Editörler : supporters.
01 Şubat 2024 18:30

Sigortayı sınırsız yaptınız mı?
Resmi olarak ismi "Limitsiz İhtiyari Mali Mesuliyet Sigortası" olarak geçen, trafik sigortasının kaza başına teminatınız sınırsız yapıyor. indirim basamağınız yüksek ise 1000-1500 arası bi rakam isteniyor. Sizce gerekli midir?

Bu ankete 7 günde, 1 kişi oy kullandı ve 08/02/2024 18:30 tarihinde sona erdi.

oflurecep
Daire Başkanı
01 Şubat 2024 18:34

Kısa bir özet gerekirse, kaza yaptığınızda, şimdiki sigortalar genelde araç başına yapacağı hasar ödemesi 200 bin tl dir. Yani çarptığınız araçta hasar 300 bin çıktı diyelim, 200 bini sigorta ödüyor, 100 bin sizden çıkıyor. Çarptığınız araç lüks ise ve hasar 500-600 bin ise cebinizden 300-400 bin çıkar. Sınırsız yapınca üstüne ne kadar masraf çıkarsa çıksın karşılanıyor. Ama ufak kazalarda zaten sigorta yeterli olur.

murez
Memur
07 Şubat 2024 20:10

Ben kaskodaki İMM'yi 10 milyon TL'ye çıkardım yenileme yaparken. Sigortayı en düşük teklifi verene yaptırdım.

oto-danisman-expert
Müsteşar Yardımcısı
07 Şubat 2024 22:08

sınırsız tavsiyemdir

bravehard
Genel Müdür
28 Şubat 2024 09:13

Kasko da İMM varken, niye sigortayı böyle yapsınlar açıklar mısınız?

oto-danisman-expert, 2 yıl önce

sınırsız tavsiyemdir

oflurecep
Daire Başkanı
29 Şubat 2024 14:30

yaştan dolayı kasko her araçta olmuyor.

bravehard, 2 yıl önce

Kasko da İMM varken, niye sigortayı böyle yapsınlar açıklar mısınız?

bravehard
Genel Müdür
01 Mart 2024 08:22

Anladım Hocam.

oflurecep, 2 yıl önce

yaştan dolayı kasko her araçta olmuyor.

Serdar Akça
Yasaklı
31 Mart 2024 14:44

Araç Sigortası gerçekten şu zamanda araba sahiplerinin en önemli ihtiyaçlarından bir tanesi Ben Türkiye Sigortadan Genişletilmiş Kasko yaptırdım, fiyat araştırması yapmıştım daha öncesinde gerçekten piyasadaki sigorta şirketlerinin aksine gayet uyguna geldi valla ayrıca her bütçe ve ihtiyaca göre farklı birçok paket bulunuyor. Türkiye Sigorta'nın mobil uygulamasından da rahatlıkla işlemlerimi görebiliyorum. Gayet memnunum.

Serdar Akça
Yasaklı
31 Mart 2024 15:11

Araç Sigortası gerçekten şu zamanda araba sahiplerinin en önemli ihtiyaçlarından bir tanesi Ben Türkiye Sigortadan Genişletilmiş Kasko yaptırdım, fiyat araştırması yapmıştım daha öncesinde gerçekten piyasadaki sigorta şirketlerinin aksine gayet uyguna geldi valla ayrıca her bütçe ve ihtiyaca göre farklı birçok paket bulunuyor. Türkiye Sigorta'nın mobil uygulamasından da rahatlıkla işlemlerimi görebiliyorum. Gayet memnunum.

https://www.turkiyesigorta.com.tr/urunlerimiz/arac-sigortalari/genisletilmis-kasko

Toplam 8 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi