Editörler : Pangaea

Aselban19
Aday Memur
29 Şubat 2024 20:43

Bana da memur üye olarak görevlendirildiğim bugün tebliğ edildi. Seçim tam olarak eşimin doğum yapacağı haftaya denk geliyor. Görevin iptali için dilekçe yazsam işe yarar mı bilmiyorum.

odtulu962014
Aday Memur
29 Şubat 2024 20:55

isebyarar
Aselban19, 1 yıl önce

Bana da memur üye olarak görevlendirildiğim bugün tebliğ edildi. Seçim tam olarak eşimin doğum yapacağı haftaya denk geliyor. Görevin iptali için dilekçe yazsam işe yarar mı bilmiyorum.

Ahmet Kaleli
Şube Müdürü
29 Şubat 2024 21:58

hocam sabah telefonun başında bekleyeceksin, oy kullanma saatine kadar telefonun çalmazsa geri yatacaksın, memur gelmezse ararlar gerek yoksa aramazlar

morisco_1982, 1 yıl önce
Bana yedek memur üye çıktı napicam o gün

romayı yakan adam
Genel Müdür
29 Şubat 2024 22:56

biz bugün tamamladık kurumlara tebliği. yarın tebliğ almayan kimse kalmaz, kurumlar çalışanlara teslim edecek merak etmeyin. tebliğ tebellüğ olmadan görevlendirme kesinleşmez. itiraz için de süre o zaman başlar.
murdock reis, 1 yıl önce

seçim görevleri ne zaman tebliğ edilecek acaba? e-devlette seçim görevi sorguladığımda göreviniz bulunmamaktadır diyor.

romayı yakan adam
Genel Müdür
29 Şubat 2024 22:58

e devlette şuan gözükmez çünkü açılmadı sebebi tüm sandık kurulu tamamlanmadı. başkan var memur üye var partili üyeler var
murdock reis, 1 yıl önce

seçim görevleri ne zaman tebliğ edilecek acaba? e-devlette seçim görevi sorguladığımda göreviniz bulunmamaktadır diyor.

29 Şubat 2024 23:52

Peki o gün telefonumu hiç acmazsam ne olur yada telefonum bozuldu kapandı diyelim
Ahmet Kaleli, 1 yıl önce

hocam sabah telefonun başında bekleyeceksin, oy kullanma saatine kadar telefonun çalmazsa geri yatacaksın, memur gelmezse ararlar gerek yoksa aramazlar

Ahmet Kaleli
Şube Müdürü
01 Mart 2024 01:33

görev verilirken kağıdı imzalatmışlardır, o imza atıldıktan sonra bahane kabul etmezler, önlemini alsaydın deyip göreve kendi isteğiyle gelmemiş gibi davranacaklardır

morisco_1982, 1 yıl önce
Peki o gün telefonumu hiç acmazsam ne olur yada telefonum bozuldu kapandı diyelim

romayı yakan adam
Genel Müdür
01 Mart 2024 16:15

senin yerine yedek üye göreve çağrılmak için hazır kıta tutulur. senin hakkında ise soruşturma açılır
morisco_1982, 1 yıl önce
01 Mart 2024 17:37

İdari para cezası ödemiyor muyuz ne soruşturması bu
romayı yakan adam, 1 yıl önce
senin yerine yedek üye göreve çağrılmak için hazır kıta tutulur. senin hakkında ise soruşturma açılır

engineer323
Aday Memur
02 Mart 2024 11:43

Göreve gitmemenin cezası adli para cezası 50 günden az olmamak yazıyor.

energy2
Aday Memur
02 Mart 2024 13:23

Bize hala teblig edilmedi gorevler nerden cikip cikmadigini da bilmiyoz gorevin

Kagiş
Müsteşar
02 Mart 2024 14:36

Demek ki görev çıkmamıştır! Daha ne istiyorsunuz?

energy2, 1 yıl önce

Bize hala teblig edilmedi gorevler nerden cikip cikmadigini da bilmiyoz gorevin

energy2
Aday Memur
02 Mart 2024 17:33

Kimseye teblig edilmedi ki okulda

WildVenture
Aday Memur
02 Mart 2024 22:07

Arkadaşlar merhabalar. Devlet üniversitesinde akademik personelim. Cuma günü saat 17.00 gibi tebliğ edildi, seçim görev çıkmış. Oradaki memur arkadaşların dediğine göre pazartesi günü herkese tebliğ etmiş olunacakmış. Aslında bu işin cuma günü bitmesi gerekiyormuş ancak bulunduğum şehrin il seçim kurulu geç göndermiş görevli listesini üniversiteye. Belki sizlerde de durum aynıdır pazartesiyi beklemekte fayda var kesin konuşmak için.

Kagiş
Müsteşar
02 Mart 2024 23:33

Hangi şehir hocam? e-devletinizde göreviniz yazıyor mu?

WildVenture, 1 yıl önce
Arkadaşlar merhabalar. Devlet üniversitesinde akademik personelim. Cuma günü saat 17.00 gibi tebliğ edildi, seçim görev çıkmış. Oradaki memur arkadaşların dediğine göre pazartesi günü herkese tebliğ etmiş olunacakmış. Aslında bu işin cuma günü bitmesi gerekiyormuş ancak bulunduğum şehrin il seçim kurulu geç göndermiş görevli listesini üniversiteye. Belki sizlerde de durum aynıdır pazartesiyi beklemekte fayda var kesin konuşmak için.

WildVenture
Aday Memur
03 Mart 2024 00:11

Hocam e devletimde yazmıyor henüz işlenmemiş sanırım. Elden verdiler belgeyi. Kastamonu'da ikamet ediyorum.
Kagiş, 1 yıl önce

Hangi şehir hocam? e-devletinizde göreviniz yazıyor mu?

fokyay
Şef
03 Mart 2024 18:10

Kaniş nedir yahu? İnsanlarda kalmamış üstadım.

Toplam 137 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi