Editörler : cihan27E.Kayı Han
06 Şubat 2024 14:34

tamam dost, inşallah gelir.. memurlara da işçiler gibi ikramiye bayram ödemesi gibi yardımların gelmesi temennisiyle dost

kerouac79, 1 yıl önce

inancını hemen kaybetme ey dost..

22k seçim beyannemesinde mi gelmişti?

du bakalım daha, bu köprünün altından çok sular akar

gsfgur
Aday Memur
07 Şubat 2024 19:40

hiçbir şey verilmeyecek boşa ümitlenmeyin

BEKİR BALKIZ.
Aday Memur
08 Şubat 2024 18:24

Evet verilmeli yoksa seçimden sonra zam oranlarını %3, %5 fazla oşmaz
kerouac79, 1 yıl önce

taşerondan kadroya geçirdiği işçiye 40 bin verirken memura 20 bin mi verecekti? Hayır, o kadar da değil... Peki işçiye 40 bin lirayı kılıçdaroğlu mu aldırdı? hayır..

Dolayısıyla memur ve işçi maaşları muhtemelen çok önceden tasarlanmıştı.

amaç ölümü gösterip sıtmayı başarı gibi yansıtmaktı... öyle de oldu. Kılıçdaroğlu da bana göre bu sahnede kendisine düşen rolü oynadı...

Benim görüşüm bu; sizinki farklı olabilir... Nihayetinde ikimiz de görüşümüzü ispatlayamayız.

Ama neticede söylemek istediğim: bize vermezler, yapmazlar etmezler demek yerine mücadele edelim... bu büyükşehir tazminatı iddiası da muhtemelen nabız yoklamak için ortaya atıldı; biz peşine düşersek gerçekleşmesi ihtimalini artırabiliriz... işçiler gibi kendimize, hakkımıza inanmalı ve mücadele etmeliyiz.. benim inancım bu. ben mücadele ederim arkadaş...

ibrhmbrn
Aday Memur
08 Şubat 2024 18:53

Biz tazminat ve 3600 beklemeye devam. İşçiler ek zam almış. Haberiniz var mı

kerouac79
Daire Başkanı
08 Şubat 2024 21:11

işçiler inançlı bir şekilde mücadele ediyor...

memurda hep bi tükenmişlik sendromu: "bize vermezler, bizi sevmiyolar, olmaz, etmez.."

hükümet büyükşehir tazminatı haberini medyaya servis etti, nabız yokluyo, tepkileri ölçüyo, ama memur uykuda...

ibrhmbrn, 1 yıl önce

Biz tazminat ve 3600 beklemeye devam. İşçiler ek zam almış. Haberiniz var mı

Hasbel.Kaderr
Aday Memur
08 Şubat 2024 22:34

nüfus oranına göre verilirse iyi olur

Açmemurolduk
Aday Memur
09 Şubat 2024 05:59

koyun gibi oylar akıyor neden versin
kerouac79, 1 yıl önce

işçiler inançlı bir şekilde mücadele ediyor...

memurda hep bi tükenmişlik sendromu: "bize vermezler, bizi sevmiyolar, olmaz, etmez.."

hükümet büyükşehir tazminatı haberini medyaya servis etti, nabız yokluyo, tepkileri ölçüyo, ama memur uykuda...

kerouac79
Daire Başkanı
09 Şubat 2024 10:09

22k'yı verirken de öyle söyleniyordu...

Bakın ben bu iktidarın destekçisi değilim... ama türkiye'de memur her zaman belli seviyede tutulur... 22k'yı verirken de bizim dairedeki kötümserler vermez etmez diyordu; sonra 22k vercem dedi, yine vermez dediler, verdi, sonra %50'yi vermez demeye başladılar, ocak'ta onu da verdi şimdi yine onu vermez bunu vermez. ya biraz mücadeleci olun...

büyükşehirde de memur bulamamaya başlarsa seve seve verir...

Memurlar kendi kıymetini bilmiyor.. Düzgün nitelikte öğretmen, mühendis mimar tercüman grafiker arkeolog vb bulamazsanız bu devlet yürümez; bunu memurlar bilmiyor ama devlet gayet iyi biliyor..

Açmemurolduk, 1 yıl önce

kerouac79
Daire Başkanı
09 Şubat 2024 11:14

ayrıca memura maaş verilmesinin tek sebebi oy değildir... diğer sebepler:

- belli nitelikte personel bulabilmek

- devletin topladığı vergilerin özellikle anadoluda piyasaya yeniden aktarımını sağlamak, sistemin çarklarını güvenilir şekilde işletmek (evsahipleri memur kiracı aramıyor mu? memur olmasa esnaf da ancak veresiye çalışabilir)

- orta sınıfa ev satabilmek (geçen sene ora sınıf için kredi kampanyası yaptılar, hiçkimse başvuramadı, çünkü memur maaşları çok düşüktü; memura para vereceksin ki o evler satılacak)

Yazıyoz bunları ama boşuna... Memur "biz kimiz ki" demeye devam eder... malı işçiler götürür

kerouac79, 1 yıl önce

22k'yı verirken de öyle söyleniyordu...

Bakın ben bu iktidarın destekçisi değilim... ama türkiye'de memur her zaman belli seviyede tutulur... 22k'yı verirken de bizim dairedeki kötümserler vermez etmez diyordu; sonra 22k vercem dedi, yine vermez dediler, verdi, sonra %50'yi vermez demeye başladılar, ocak'ta onu da verdi şimdi yine onu vermez bunu vermez. ya biraz mücadeleci olun...

büyükşehirde de memur bulamamaya başlarsa seve seve verir...

Memurlar kendi kıymetini bilmiyor.. Düzgün nitelikte öğretmen, mühendis mimar tercüman grafiker arkeolog vb bulamazsanız bu devlet yürümez; bunu memurlar bilmiyor ama devlet gayet iyi biliyor..

09 Şubat 2024 13:27

Çok şükür sizin gibi terliğe oy vermiyoruz. Aramızdaki fark bu. Biz dünya lideri yetiştiririz siz sefilleri kendinize lider.

Açmemurolduk, 1 yıl önce

İnfaz4206
Daire Başkanı
09 Şubat 2024 13:37

doğmamış bebeye don bicmeyi ne seviyorsunuz siz temmuzda yüzde 20 bile görmeyecez hala buyuksehir 5 bin 10 bin verilecek kamu da tasarrufu duymadın sanırım

kerouac79
Daire Başkanı
09 Şubat 2024 14:58

kamuda tasarruf naraları her daim atılır, beklentiler küçültülür...

işçi zaten ikramiyelerle 40 alıyor; şimdi büyük ihtimalle zam oranları %50'ye çıkacak; yani 50k'yı bulacaklar. memur 33k...

Biz "bize vermezler" demeye devam edelim. İnanarak talep edenler söke söke alıyor..

İnfaz4206, 1 yıl önce
doğmamış bebeye don bicmeyi ne seviyorsunuz siz temmuzda yüzde 20 bile görmeyecez hala buyuksehir 5 bin 10 bin verilecek kamu da tasarrufu duymadın sanırım

İnfaz4206
Daire Başkanı
09 Şubat 2024 15:13

memursen den istifa edersen alirsin istediğini olay bu
kerouac79, 1 yıl önce

kamuda tasarruf naraları her daim atılır, beklentiler küçültülür...

işçi zaten ikramiyelerle 40 alıyor; şimdi büyük ihtimalle zam oranları %50'ye çıkacak; yani 50k'yı bulacaklar. memur 33k...

Biz "bize vermezler" demeye devam edelim. İnanarak talep edenler söke söke alıyor..

Karizmaunl
Daire Başkanı
09 Şubat 2024 15:26

iktidara sandıkta gereken uyarı verilirse, kira yardımıda gelir, bayram ikramiyeside gelir, ortalama memur maaşı da, ortalama işçi maaşının üzerine çıkar.

kerouac79
Daire Başkanı
09 Şubat 2024 15:58

memursen'e asla üye olmadım; kesseler olmam gardaş...

ben mücadele adamıyım, yapmazlar-etmezler diyen karamsarlık adamı da değilim, işini bilen memur tiplemesi de değilim...

tek şey bilirim: hakkım varsa peşinde koşmak

İnfaz4206, 1 yıl önce
memursen den istifa edersen alirsin istediğini olay bu

üçbuçukali
Müsteşar Yardımcısı
10 Şubat 2024 13:25

31 marttan sonra hic bir sey alamayiz

3.5 yil survivor basliyor:))

katip1988
Daire Başkanı
12 Şubat 2024 21:28

Sahibinden satılık köprü var krediye uygun

Semir0617
Aday Memur
14 Şubat 2024 10:33

ne oldu bu iş ? patladı herhalde :)

iyilikiyidir01
Daire Başkanı
14 Şubat 2024 11:09

koş koş zamanı geldiğinde arkana bakip milletle aynı mesafede yol aldığını görünce anlatmaya başlarsın düzen değimez düzülen değiyormus diye anlatırsın:)
kerouac79, 1 yıl önce

memursen'e asla üye olmadım; kesseler olmam gardaş...

ben mücadele adamıyım, yapmazlar-etmezler diyen karamsarlık adamı da değilim, işini bilen memur tiplemesi de değilim...

tek şey bilirim: hakkım varsa peşinde koşmak

Toplam 159 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi