Editörler : E.Kayı Han
27 Ocak 2024 22:16

75-80 puan arası puanla muvazzaf astsubaylık

Bilgisayar programcılığı mezunuyum 75-80 puan aralığında muvazzaf astsubaylık için mülakata çağırılmaya yeter mi?

ByAstsubay
Memur
28 Ocak 2024 17:06

yeter
28 Ocak 2024 22:17

açıklanmadı mı zaten

kpssçalışanı
Aday Memur
28 Ocak 2024 22:59

Ben 2024 kpsssine gireceğim bu yüzden almam gereken not aralığını hesap etmeye çalışıyorum da

OKYANUSÇİCEĞİ, 1 yıl önce

açıklanmadı mı zaten

28 Ocak 2024 23:03

Alabildiğin en yüksek puanı almaya bak sen şu net yeter mi bu puan yeter mi diye bence puan hesaplayıp durma kafan karışır zaten yüksek olursa her türlü başvurursun

kpssçalışanı, 1 yıl önce

Ben 2024 kpsssine gireceğim bu yüzden almam gereken not aralığını hesap etmeye çalışıyorum da

kpssçalışanı
Aday Memur
28 Ocak 2024 23:08

Tabiki orası öyle de genel de notlar hep belli bir puan aralığında değişiyor yani 2022-2023 senelerinin taban puanlarından ben bu çıkarıma vardım bu yüzden aslında soruyorum daha tecrübeli kişiler varsa onlar net bir şekilde aydınlatabilir beni diye

Alabildiğin en yüksek puanı almaya bak sen şu net yeter mi bu puan yeter mi diye bence puan hesaplayıp durma kafan karışır zaten yüksek olursa her türlü başvurursun

28 Ocak 2024 23:50

ya sen spor mülakat vs sorsan neyse de kpss sınavında alıcağın puanın sınav için yeterli puan aralığı sormanın ve sana gelecek cevapta ne gibi tecrübe olabilir ? :D Zaten geçmiş yılların puanları mevcut bak sende bakmışssın

kpssçalışanı, 1 yıl önce

Tabiki orası öyle de genel de notlar hep belli bir puan aralığında değişiyor yani 2022-2023 senelerinin taban puanlarından ben bu çıkarıma vardım bu yüzden aslında soruyorum daha tecrübeli kişiler varsa onlar net bir şekilde aydınlatabilir beni diye

kpssçalışanı
Aday Memur
29 Ocak 2024 00:18

Teşekkür ederim cevaplarınız için ben merak ettiğim şeyi zaten açtığım forumda güzel bir şekilde iza ettim şu an için spor ve mülakat hakkında bir şey merak etmiyorum çünkü ilk adım kpss ve bu yüzden kpss hakkında detaylı bilgi almaya çalışıyorum. Tekrardan teşekkür ederim size. varsa başka sorduğum soruya cevap verebilecek cevap vermesinden mutlu olurum.

ya sen spor mülakat vs sorsan neyse de kpss sınavında alıcağın puanın sınav için yeterli puan aralığı sormanın ve sana gelecek cevapta ne gibi tecrübe olabilir ? :D Zaten geçmiş yılların puanları mevcut bak sende bakmışssın

29 Ocak 2024 00:21

Ne demek . Tabi farklı cevaplayan da olursa iyi olur . Umarım kazanırsın

kpssçalışanı, 1 yıl önce

Teşekkür ederim cevaplarınız için ben merak ettiğim şeyi zaten açtığım forumda güzel bir şekilde iza ettim şu an için spor ve mülakat hakkında bir şey merak etmiyorum çünkü ilk adım kpss ve bu yüzden kpss hakkında detaylı bilgi almaya çalışıyorum. Tekrardan teşekkür ederim size. varsa başka sorduğum soruya cevap verebilecek cevap vermesinden mutlu olurum.

31 Ocak 2024 00:40

yeni dönem de gireceksen yetmeyedebilir çünkü bakanlığın açacağı kadro o yıl alanında atanacak sayı çok önemli ben de bilgisayar programcılığı alanda 2016 da sınava girmiştim puanım da 82.95 di atanamadım sebebi alım yoktu sıralamam bindi benden sana abi tavsiyesi sıralama puan filan dikkate alma

35Ömer60Turgut
Aday Memur
31 Ocak 2024 02:22

18. Dönem Asttasak 14 Ocak'ta mezun olmuş.Sicil numaralarında başvuru yaptıkları yıl mı yazılıyor yoksa mezun oldukları yıl mı?Mezun oldukları yıl yazılırsa Myo mezunu bir astsubay çavuş tan daha fazla görev yapmış olacak.Bilen birisi bana açıklayabilir mi?

durdu06
Şef
31 Ocak 2024 08:12

mezun olduğum yıl ve mezuniyet derecen yazar sicilinde
35Ömer60Turgut, 1 yıl önce

18. Dönem Asttasak 14 Ocak'ta mezun olmuş.Sicil numaralarında başvuru yaptıkları yıl mı yazılıyor yoksa mezun oldukları yıl mı?Mezun oldukları yıl yazılırsa Myo mezunu bir astsubay çavuş tan daha fazla görev yapmış olacak.Bilen birisi bana açıklayabilir mi?

35Ömer60Turgut
Aday Memur
31 Ocak 2024 11:58

Cevabınız için teşekkür ederim.25 yaşında birisi teğmen olabilmek için geç kalmış mıdır?Kılavuzda 27 yaş sınırı var ama işlev konusunda sorun yaşar mı?

durdu06, 1 yıl önce
mezun olduğum yıl ve mezuniyet derecen yazar sicilinde

kpssçalışanı
Aday Memur
31 Ocak 2024 16:32

Efendim siz genel olarak mı konuştunuz yoksa muvazzaf astsubaylık için mi söylediniz

mehmet231000, 1 yıl önce
yeni dönem de gireceksen yetmeyedebilir çünkü bakanlığın açacağı kadro o yıl alanında atanacak sayı çok önemli ben de bilgisayar programcılığı alanda 2016 da sınava girmiştim puanım da 82.95 di atanamadım sebebi alım yoktu sıralamam bindi benden sana abi tavsiyesi sıralama puan filan dikkate alma
01 Şubat 2024 01:50

hem genel atama için hemde askeri alımlar için kardeşim
kpssçalışanı, 1 yıl önce

Efendim siz genel olarak mı konuştunuz yoksa muvazzaf astsubaylık için mi söylediniz

kpssçalışanı
Aday Memur
01 Şubat 2024 02:03

Tabi ki siz tecrübelisiniz eminim ki daha çok bilirsiniz fakat ben geçen 2 senenin alımlara baktığımda 2022 de 60 ile 2023 de ise 69 puan ile kapattığını görmüştüm yani aslında forumu açma sebebim de bu alımların olduğu sene de yerleşen kişiler varsa bu puan aralıklarında en azından bilgileri kafamda daha da sağlamlaştırmaktı. Teşekkür ederim ama size de geri dönüşünüz için

mehmet231000, 1 yıl önce
hem genel atama için hemde askeri alımlar için kardeşim

1153m153
Aday Memur
01 Şubat 2024 13:11

Askerlik yerlerimiz bugun açıklanmış öğretmen Askerlik istemiştim yedek subaylik çıkmış.kisa dönem Askerliğe cevrilirmi.?

Umut0621
Genel Müdür
01 Şubat 2024 19:46

Çevirmek senin elinde. Adaylık kursunda, yedek subaylık sınavına gireceksin. Kasıtlı olarak tüm soruları yanlış yaparsan askerliğini er olarak yaparsın. Tüm soruları gerçi yanlış yapmana gerek yok 70 puanın altında alman yeterli.
1153m153, 1 yıl önce
Askerlik yerlerimiz bugun açıklanmış öğretmen Askerlik istemiştim yedek subaylik çıkmış.kisa dönem Askerliğe cevrilirmi.?

bozkurt.355
Aday Memur
07 Şubat 2024 07:16

100 puanla Teğmenlik

kpssçalışanı
Aday Memur
09 Şubat 2024 21:48

Güncel

Toplam 19 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler