Editörler : Lanet
26 Ocak 2024 11:35

Burası evlilik forumu mu?

Bu nedir arkadaş yav bir sürü mrb, slm, nasılsın, tanışalım mı mesajları geliyor. Kadın değilim. Nicki değiştirebiliyor muyuz adımı yazayım. Abazalar dolmuş. Hep mi böyledi yoksa yeni mi böyle oldu anlamadım ki...

pekgozenes
Aday Memur
26 Ocak 2024 14:28

ahaha bana da geliyor sürekli pekgöz enes i nasıl kız sanırlar anlamadım. bilgilerimi açtım allahtan

thusen
Memur
26 Ocak 2024 14:31

Sen söyleyince baktım ayarı varmış açtım ben de. Zaman kötü kolla .... yoksa buradakiler fena :)

pekgozenes, 1 yıl önce

ahaha bana da geliyor sürekli pekgöz enes i nasıl kız sanırlar anlamadım. bilgilerimi açtım allahtan

pekgozenes
Aday Memur
26 Ocak 2024 14:53

bi tanesi trip attı bana o zaman erkek olduğunu profilinde belirt diye :) baktım herkese açık değil:) açtım :)

thusen, 1 yıl önce

Sen söyleyince baktım ayarı varmış açtım ben de. Zaman kötü kolla .... yoksa buradakiler fena :)

thusen
Memur
29 Ocak 2024 08:56

Yuh yani. Aman yakalamasınlar :)

pekgozenes, 1 yıl önce

bi tanesi trip attı bana o zaman erkek olduğunu profilinde belirt diye :) baktım herkese açık değil:) açtım :)

pekgozenes
Aday Memur
29 Ocak 2024 09:57

devir kötü :)))

thusen, 1 yıl önce

Yuh yani. Aman yakalamasınlar :)

SocialSecurity
Aday Memur
30 Ocak 2024 13:38

ben bazen gırgırına cinsiyeti kadın seciyorum genel mesajlar cinsimden sogutuyor

Funda çelebi
Aday Memur
30 Ocak 2024 21:30

bir zamanlar böyle değildi. Cevap yazmayınca trip atan , niyetini açıkça yazan, şiir gönderen, ne olduğu belli olmayan bir sürü insan buraya doluşmuş maalesef

henova
Aday Memur
31 Ocak 2024 13:22

Erkekler (en azından bir çoğu) böyle internette birini aramaya devam ettikçe bu sorunlar bitmeyecektir elbette. Birini aramak daha da iter. Tanımadığın etmediğin bir kadına slm, nbr, tanışalım mı diye mesaj atarak kendini komik duruma da düşürmüş olur. Özgüvensizliği hiç saymıyorum bile. Neyse.

kuntis
Aday Memur
09 Şubat 2024 02:51

insternet dünyasında bu konuda ekşi sözlük tektir. 20 yıllık sözlük yazarıyım.

Toplam 9 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi