Editörler : gül-feşan
28 Ocak 2024 00:47

Evrak teslimi sonrası gitmemek

Merhabalar ,

Üniversite hastanesine sözleşmeli personel olarak yerleştim.(sağlık teknikeri olarak)Evrak teslimi yaptım.Göreve çağırdıklarında gitmesem bakanlığın bugün duyurduğu alımla yerleşsem işe başlangıçta problem olur mu?

halit19051
Aday Memur
28 Ocak 2024 02:54

imza atmadıysan sıkıntı olmaz.

Faruk4425
Aday Memur
28 Ocak 2024 16:22

Cevabınız için teşekkür ederim.İmza atmadım sadece evrak teslim ettim. Emin misiniz?

halit19051, 1 yıl önce

imza atmadıysan sıkıntı olmaz.

karakahve
Aday Memur
28 Ocak 2024 16:22

Olmaz imza olmadan atama yapılmaz iptal olur yani

Faruk4425
Aday Memur
28 Ocak 2024 21:33

Teşekkür ederim.

karakahve, 1 yıl önce
Olmaz imza olmadan atama yapılmaz iptal olur yani
30 Ocak 2024 06:41

kardeş keşke böyle yapmasaydın.2 farklı yeri işgal ediyosun

ExpertE
Genel Müdür
30 Ocak 2024 10:49

Onu düşünen biri olsa kul hakkı yemenin bu dünyada atamasının iptal olup olmayacağından önemli olduğunu düşünse zaten sormaz.

ahmet44mlty, 1 yıl önce

çorumlu emre
Aday Memur
31 Ocak 2024 14:15

işgal etmiş olmuyor gitmez ise yedekler çağlıyor adamın neresi işine gelirse oraya gider adam almış puanı
ahmet44mlty, 1 yıl önce

31 Ocak 2024 14:26

ha ıyı o zaman herkes böyle yapsın olaya bak..nasıl olsa başka ılan cıkar ona başvurup bunu ıptal ederim desin.bu İlan olmasaydı yine zordu. yedek kadro ya verilmemişse..ben üniversitenin yerinde olsam yerine yedek koymadan adamı bırakmam,sonra da ösym ye dilekçe yazıp bu adamın en az 2 yıl tercih zamanı tercih yapmasını engellemelerını isterdim..burası keyfine göre cıkıp gidecegin yer degil.bakanlıgın alımıyla yerleşememe ihtiymalı de var bu arkadaş bunu da düşündü mü acaba.sonuçta rakibi fazla oldu.GEREKSİZ RİSK ALMIŞ..

çorumlu emre, 1 yıl önce
işgal etmiş olmuyor gitmez ise yedekler çağlıyor adamın neresi işine gelirse oraya gider adam almış puanı

Faruk4425
Aday Memur
31 Ocak 2024 15:25

Üniversite yedek kadroya yer verdi girmeme durumumda 9 tane yedek var.Bakanlığın gelip gelmeyeceği riskini almayı tercih ediyorum.Bunun neresinde kul hakkı var?

ahmet44mlty, 1 yıl önce

ha ıyı o zaman herkes böyle yapsın olaya bak..nasıl olsa başka ılan cıkar ona başvurup bunu ıptal ederim desin.bu İlan olmasaydı yine zordu. yedek kadro ya verilmemişse..ben üniversitenin yerinde olsam yerine yedek koymadan adamı bırakmam,sonra da ösym ye dilekçe yazıp bu adamın en az 2 yıl tercih zamanı tercih yapmasını engellemelerını isterdim..burası keyfine göre cıkıp gidecegin yer degil.bakanlıgın alımıyla yerleşememe ihtiymalı de var bu arkadaş bunu da düşündü mü acaba.sonuçta rakibi fazla oldu.GEREKSİZ RİSK ALMIŞ..

alimemet61
Şef
08 Şubat 2024 07:51

Ben bu kadro oyalama işlerinden nefret eden bir kişi olarak bu durumda bir sakınca görmüyorum. Yedek var diyor arkadaş. O zaman haklı.
Faruk4425, 1 yıl önce

Üniversite yedek kadroya yer verdi girmeme durumumda 9 tane yedek var.Bakanlığın gelip gelmeyeceği riskini almayı tercih ediyorum.Bunun neresinde kul hakkı var?

lefkeli11
Kapalı
09 Şubat 2024 00:08

kamu kurumu personel alımında imza almadan evrak teslim almaz, en azından basvuru formu gibi bişeye imza atmışsınızdır. atama işlemleri için sizden evrak istediler bi engel yoksa atamanız olacak

tebeddül
Aday Memur
09 Şubat 2024 08:32

yav sizene devlet in verdiği her hakkı kullanıyor, siz mi tanıdınız o hakkı ona, neyin hükmünü veriyorsunuz, varsa hakkı kullanır...

lDeimosl
Genel Müdür
09 Şubat 2024 09:35

Sözleşmeli personel alımlarında personelin ayaması sözleşme imzalamadan yapılamaz.

lefkeli11, 1 yıl önce

kamu kurumu personel alımında imza almadan evrak teslim almaz, en azından basvuru formu gibi bişeye imza atmışsınızdır. atama işlemleri için sizden evrak istediler bi engel yoksa atamanız olacak

Faruk4425
Aday Memur
10 Şubat 2024 01:57

Evrak teslim alırken imza attırmadı.Başvuru formuna attiigim imza var ama bu sozlesme imzalamak manasina gelmiyor sozlesme arsiv arastirmasindan sonra baslangic yapilacagi zaman imzalaniyor islemleri yapan memurlada gorustum gitmedigim icin ceza yemiyorum sozlesme imzalamadigim icin bnm yerime yedek cagriliyor kadro yakmista olmuyorum..

lefkeli11, 1 yıl önce

revenge881
Memur
10 Şubat 2024 10:49

Dostum puanına güvenmen iyi bir medeni cesaret zira branş sayıları daha açıklanmadı.

Urfalıhemşire
Aday Memur
10 Şubat 2024 13:27

Ben de mebe yerleşen bir hemşireyim. Sb alım yapmaz diye tercih verdim ve pişmanım açıkçası. Ben de evrak teslimi falan yapmadım daha sağlık bakanlığı alımına tercih versem bir sıkıntı yaşar mıyım bir bilginiz var mı bu konuda

14 Şubat 2024 14:31

bence hastanenin personel sicil kısmını arayın , imza atmadığınızıda belirtin onlara sorun.
Toplam 17 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi