Editörler : crops35
28 Ocak 2024 01:08

Mühendislikten işletmeciye geçiş

Merhaba, kamuda çalışmakta olan bir mühendis işletme diplomasını kullanarak YENİ BİR KPSS PUANI İLE işletme nitelik kodlu bir memurluğa atanabilir mi? Alt ünvan üst ünvan muhabbeti burada olur mu?

28 Ocak 2024 12:22

özel değilse neden böyle bir şey yapmak istiyorsun knk. teknik hizmet sınıfı her zaman daha iyi

yeşilrussel
Memur
28 Ocak 2024 12:44

Kitte calusiyorsan 3 seneden once olmaz

the back of furkan
Şube Müdürü
28 Ocak 2024 13:31

399'da geçemezsin. 657ye geçer

yeşilrussel, 1 yıl önce

Kitte calusiyorsan 3 seneden once olmaz

yekness
Aday Memur
28 Ocak 2024 18:59

657 4b sözleşmeliyim şuan, geçebilirm sanırım, doğru mu anladım?

the back of furkan, 1 yıl önce

399'da geçemezsin. 657ye geçer

yekness
Aday Memur
28 Ocak 2024 19:02

mesleğimi sevmiyorum, sevmeden okumak zorunda kaldım, alınan risklere göre verilen maaş da tatmin etmiyor, bunca riskli işler yapmamıza rağmen düzgün bir kurum içi eğitim de verilmedi. Allaha emanet iş yaptığımızı düşünüyorum. Hem kitte çalışan işletmeci bir mühendise yakın para alıyor, sorumluluğu da az.

furkan yedek, 1 yıl önce
özel değilse neden böyle bir şey yapmak istiyorsun knk. teknik hizmet sınıfı her zaman daha iyi

the back of furkan
Şube Müdürü
28 Ocak 2024 23:41

çift diplomam var

benim de hedefim kit

iibfciler biz kadar yüksek puan alamıyor

muhtemelen ordan atanacağım bu dediklerinizi dikkate alarak

yekness, 1 yıl önce

mesleğimi sevmiyorum, sevmeden okumak zorunda kaldım, alınan risklere göre verilen maaş da tatmin etmiyor, bunca riskli işler yapmamıza rağmen düzgün bir kurum içi eğitim de verilmedi. Allaha emanet iş yaptığımızı düşünüyorum. Hem kitte çalışan işletmeci bir mühendise yakın para alıyor, sorumluluğu da az.

Mühendissbeg
Aday Memur
29 Ocak 2024 09:33

Bunu diğer meslekten arkadaşların anlamalarını beklemeyin, ben çevremi ikna edene kadar yıllar geçti. Özellikle devlet malına karşı çok hassas olmam işleri benim için işkenceye döndürdü. Bende sizinle aynı durumdayım. Şuan kendi denk mühendis arkadaşlarımdan yüksek bir maaş alıyorum ama zerre umurumda değil hazırlanıyorum nasip olursa mühendislik dışı mümkünse maaşı iyi bir işe geçiş yapacağım.

yekness, 1 yıl önce

yekness
Aday Memur
30 Ocak 2024 14:04

Kesinlikle öyle, dışardan bilmeyene güzel gözüküyor fakat içerde ne olduğundan kimsenin haberi yok

Mühendissbeg, 1 yıl önce

Bunu diğer meslekten arkadaşların anlamalarını beklemeyin, ben çevremi ikna edene kadar yıllar geçti. Özellikle devlet malına karşı çok hassas olmam işleri benim için işkenceye döndürdü. Bende sizinle aynı durumdayım. Şuan kendi denk mühendis arkadaşlarımdan yüksek bir maaş alıyorum ama zerre umurumda değil hazırlanıyorum nasip olursa mühendislik dışı mümkünse maaşı iyi bir işe geçiş yapacağım.

21 Nisan 2024 17:31

Bunu bazen ben de düşünüyorum.

the back of furkan
Şube Müdürü
23 Nisan 2024 01:00

var mı aöf hocam

elk muhendis, 1 yıl önce

Bunu bazen ben de düşünüyorum.

23 Nisan 2024 13:05

var, maliye aöf de var.

the back of furkan, 1 yıl önce

var mı aöf hocam