Editörler : Lanet
11 Şubat 2024 00:50

Ücretli öğretmelik maaşı nasıl hesaplanır?

MEB'de bu yılın ikinci döneminde yani 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı'nın 2. döneminde ücretli öğretmen olarak ilk kez başladım. Ücretli öğretmenlerin maaş hesaplamasına dair bilgi edinmek istiyorum. Yardımcı olur musunuz? Teşekkür ederim.

FurkanBilisim
Aday Memur
11 Şubat 2024 02:11

2 alana 1 bedava kampanyasına hoş geldiniz. haftalık 30 saat dersin varsa eğer bunun yarısı kadar hediye veriyorlar size. yani 45 saat parası yatmış oluyor. Ders saati ücreti 90 +-1 tl oynayabilir. o ay boyunca kaç derse girdiyseniz hesaplayın ve kampanya dahil ders saatini bu sayı ile çarpın. alın size maaş :) asgari ücretin altında güle güle harcayın. (ilk gülmede bitecektir maaşınız muhtemelen)

Hasbel.Kaderr
Aday Memur
11 Şubat 2024 07:56

en zor durumda olan eğitmenler ücretli öğretmenler
FurkanBilisim, 1 yıl önce
2 alana 1 bedava kampanyasına hoş geldiniz. haftalık 30 saat dersin varsa eğer bunun yarısı kadar hediye veriyorlar size. yani 45 saat parası yatmış oluyor. Ders saati ücreti 90 +-1 tl oynayabilir. o ay boyunca kaç derse girdiyseniz hesaplayın ve kampanya dahil ders saatini bu sayı ile çarpın. alın size maaş :) asgari ücretin altında güle güle harcayın. (ilk gülmede bitecektir maaşınız muhtemelen)

FurkanBilisim
Aday Memur
12 Şubat 2024 19:33

valla hocam haklısın ama bu şartları göz önünde bulundurarak buraya geliyoruz ve zaten bu kavramın kendisinin yanlış olduğunun da farkındayız genel itibariyle. ama herkesin haklı bir gerekçesi olduğu için bunun çözümünü bu ücretli öğretmenliği kaldırarak ancak devlet yapabilir.

Hasbel.Kaderr, 1 yıl önce
en zor durumda olan eğitmenler ücretli öğretmenler
Toplam 3 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi