Editörler : supporters.
30 Ocak 2024 03:39

Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş Genel Müdürlüğü Tüm Atananlar

Şeker fabrikalarına atananlar toplanalım işe çağrılma konusunda kim ne biliyor bilgilerini paylaşabilir mi

Ugur2819
Aday Memur
30 Ocak 2024 10:05

Herkes bişeyler öğrenmiş ama kesin birşey yok anladığım kadarıyla. Herkesin soruşturması bitince toplu bi duyuru yapılacak, 15 gün sonra Ankarada eğitim sonrasında da görev yapacağımız illere gönderiliriz. Ben burdura atandım, siz?

Merve ipek
Kapalı
30 Ocak 2024 10:26

Merak ettiğim için soruyorum, vardiya ile ilgili bir nitelik kodu vardı sırf bu yüzden tercih sıralamasında gerilere yazdım şeker fabrikalarını, üniversiteye atandım. Çalışma şartları nedir bilgi sahibi misiniz bununla ilgili

Ugur2819
Aday Memur
30 Ocak 2024 10:41

Bizde henüz başlamadığımız için net bilmiyoruz ama vardiyalı çalışma sadece işçilerde ve mühendislerde varmış. Düz memurlara olurda ihtiyaç olursa diye eklenmiş o kod. Çalışması klasik 8 5 veya 8.30 5.30 maaşı yaklaşık %30 civarında kitte fazla. Rahatlık açısında üni bence daha rahattır. Şuan ünide çalışıyorum zaten mesai 9 gibü başlar 5e kalmadan biter iş yükü yoktur fazla

Merve ipek, 2 yıl önce

Merak ettiğim için soruyorum, vardiya ile ilgili bir nitelik kodu vardı sırf bu yüzden tercih sıralamasında gerilere yazdım şeker fabrikalarını, üniversiteye atandım. Çalışma şartları nedir bilgi sahibi misiniz bununla ilgili

Reisulküttaplık
Aday Memur
30 Ocak 2024 15:15

Şeker fabrikası maaş ve haklar yönünden daha iyi. Memur kadrosu prosedür gereği gece çalışabilir ibaresi var ama ben sorduğumda gece çalışan memuru hiç duymadım

Merve ipek, 2 yıl önce

patasanaaa
Aday Memur
31 Ocak 2024 11:01

teknisyen ve düz memurda maaş açısından hangisi daha iyi şeker fabrikaları mı üniversitemi

HARSLAN_82
Memur
31 Ocak 2024 11:31

ben de soruşturma sonrası toplu bir duyuru yapilacağını biliyorum.sonrasında 5 günlük ankarada egitim ve oryantasyon yapilacak,sonra da atandigimiz illerde göreve başlayacağız.ama evraklarımı teslim ederken takribi nezaman başlarız diye sordugumda Şubat ayı içerisinde olabilir dediler fakat hiç belli de olmaz dediler,bundan sonrası devletin prosedürü yoksa biz memurlarımızı hemen başlatmak isteriz tabiki dediler.

akcelik80
Aday Memur
31 Ocak 2024 13:38

Merhaba arkadaşlar hepimize hayırlı olsun Çağrılma duyurusu Şeker Fabrikası Genel Müdürlükten mi yapılacak bilginiz var mı. Süreç nasıl işliyor.

HARSLAN_82, 2 yıl önce

ben de soruşturma sonrası toplu bir duyuru yapilacağını biliyorum.sonrasında 5 günlük ankarada egitim ve oryantasyon yapilacak,sonra da atandigimiz illerde göreve başlayacağız.ama evraklarımı teslim ederken takribi nezaman başlarız diye sordugumda Şubat ayı içerisinde olabilir dediler fakat hiç belli de olmaz dediler,bundan sonrası devletin prosedürü yoksa biz memurlarımızı hemen başlatmak isteriz tabiki dediler.

HARSLAN_82
Memur
01 Şubat 2024 01:15

Türkşekerin kendi sayfasının duyuru bölümünden veya sms olarak geleceğini düşünüyorum ben.

akcelik80, 2 yıl önce

Merhaba arkadaşlar hepimize hayırlı olsun Çağrılma duyurusu Şeker Fabrikası Genel Müdürlükten mi yapılacak bilginiz var mı. Süreç nasıl işliyor.

Ugur2819
Aday Memur
01 Şubat 2024 10:27

https://chat.whatsapp.com/DnUInEo09Un4IgjVn1FlGV Türkşekere yeni atananlar arasında bi grup kurduk arkadaşlar bilgi paylaşımı için isteyen katılabilir

burax53
Aday Memur
30 Kasım 2024 20:51

Tarım teknıkerı olarak atanan varmı acaba bu kuruma. Çalışma şartları maaslar nasıldır

Es-Es16
Aday Memur
07 Aralık 2024 09:25

aklınız varsa şekerden uzak durun:/
burax53, 1 yıl önce

Tarım teknıkerı olarak atanan varmı acaba bu kuruma. Çalışma şartları maaslar nasıldır

burax53
Aday Memur
07 Aralık 2024 12:10

Valla bende msbde calısıyorum, bızım kosulların zorlugu kadar baska bır kurum yoktur dıye tahmın edıyorum. Sız hangı branstasınız, eger tarım teknıkerıysenız zorluklarını ve maasları paylasırmısınız.

Es-Es16, 1 yıl önce
aklınız varsa şekerden uzak durun:/

Es-Es16
Aday Memur
07 Aralık 2024 12:26

Tarım teknikeri ünvanındayım inanın çok iddialıyım. başka kurumları değerlendirmenizi tavsiye ederim. özelden yazarsanız detayları anlatırım

burax53
Aday Memur
07 Aralık 2024 15:38

özelinize bakarmısınız

Es-Es16, 1 yıl önce
Tarım teknikeri ünvanındayım inanın çok iddialıyım. başka kurumları değerlendirmenizi tavsiye ederim. özelden yazarsanız detayları anlatırım
09 Aralık 2024 10:45

hocam selamlar memur veya diğer teknikerler için nasıldır kurum

Es-Es16, 1 yıl önce
12 Aralık 2024 15:21

HACI ABİ BANA YAZARMISIN ÖZELDEN KURUM NASIL

Es-Es16, 1 yıl önce
Toplam 16 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi