalardan bir farkları yoktur herhalde

muskarian
Şef
25 Ocak 2024 00:32

biz deprem bölgesi olan Hatay da yaşıyoruz burası da büyükşehir ve kirada oturuyorum buralar için çok elzem bir uygulama olur , düzenimiz bozuldu , evlerimizi terk ettik başka ilcelere yerleştik , cocuklarin okul ve dolayısıyla servis düzeni bozuldu vs yani depremden etkilenen 11 il için kesinlikle böyle bir duzenlemeye ihtiyaç var

borce
Aday Memur
25 Ocak 2024 01:01

Kıyı bölgesinin hemen hepsini bilirim. Balıkesirde Gönen, manyas savaştepe hangisi merkezden pahalı sadece ayvalık Edremit Burhaniye belki Bandırma sayabilirsin. Ayrıca yazımın başında istisnalar hariç demiştim. Algı değil gerçekleri konuşalım. Eskişehir Ankara Denizli İstanbul Manisa Malatya Van Adana Antep Kayseri Konya Diyarbakır hangisinin çevre ilçesi merkezden daha pahalı? Büyükşehirlerde %90 merkezler çevre ilçelerine göre daha pahalı yaşam daha zor. Turizm kentleri sadece istisna ki onda da merkezlerde yaşam birçok çevre ilçesinden yine daha pahalı Antalya Muğla Aydın İzmir Balıkesir vs.

Çorluilolsun, 1 yıl önce

Bulunduğum ilçe merkez ilçeden nüfus ve hayat pahaliligi olarak çok ileride, Balıkesirde de birçok ilçe merkez ilçeden daha pahalı iyice araştırmadan algı yapmayın sadece bodrum çeşme diye

mutlu_50
Müsteşar
25 Ocak 2024 08:19

Enflasyon sadece büyükşehirde mi var? Küçük şehirlerde yaşayan memura da bu yardım yapılmazsa haksızlık olur.

2ven
Kapalı
25 Ocak 2024 08:22

hane geliri memur maaşı + asgari

2ven
Kapalı
25 Ocak 2024 08:23

ücretin altında olan ve evi olmayanlar şeklinde kategorize edilirse güzel olur

Mytmoor
Memur
25 Ocak 2024 10:14

Alim bir arkadaş daha konuşmuş. aferin hakkaten çok derin, çok ilmi, çok entellektüelsin.

ibo029, 1 yıl önce
ülke de 30 büyükşehir var. Bu ne cehalet ya.

kerouac79
Daire Başkanı
25 Ocak 2024 11:30

ya biz milletçe niçin hiçbir konuya objektif bakamıyoruz?

adam anadolunun ücra köşesinde çayı 10 liraya içiyor, restoranda 150 liraya yemek yiyor, ben izmir'de çayı 20-30 liradan içiyorum, restoran desen 250 lira... Sonra hala "benim şehrimde de enflasyon var" diyor.

Millet büyük şehirden kaçıp küçük yere tayin istiyor, devlet çalışacak memur bulamaz hale gelmeye başladı. çalıştığım dairede geçen hafta 3 kişi daha ucuz şehirlere tayin istedi...

Rusya'da da moskova pahalıdır, moskova'daki memur geçinebilmek için daha yüksek maaş alır. nokta

kral122
Daire Başkanı
25 Ocak 2024 13:43

Yerel seçimi kazanınca verecem dıyor bunu anlamayacak kadar düşmediniz herhalde

Martiniz, 1 yıl önce
iktidar 2028'e kadar iktidarda zaten ??
25 Ocak 2024 14:03

Adam Erzurum'da 4.000 yakıt veriyor yazmış Erzurum ateşe versen 2.000 gelmez bende Erzurum'da yaşıyorum İstanbul görmediniz hala oradakilerle sidik yarıştırma peşindesiniz

C.Z.c.z
Şef
25 Ocak 2024 14:26

Özelden at numara gönderim. Ama sen odeyecen

Ahmet Öztürk6161, 1 yıl önce

Adam Erzurum'da 4.000 yakıt veriyor yazmış Erzurum ateşe versen 2.000 gelmez bende Erzurum'da yaşıyorum İstanbul görmediniz hala oradakilerle sidik yarıştırma peşindesiniz

25 Ocak 2024 14:50

boş konuşmaya gerek yok sadece istanbul izmir ankara hakediyor diğer illeri kapsamıyor gerekte yok

25 Ocak 2024 15:10

kalkmıssınız açlar gibi erzurum antep konya buralarada versin diyosunuz sadece istanbul ankara izmir

izzetpasa1948
Aday Memur
25 Ocak 2024 15:20

pahalılık sadece istanbul-ankara-izmir'de yok diğer büyükşehirlerde en az saydıklarım kadar pahalı memlekette sadece bu üç büyükşehir yok.

cemalcan34, 1 yıl önce

kalkmıssınız açlar gibi erzurum antep konya buralarada versin diyosunuz sadece istanbul ankara izmir

ibo029
Aday Memur
25 Ocak 2024 15:45

sende tam tersi. cahil olduğun kadar da ukalasın...

Mytmoor, 1 yıl önce

Alim bir arkadaş daha konuşmuş. aferin hakkaten çok derin, çok ilmi, çok entellektüelsin.

ibo029
Aday Memur
25 Ocak 2024 15:46

umarım devletin memuru değilsindir...

Mytmoor, 1 yıl önce

25 Ocak 2024 15:54

boşa ağız yormayın istanbul ankara izmir olacak diğer şehirlerdek kiralar vs uygun konu kapanmıstır

Mytmoor
Memur
25 Ocak 2024 16:01

Ukala sensin arkadaşım. Konunun özünden çıkıp, birilerinin nasıl hatasını bulurum ve ifşa ederim diye yırtınanlarla dolu burası. Ayrıca sana dert olacaksa söyleyeyim, Devlet memuruyum. Derdim de bilgi yarıştırmak değil. Allah selamet versin.

ibo029, 1 yıl önce

sende tam tersi. cahil olduğun kadar da ukalasın...

slm08
Daire Başkanı
25 Ocak 2024 16:17

ya bu köy kasa gibi yerlerde yaşayıp burası da büyükşehir diyen arkadaşlar gelsin becayiş yapalım her ay tazminat kadar da ben yardım edicem istanbul ile hiçbir şehir kıyas edilemez, mevcut kiracılar ev sahibiyle papaz olmamak için ne kadar arttırırsa kabul diyor yeni ev arasan kirası 20 den aşağı değil

Toplam 159 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi