Editörler : Lanet
09 Şubat 2024 14:03

şiiri herkes yazabilir mi? Şiir yazmak sonradan öğrenilir mi?
Aşka sabır gerekir metanet ağır lokma Özlem nasıl bir duygu araya zaman sokma Adının ağırlığı darası kalbime yük Altında ezilirken bu halimle bırakma. Gülden TAŞ

Bu ankete 30 günde, 6 kişi oy kullandı ve 10/03/2024 14:03 tarihinde sona erdi.

morsin
Aday Memur
09 Şubat 2024 14:05

ben şahsen lise mezunu bir insanım her dakika şiir yazabilirim şiir yazmak anlatıldığı gibi zor deği

RichardDennis
Aday Memur
09 Şubat 2024 20:12

Lisede iken duygusal ve romantik birisi olarak cok guzel ve kaliteli siirler yazan ayrica okuyan birisiydim. Ama malesef hayat zaman ilerledikce beni rasyonellestirdi, rasyonellestikce romantik ve duygusal zekam köreldi. Simdi siir okuyabiliyorum ama yazamiyorum... Bunda insanlarin yasam tarzini ahlaki degerlerini görmem , aşk ve sevgi üzerine ise yazdıgım siirlerde ise kadinlarin yasattidigi etkiler büyüktür. Ezcümle herkes siir yazamaz siir yazmak icin duygu yogun olmali, he bir seyler karalayabilir bende simdi bir seyler karalayabilirim ama bunda söz sanatlari imgeler ve icten gelen o duyguyu göremezsin

gülden taş
Aday Memur
14 Şubat 2024 14:54

aynen, size katılıyorum

RichardDennis, 1 yıl önce
Lisede iken duygusal ve romantik birisi olarak cok guzel ve kaliteli siirler yazan ayrica okuyan birisiydim. Ama malesef hayat zaman ilerledikce beni rasyonellestirdi, rasyonellestikce romantik ve duygusal zekam köreldi. Simdi siir okuyabiliyorum ama yazamiyorum... Bunda insanlarin yasam tarzini ahlaki degerlerini görmem , aşk ve sevgi üzerine ise yazdıgım siirlerde ise kadinlarin yasattidigi etkiler büyüktür. Ezcümle herkes siir yazamaz siir yazmak icin duygu yogun olmali, he bir seyler karalayabilir bende simdi bir seyler karalayabilirim ama bunda söz sanatlari imgeler ve icten gelen o duyguyu göremezsin
Toplam 3 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi