Editörler : E.Kayı Han
11 Şubat 2024 21:45

AÖF Mezunları Kaymakamlık Mülakatı Geçiriyorlar Mı?

Mühendislik mezunuyum ama AÖF de okuyorum kaymakamlık için boşuna mı çabalıyorum yoksa alırlar mı sınavımı iyi yapsam. Ya da AÖF okumayı bıraksam mı %35deyim derslerde

içdenetçi23
Aday Memur
13 Şubat 2024 09:21

bırak

Uzmanbey27
Aday Memur
13 Şubat 2024 10:06

insan sebebini yazar neden bırak?
içdenetçi23, 1 yıl önce

bırak

RichardDennis
Aday Memur
15 Şubat 2024 10:29

Daha once bu soruldu acik ogretim mezunu kaymakam yok teamülen alınmıyor. Eskiden Ank SBF , İstanbul uni , Gazi dışında pek alınmazdı ama son dönemlerde diger ünilerdende girenlerin sayisi artti.

Jet Fadıl
Aday Memur
05 Mart 2024 12:26

Hocam aöf ikinci üniversite mezunları veya çift anadallar alınıyor mu? Benim bitirdiğim mühendislik fakültesi kamu yönetimini geç Ankara Hukuk'dan 25 puan fazla idi.

RichardDennis, 1 yıl önce
Daha once bu soruldu acik ogretim mezunu kaymakam yok teamülen alınmıyor. Eskiden Ank SBF , İstanbul uni , Gazi dışında pek alınmazdı ama son dönemlerde diger ünilerdende girenlerin sayisi artti.

RichardDennis
Aday Memur
06 Mart 2024 17:29

Arkadasim yanlis anlamani istemem ama isterse 50 puan önünde olsun İçisleri teknik bir bakanlık degildir idari bir bakanlıktır. Kariyer memur olmak istiyor isen mühendislik degil İİBF , SBF bitirecektiniz, Eger EE , Bilgisayar gibi muhendisliklerden mezunsanız YDS puanınız var ise TCMB deneyiniz , Validen daha yüksek maaş imkanı sunuyor. Kaymakamlık konusunda ise komisyonda ben yokum listeyide ben belirlemiyorum alırlar almazlar net bir şey kimse diyemez ben daha önce söylenenleri söyledim sizlere.
Jet Fadıl, 1 yıl önce

Hocam aöf ikinci üniversite mezunları veya çift anadallar alınıyor mu? Benim bitirdiğim mühendislik fakültesi kamu yönetimini geç Ankara Hukuk'dan 25 puan fazla idi.

mununga
Memur
14 Mart 2024 16:41

bu nasıl mantık karşınızdaki komisyona da böyle söyleyin :)

Jet Fadıl, 1 yıl önce

ExpertE
Genel Müdür
25 Mart 2024 15:28

Liyakatle atanmanın söz konusu olmadığı yerde mezuniyet sormanız abes, adamı olan isterse ülkenin 1. isterse sonuncu üniversitesinden fakülte sonuncusu mezun olsun giriyor bu malum..

Toplam 7 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi