Editörler : cihan27E.Kayı Han

Proletariat
Daire Başkanı
29 Ocak 2024 17:19

Peki muğla? Bodrum'daki bazı evlerin aylık kirası ile Anadolda küçük bir ilde ev satın alabilirsiniz. Muğla merkez oturabileceğin evler 20 binden başlıyor ...
erhannn34, 1 yıl önce
Ankara İstanbul İzmir Antalya 7bin diğer büyük şehirler 5bin kalan iller 3bin olabilir

KamudaMemur
Genel Müdür
29 Ocak 2024 19:18

Hiç katılmıyorum. Tüm büyükşehirlerdeki tazminat miktarı aynı olmalıdır. Her büyükşehirin kendine göre bir zorluğu var. İstanbul, Ankara dan daha pahalı geçimi olan büyük şehirler var. Aynı seviyede olan büyükşehirler var.

erhannn34, 1 yıl önce
Ankara İstanbul İzmir Antalya 7bin diğer büyük şehirler 5bin kalan iller 3bin olabilir

erhannn34
Şube Müdürü
29 Ocak 2024 19:49

tamam işte 3bin yada il ilçe ayrılabilir ama çok zor hiç yoktan gelen para iyidir
Proletariat, 1 yıl önce
Peki muğla? Bodrum'daki bazı evlerin aylık kirası ile Anadolda küçük bir ilde ev satın alabilirsiniz. Muğla merkez oturabileceğin evler 20 binden başlıyor ...
29 Ocak 2024 20:19

Yarın açıklanıyor hadi bakalım Nasrettin Hoca hikayesi gibi ya tutarsa

mm1903
Aday Memur
29 Ocak 2024 20:25

Bakalım yarın bahsedilecek mi?

Mytmoor
Memur
30 Ocak 2024 08:22

Hala mı konuşuyorsun? Derdin ne senin? git tedavi ol, toparlan kendine gel..

ibo029, 1 yıl önce

tekrar ediyorum; cahil olduğun kadar da ukalasın. devlet büyük devlet ki senin gibileri bile bünyesinde tutabiliyor...

30 Ocak 2024 10:59

sadece ist izmir ankara olucak insallah öbür yerlere gerek yok ağlamasınlar boşa az mantıklı olun

cetek
Şube Müdürü
30 Ocak 2024 11:20

Çıkmayacak bir düzenleme için ne kadar akıl yürütmüşsünüz ya.

30 Ocak 2024 11:42

hep çıkmayacak diyorsunuz 22 bın olmaz dıye aglayanlar 22 olunca yoktular burda senın gıbı

cetek
Şube Müdürü
30 Ocak 2024 12:02

Aç tavuk kendini buğday ambarında sanarmış.

cemalcan34, 1 yıl önce

hep çıkmayacak diyorsunuz 22 bın olmaz dıye aglayanlar 22 olunca yoktular burda senın gıbı

sessegnon
Memur
30 Ocak 2024 12:19

bodrumda kaç tane memur var? sadece teşkilatı istanbul ve ankara olan yüze yakın kurum var.

Proletariat, 1 yıl önce

TÜRK1512
Aday Memur
30 Ocak 2024 13:48

22 olmus muydu emin misin dur ben sana söyleyim 20500 olmuştu hatta Seyyanen zammın farkını bile vermediler :))
cemalcan34, 1 yıl önce

30 Ocak 2024 13:58

Göle maya çaldık tutmadı yine :)

Çorluilolsun, 1 yıl önce

Yarın açıklanıyor hadi bakalım Nasrettin Hoca hikayesi gibi ya tutarsa

srvngrc
Daire Başkanı
30 Ocak 2024 14:03

Bodrumda kaç tane mi memur var? Bodrum dediğiniz yerin yerleşik nüfusu 200bin. Öğretmen, polis, asker, sağlık çalışanları, belediye çalışanları vs. vs. siz hesap edin kaç memur vardır.

sessegnon, 1 yıl önce

bodrumda kaç tane memur var? sadece teşkilatı istanbul ve ankara olan yüze yakın kurum var.

lastcheva
Memur
30 Ocak 2024 17:14

Memurlar olarak yine aldık ama tazminatı değil.

kerouac79
Daire Başkanı
30 Ocak 2024 21:03

beyler burada körler sağırlar birbirini ağırlar...

ben twitter'a girip cb'nin post'larının altına yazıyorum : "sayın cumhurbaşkanım, memura büyükşehir tazminatı yok mu? büyükşehirde kiralar 15-20 bin lira..."

bu kadar basit, bunu yazmak suç değil, meşru bir talep

kyros
Şef
30 Ocak 2024 21:36

Cumhurbaṣkanının twitter sayfasını cumhurbaşkanı görüyor mu sanıyorsunuz? iktisdar her türlü seçimleri kazanıyoruz nasıl olsa dedikçe kimseye iyileştirme gelmez. Belki durumun çok iyi olmadığı Ankara ve İstanbul için bir iyileştirme yaparlar diye düşünüyordum, ki bence ole bakmadan şartlar düzeltilmeli, ama memur oyuna ihtiyaç olmadığını düşünüyorlar demek.

C.Z.c.z
Şef
31 Ocak 2024 09:44

Hala açıklanan bir haber yok. Umarım balon haber çıkmaz.

kerouac79
Daire Başkanı
31 Ocak 2024 11:06

himmm... biz de rte hepsini tek tek okuyup cevap yazıyor sanıyorduk...

danışmanları okuyor elbette ve halkın nabzı buna göre ölçülüyor.. devir twitter'dan hak arama devri...

kyros, 1 yıl önce

Cumhurbaṣkanının twitter sayfasını cumhurbaşkanı görüyor mu sanıyorsunuz? iktisdar her türlü seçimleri kazanıyoruz nasıl olsa dedikçe kimseye iyileştirme gelmez. Belki durumun çok iyi olmadığı Ankara ve İstanbul için bir iyileştirme yaparlar diye düşünüyordum, ki bence ole bakmadan şartlar düzeltilmeli, ama memur oyuna ihtiyaç olmadığını düşünüyorlar demek.

fakir.adam
Şube Müdürü
31 Ocak 2024 11:06

seçim beyannamesinde mevzu geçmiyor, halen umarım balon haber çıkmaz diyorlar. sabır.

Toplam 159 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi