Editörler : gül-feşan

Serdengecti89
Aday Memur
20 Şubat 2024 23:48

Amin Ecmain tamam Hocam size de hayırlı olsun Rabbim utandırmasın. Haberleşelim inşaAllah.

Paramedikatama, 1 yıl önce

Çalıştığım işin atama birimi ile görüştüm bakanlıktan öyle geldi diyor sorun olmaz dedi ama bilemiyorum gelişme olursa yazarsanız sevinirim hocam teşekkürler hayırlı olsun

kitlendik
Şef
24 Şubat 2024 13:00

Ekip portalda görünmesi kesin sonuçtur değil mi ya bazen tereddüt ediyorum çünkü evi direkt taşıyıp ilişiğimi keseceğim burayla. 19 undan itibaren ilişik kesip yeni yerinde başlayan oldu mu? Atandığımız kurumdan ararlar mı bazen arıyorlarmış galiba?

kacikbulgur
Aday Memur
24 Şubat 2024 15:39

ben 19 unda kestim daha başlamadım 15 gün izin var kardeş ne hemen başlaması
kitlendik, 1 yıl önce

Ekip portalda görünmesi kesin sonuçtur değil mi ya bazen tereddüt ediyorum çünkü evi direkt taşıyıp ilişiğimi keseceğim burayla. 19 undan itibaren ilişik kesip yeni yerinde başlayan oldu mu? Atandığımız kurumdan ararlar mı bazen arıyorlarmış galiba?

kitlendik
Şef
24 Şubat 2024 19:14

15 günü kullanmak zorunda değiliz sonuçta belki başlayan olmuştur

serap34
Aday Memur
26 Şubat 2024 10:26

Merhabalar bende 19 u itibari ile işlem başlattım ancak ayrılış olmadı süre nedir

h.akdag
Aday Memur
26 Şubat 2024 10:59

Ben hala ekip e düşmedim benimle aynı durumda olan var mı acaba ?

esrademirnurse
Aday Memur
26 Şubat 2024 11:40

Benimde hala düşmedi. Ücretsiz izindeydim. Başlayış yaptım. 20 gün oldu başlayalı ama sisteme düşmedi hala.

h.akdag, 1 yıl önce

Ben hala ekip e düşmedim benimle aynı durumda olan var mı acaba ?

Armagan7
Aday Memur
26 Şubat 2024 11:44

Arkadaslar ben 22 subatta ayrilis yaptim 8 martta da goturup baslangic icin evrak teslimi yapmam gerek degil mi en gec. tam 15 gunu kullanmak istiyorum da memleketteyim cunku. Bana en gec 7 mart dedi eski is yerim yani 15. Gunu baslangic dedi ama 16. Gun son degil mi baslangic icin

Merve.erarslan
Aday Memur
26 Şubat 2024 15:13

Benimde düşmedi, ücretsiz izindeydim. 5 şubatta başlangıç yaptım ama hala bi gelişme yok.

esrademirnurse, 1 yıl önce

Benimde hala düşmedi. Ücretsiz izindeydim. Başlayış yaptım. 20 gün oldu başlayalı ama sisteme düşmedi hala.

4863aysegul
Aday Memur
27 Şubat 2024 09:56

Çkys ye (ekip portalda) hala düşmedim. Aile hekimliğinden 15.02.2024 te ayrılış yapıp kadromun bulunduğu hastanede başlayış yaptım. Fakat hala çkysye düşmedim ve yeni atandığım kuruma başlayış yapamadım. Kadromun bulunduğu hastane enfazla kaçgün tutabilir

esrademirnurse
Aday Memur
27 Şubat 2024 10:16

Ücretsiz izinden donenlerde sıkıntı var. Ne zaman yapılacak belli değil. Telefonları acan yok

4863aysegul, 1 yıl önce

Çkys ye (ekip portalda) hala düşmedim. Aile hekimliğinden 15.02.2024 te ayrılış yapıp kadromun bulunduğu hastanede başlayış yaptım. Fakat hala çkysye düşmedim ve yeni atandığım kuruma başlayış yapamadım. Kadromun bulunduğu hastane enfazla kaçgün tutabilir

esrademirnurse
Aday Memur
28 Şubat 2024 12:21

Ekip portaldan hizmet belgelerime bakın. Benim başlayışımı bile yapamamışlar sistemden. İl sağlık, özlük ilgilenmiyor hiç. Bakanlıktan duzeltirdim bugün. Şimdi düşmesini bekleyeceğim maalesef.

Merve.erarslan, 1 yıl önce

Benimde düşmedi, ücretsiz izindeydim. 5 şubatta başlangıç yaptım ama hala bi gelişme yok.

h.akdag
Aday Memur
28 Şubat 2024 20:05

Ücretsiz izinden dönüş yapıp ekip e düşen var mı ?

Merve.erarslan
Aday Memur
29 Şubat 2024 11:35

En başından beri baktım başlangıcım 5 şubatta görünüyor. Ama hala düşmedi. Hergün bakanlığı arıyorum hiç hiç ulaşamadım. Demek bütün ücretsiz izin dönüşlerini bekletiyorlar.

esrademirnurse, 1 yıl önce

Ekip portaldan hizmet belgelerime bakın. Benim başlayışımı bile yapamamışlar sistemden. İl sağlık, özlük ilgilenmiyor hiç. Bakanlıktan duzeltirdim bugün. Şimdi düşmesini bekleyeceğim maalesef.

hkmtcldr
Aday Memur
01 Mart 2024 00:40

ayrıldığın gün 1 sayılır 15 gün hakkın var 16. gün başlaman lazım sen onlara aldırma. daha önce de iller arası ile yer değiştirdim 16. gün başladım
Armagan7, 1 yıl önce

Arkadaslar ben 22 subatta ayrilis yaptim 8 martta da goturup baslangic icin evrak teslimi yapmam gerek degil mi en gec. tam 15 gunu kullanmak istiyorum da memleketteyim cunku. Bana en gec 7 mart dedi eski is yerim yani 15. Gunu baslangic dedi ama 16. Gun son degil mi baslangic icin

hemdyt
Aday Memur
01 Mart 2024 12:01

Tayin durumu için ekip portala bakamıyorum görünmüyor önceki aşamalar dahi.. Böyle sıkıntı yaşayan var mı?

serap34
Aday Memur
01 Mart 2024 12:19

benide aile hekimliğinden 19 unda ilçeye gecirebildiler sistem nedeni ile 29 u karar yazım cıktı ama hala ayrılıs ıslemlerımı sistem sorunu nedeni ile yapamıyorlar :(

h.akdag
Aday Memur
01 Mart 2024 14:26

Bende aynı durumu yaşıyorum dünden beri giremiyorum

hemdyt, 1 yıl önce

Tayin durumu için ekip portala bakamıyorum görünmüyor önceki aşamalar dahi.. Böyle sıkıntı yaşayan var mı?

hemdyt
Aday Memur
03 Mart 2024 22:47

Hala sizde de aynı mı ekip portalın atama takibinde hiçbir şey görünmüyor mı?

h.akdag, 1 yıl önce

Bende aynı durumu yaşıyorum dünden beri giremiyorum

h.akdag
Aday Memur
04 Mart 2024 08:21

Evet göremiyorum maalesef umarım bugün artık sisteme düşer isimlerimiz.

hemdyt, 1 yıl önce

Hala sizde de aynı mı ekip portalın atama takibinde hiçbir şey görünmüyor mı?

Toplam 198 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi