«268269270271272273274275276277278279280

makaramasu
Kapalı
18 Ocak 2025 15:09

Bir zamanlar aynı şeyleri fetosun hainleri yapıyorlar di şimdide güçten yana olan borozancilar, çanak yalayicilar yapıyor, zihniyet aynı sadece adı değişti, ama herşeyin bir sonu var Allah'ın da bir hesabı var elbette

mahonimamy, 1 yıl önce

Şimdi hukuka öyle bir kılıf bulma işine girmişler ki akıl sır ermez bu planlara. Şöyle ki danıştay sc ve türevi kodlara kılıf buldu, gelgelim egm işine geldiği gibi kimine soruşturma açtı kiminin dosyası kapandı kimine hiç soruşturma bile açılmadı. (375 sayılı KHK geçerli olduğu dönemde) Bir diğer ve bana göre en önemli husus bu garson denen çakaldan ele Geçirilen Micro sd kartın hem ceza mahkemelerince hem de idare mahkemelerince bir örneğinin alınıp bağımsız bilirkişi tarafından incelenip gerek gördüğü zaman ceza hakimi ve idari hakimin bilirkişi den bilgi alıp ve kopyadan kendisinin inceleme yapıp (bir kodla biri ihraç olurken hala çalışan neden çalışıyor ayrımcılık yapılıyor mu) ona göre karar vermesi gerekir ki hukuka uygun olsun. Ama hakimler ve mahkemeler o kadar baskı altına alınmış ki KOM daire de sıradan bir polis memuru sd karttan verileri alıp veri analiz raporu Adı altında mahkemelere gönderiyor ve hâkim lerde ulan biz niye bu kartın yedeğini alıp inceleme ve değerlendirme yapmıyoruz diyemiyor. Polis merkezinde çalışmış bir polis memuru da bilir ki bir açıktan hırsızlık dosyasının Cd inceleme ve çözüm tutanağı tutulduğunda görüntü kaydının bir yedeği de savcılık fezleke dosyasınq eklenir. Yani bu garson un verdiği sd karttaki bilgilerin ham verilerinde oynama yanlışlık hukuki bütünlüğün bozulması durumu oldu ki kom dairede gizli kapaklı rapor hazırlayıp mahkemelere gönderiyorlar ve kimsede sd kart yedeğini ve bağımsız bilirkişi raporunu talep etmiyor. Bylock verilerinde yanlışlık olduğunu bile bağımsız bilirkişi ler çözdü. Eğer bu mikro sd kart tarafsız ve bağımsız bilirkişiler tarafından incelenirse hukuken delil olamayacağı bariz yanlışlıklar ın ortaya çıkacağını bildikleri için egm kom dairede gizli saklı rapor düzenleyip masumların hayatını kararttılar.

Aspirin79
Aday Memur
18 Ocak 2025 15:27

gün ola, devran döne, hesabı sorula, mahşere kalmayaa derim..
mahonimamy, 1 yıl önce

Şimdi hukuka öyle bir kılıf bulma işine girmişler ki akıl sır ermez bu planlara. Şöyle ki danıştay sc ve türevi kodlara kılıf buldu, gelgelim egm işine geldiği gibi kimine soruşturma açtı kiminin dosyası kapandı kimine hiç soruşturma bile açılmadı. (375 sayılı KHK geçerli olduğu dönemde) Bir diğer ve bana göre en önemli husus bu garson denen çakaldan ele Geçirilen Micro sd kartın hem ceza mahkemelerince hem de idare mahkemelerince bir örneğinin alınıp bağımsız bilirkişi tarafından incelenip gerek gördüğü zaman ceza hakimi ve idari hakimin bilirkişi den bilgi alıp ve kopyadan kendisinin inceleme yapıp (bir kodla biri ihraç olurken hala çalışan neden çalışıyor ayrımcılık yapılıyor mu) ona göre karar vermesi gerekir ki hukuka uygun olsun. Ama hakimler ve mahkemeler o kadar baskı altına alınmış ki KOM daire de sıradan bir polis memuru sd karttan verileri alıp veri analiz raporu Adı altında mahkemelere gönderiyor ve hâkim lerde ulan biz niye bu kartın yedeğini alıp inceleme ve değerlendirme yapmıyoruz diyemiyor. Polis merkezinde çalışmış bir polis memuru da bilir ki bir açıktan hırsızlık dosyasının Cd inceleme ve çözüm tutanağı tutulduğunda görüntü kaydının bir yedeği de savcılık fezleke dosyasınq eklenir. Yani bu garson un verdiği sd karttaki bilgilerin ham verilerinde oynama yanlışlık hukuki bütünlüğün bozulması durumu oldu ki kom dairede gizli kapaklı rapor hazırlayıp mahkemelere gönderiyorlar ve kimsede sd kart yedeğini ve bağımsız bilirkişi raporunu talep etmiyor. Bylock verilerinde yanlışlık olduğunu bile bağımsız bilirkişi ler çözdü. Eğer bu mikro sd kart tarafsız ve bağımsız bilirkişiler tarafından incelenirse hukuken delil olamayacağı bariz yanlışlıklar ın ortaya çıkacağını bildikleri için egm kom dairede gizli saklı rapor düzenleyip masumların hayatını kararttılar.

Okty19
Aday Memur
18 Ocak 2025 15:39

Yedeği değil, aslı gider mahkemeye. Yedek olan, yani imaj emniyet dosyasında kalır., Bağımsız bilirkişi diye birşey olmaz, mahkemelerin bilirkişi listeleri her yıl resmi olarak imzalanıp, belirlenir. Bilirkişiler zaten normalde de tarafsız ve objektif olmak zorundadır, kişisel yorum, görüş, kanaat bildiremez. Gizlilik kararı olan terör vs dosyalarda isteyen kafasına göre gidip ben bağımsız inceleyeceğim diye delil, evrak alamaz.

mahonimamy, 1 yıl önce

makaramasu
Kapalı
18 Ocak 2025 15:43

Mor beyin kumpasini ortaya çıkaran bilirkişi olan bilişim uzmanı Koray Peksayar örneği var

Okty19, 1 yıl önce

Yedeği değil, aslı gider mahkemeye. Yedek olan, yani imaj emniyet dosyasında kalır., Bağımsız bilirkişi diye birşey olmaz, mahkemelerin bilirkişi listeleri her yıl resmi olarak imzalanıp, belirlenir. Bilirkişiler zaten normalde de tarafsız ve objektif olmak zorundadır, kişisel yorum, görüş, kanaat bildiremez. Gizlilik kararı olan terör vs dosyalarda isteyen kafasına göre gidip ben bağımsız inceleyeceğim diye delil, evrak alamaz.

1polisesi
Kapalı
18 Ocak 2025 15:55

aynen oyle oldu bencede
Yasabirr, 1 yıl önce
sabesyo bey nerelerdesiniz? bizim işler yattı sanırım.

Aspirin79
Aday Memur
18 Ocak 2025 16:17

kapatian dosyaları belgeleyebilir misin???
Musss30, 1 yıl önce

İşte bu işte bir terslik yok mu beyler, biz bim i de kazandıktan sonra neden danıştaya görürüyorlar, ydk da daha ağır dosyaları kapatıyorlar

Aspirin79
Aday Memur
18 Ocak 2025 16:18

yüksek disipin kurulunun dosyayı kapattığını belgeleyebilir misin???
Kartalll1234, 1 yıl önce

Calistigim yerde arkadasin ea scd, ankasor ve askeri okul sınavlarında aday numarasi konusu vardi. Müfettiş ihrac istemisti yuksek disiplin kurulu dosyasını kapatmış. Adina cok sevindim ama benim sadece kodum var scd. Calisiyorum dosya danistayda. Muhtemelen red yicem. Arada kaynadik biz

Okty19
Aday Memur
18 Ocak 2025 16:28

Mahkemece tayin edilmiş bilirkişi mi o arkadaş? Kendi çapında oturup araştırmış, şu şu uygulamarda bylock ile aynı serverı kullanıyor, bunları kullananlar da bylock kullanmış gibi görünebilir demiş, kendisi yazmış kendisi değerlendirmiş yani. Ali Aktaş'ta almış o değerlendirmeyi mahkemeye sunmuş. Peki mahkeme dikkate almış mı?

makaramasu, 1 yıl önce

Mor beyin kumpasini ortaya çıkaran bilirkişi olan bilişim uzmanı Koray Peksayar örneği var

makaramasu
Kapalı
18 Ocak 2025 16:35

Mahkeme dikkate almış mı?diye sordun yazının en sonunda.Mahkeme dikkate almasaydi binlerce insan nasıl çıkacak ti cezaevinden 1 yıl boşu boşuna yattılar bu adamın sayesinde ezan vakti vb uygulamalarin bylocka yönlendirildiği ve bu insanların suçsuz olduğu anlaşıldı devlet te pardon dedi.

Okty19, 1 yıl önce

Mahkemece tayin edilmiş bilirkişi mi o arkadaş? Kendi çapında oturup araştırmış, şu şu uygulamarda bylock ile aynı serverı kullanıyor, bunları kullananlar da bylock kullanmış gibi görünebilir demiş, kendisi yazmış kendisi değerlendirmiş yani. Ali Aktaş'ta almış o değerlendirmeyi mahkemeye sunmuş. Peki mahkeme dikkate almış mı?

Okty19
Aday Memur
18 Ocak 2025 16:54

Belgesi var mı? Sabesyo duyumu mu? O adamın oturup evinde yazdığı ile değil, devlet kendi araştırmalarıyla bir sonuca ulaştıysa öyle bir karar verir. Herkes otursun evinden kafasına göre bilirkişilik yapsın ozaman? (1 yıl adli bilirkişilik yaptım bu arada)

makaramasu, 1 yıl önce

Mahkeme dikkate almış mı?diye sordun yazının en sonunda.Mahkeme dikkate almasaydi binlerce insan nasıl çıkacak ti cezaevinden 1 yıl boşu boşuna yattılar bu adamın sayesinde ezan vakti vb uygulamalarin bylocka yönlendirildiği ve bu insanların suçsuz olduğu anlaşıldı devlet te pardon dedi.

makaramasu
Kapalı
18 Ocak 2025 17:18

Ne zirvaliyorsun sen mal sin zaten adam yerine koyup cevap verdim ya sen kimsin necisin mal herif

Okty19, 1 yıl önce

Belgesi var mı? Sabesyo duyumu mu? O adamın oturup evinde yazdığı ile değil, devlet kendi araştırmalarıyla bir sonuca ulaştıysa öyle bir karar verir. Herkes otursun evinden kafasına göre bilirkişilik yapsın ozaman? (1 yıl adli bilirkişilik yaptım bu arada)

Polisinbiriişte
Aday Memur
18 Ocak 2025 17:31

Ne belgesinden bahsediyorsun emniyet içinde mor beyin yüzünden ihraç olup geri dönen bir sürü insan var hiç mi duymadın

Okty19, 1 yıl önce

makaramasu
Kapalı
18 Ocak 2025 17:46

Kuş beyinli sabesyo ile ne alakası var sabesyo duyumumu diye zirvaliyorsun kaç gündür burada elli değişik trol hesabla burada yazıyor sun millet seni bilmiyormu sanıyorsun trol hesaplarının sayısı kaç

Okty19, 1 yıl önce

sabesyo_25
Genel Müdür
18 Ocak 2025 18:44

merak etme bizim işler yatarsa bir olumsuzluk olursa bunu da yazarım.. şuan için herhangi bir olumsuzluk yok sonuç nasıl olur tabiki bilemeyiz ancak ümit ediyoruz ki bu mağduriyetler bitecek.. forumu okuyorsunuz bir empati yapın benim yerimde olsanız yazarmısınız.. ikili diyaloglara girmemek için yazmıyorum..
Yasabirr, 1 yıl önce
sabesyo bey nerelerdesiniz? bizim işler yattı sanırım.

sabesyo_25
Genel Müdür
18 Ocak 2025 18:49

burada bana laf atanların bir çoğunun özelden mesajları var bende.. bu süreçte sordular cevapladım merak ettiler anlattım şimdi burada linçleme derdindeler.. hatta bir dönem Telegram grubunda saatlerce konuştuklarımız, en kötü günlerinde yanında olduklarımız şimdi ya farklı Telegram gruplarında ya burada linçleme derdinde.. nönkörlük size yakışabilir ama ben çizgimi hiç bozmadım.. helallik için geldiğiniz gün görüşmek üzere.. samimiyetine inandığım tek bir mağdur arkadaş için yazmaktan imtina etmeyeceğim merak etmeyin

Aspirin79
Aday Memur
18 Ocak 2025 18:54

takma kafana seni bilen bilir bilmeyen kendisi bilir
sabesyo_25, 1 yıl önce
burada bana laf atanların bir çoğunun özelden mesajları var bende.. bu süreçte sordular cevapladım merak ettiler anlattım şimdi burada linçleme derdindeler.. hatta bir dönem Telegram grubunda saatlerce konuştuklarımız, en kötü günlerinde yanında olduklarımız şimdi ya farklı Telegram gruplarında ya burada linçleme derdinde.. nönkörlük size yakışabilir ama ben çizgimi hiç bozmadım.. helallik için geldiğiniz gün görüşmek üzere.. samimiyetine inandığım tek bir mağdur arkadaş için yazmaktan imtina etmeyeceğim merak etmeyin

sabesyo_25
Genel Müdür
18 Ocak 2025 19:04

Kaç yıldır burdayım.. linçlenip hakarete uğradığım zamanlar oldu bir gün üslubumu bozup kimseye hakaret etmedim.. bir çok arkadaşla yüz yüze görüştük buluştuk hatta birlikte görüşmeler yaptık.. önümüzde ki hafta da yine birkaç arkadaşla birlikte önemli bir kaç hukukçuyu ziyaret edeceğiz.. derdimizi mağduriyetimizi herkese ulaştırıp bu süreçte destek istiyoruz.. sürekli gündem yapma derdimiz var.. sesi olduğumuz kişiler neden rahatsız oluyor bizden anlamıyorum.. sizlerden sadece dua bekledik bunu da çok görüyorsanız bari şu linçlemeleri bırakın.. özellikle Telegram gruplarında yöneticilerinin samimiyetine inandığım gruplar var lütfen artık bir dur diyin yada buyurun hepiniz gelin bilgilerimizi paylaşalım birlikte mücadele verelim..

makaramasu
Kapalı
18 Ocak 2025 19:09

Seni en çok eleştirenler den laf sokanlardan biriyim ama senden özür dilerim hakkını helal et kardeşim şom ağızlı larada bakma sen bildiklerini yaz burada elli değişik trol hesabla gelip trolluk yapıp ortalığı karıştırmak için uğraşan bir şer...siz var aynasız3434,kafkasli,987,okty19,okty1921 vb birçok trol hesabı var salla gitsin kardeşim gereksiz, aşağılık lari

sabesyo_25, 1 yıl önce
Kaç yıldır burdayım.. linçlenip hakarete uğradığım zamanlar oldu bir gün üslubumu bozup kimseye hakaret etmedim.. bir çok arkadaşla yüz yüze görüştük buluştuk hatta birlikte görüşmeler yaptık.. önümüzde ki hafta da yine birkaç arkadaşla birlikte önemli bir kaç hukukçuyu ziyaret edeceğiz.. derdimizi mağduriyetimizi herkese ulaştırıp bu süreçte destek istiyoruz.. sürekli gündem yapma derdimiz var.. sesi olduğumuz kişiler neden rahatsız oluyor bizden anlamıyorum.. sizlerden sadece dua bekledik bunu da çok görüyorsanız bari şu linçlemeleri bırakın.. özellikle Telegram gruplarında yöneticilerinin samimiyetine inandığım gruplar var lütfen artık bir dur diyin yada buyurun hepiniz gelin bilgilerimizi paylaşalım birlikte mücadele verelim..

sabesyo_25
Genel Müdür
18 Ocak 2025 19:10

sayın cumhurbaşkanı yüzde 51 hedefi olduğunu söyledi.. artık erken seçim içten içe değil yüksek sesle konuşuluyor.. yüzde 51 için toplumsal hiçbir sorun gözardı edilemez.. ekonomik ve adalet konularında adım atmak zorundalar.. bizlerin mağduriyetlerini bizlerden daha iyi biliyorlar hatta parti içinde birçok milletvekili ve hatta bir kaç bakanın bizim konular ile ilgili düzenleme yapılmasını gerektiğini dile getirdiklerini biliyoruz.. bu kişiler ile bizzat görüşmeler yapıldı

sabesyo_25
Genel Müdür
18 Ocak 2025 19:18

Örgütlerle mücadele hiç durmadan devam etmeli ve edecek.. hukuk nezninde aklanmış hakkında hiçbir suç veya suç unsuru bulunmamış kişiler terör yaftasıyla işlerinden ihraç edilemez.. hukuk bir tarafa kul hakkı var.. eninde sonunda bir düzenleme yapılacak.. kim bu hakla gitmek ister kim bu hakkı teslim etmek ister Buda onların imtihanı.. bizler yakmadık yıkmadık hukuka olan güvenimiz ve devlet terbiyemizle adliye koridorlarında hak arıyoruz.. ve devlet büyüklerimize bu mağduriyetin bitirilmesi için ricalarda bulunuyoruz.. çünkü bu mağduriyetlerden en çok faydalanan bizzat örgütün kendisidir
Toplam 5581 mesaj
«268269270271272273274275276277278279280

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi