Editörler : swat3410

Kuper
Memur
25 Şubat 2024 23:02

kardeş benim ailem 7 yıldır evime gelmiyor, eşim eve almıyor. biz de gidemiyoruz . oraya takılırsan çekilmez. ailesini çağır konuşun orta yol bulun bosansan yerine alacağın daha beter olur
Melik2, 1 yıl önce
Bundan sonra senin ailen eşin ve çocuğun. Herşeyi akışına bırak. Ailenle konuş bir süre evine gelmesinler. Bu konudan dolayı aileni dağıtma. Senin yeni ailen eşin çocuğun var ailen için onları yıpratma kendinide yıpratma. Bunlar şahsi düşüncemdir amacım seni kırmak degil. Keşke herkes mutlu mesut bir şekilde yaşasa ama bazen böyle tatsız olaylar olabiliyor hayatta ve en çok yorulan ve arada kalan malesefki erkekler oluyor. Senin yapman gereken eşin ve çocuğun ile yeni hayatinla devam etmek.

Brsnememur
Aday Memur
26 Şubat 2024 01:00

Konu sahibi gibilerden kaçın kızlar Allah uzak etsin aminnnn
Kuper, 1 yıl önce
kardeş benim ailem 7 yıldır evime gelmiyor, eşim eve almıyor. biz de gidemiyoruz . oraya takılırsan çekilmez. ailesini çağır konuşun orta yol bulun bosansan yerine alacağın daha beter olur

Agency
Şef
26 Şubat 2024 03:13

gidin yetimhane önlerinde kendinize koca bulun yahut adam gibi geçinin. kaynana gelin yani iki kadın gecinemiyor suçlusu erkek oluyor.
Brsnememur, 1 yıl önce
Konu sahibi gibilerden kaçın kızlar Allah uzak etsin aminnnn

Agency
Şef
26 Şubat 2024 03:21

İki kadın afedersin kedi köpek gibi boğuşacak diye erkek aralarında maymun mu olacak. milleti evlilikten soğuttunuz artık herkes 40 yaşına kadar nikahsız 40 dan sonra çocuk için nikahlı yaşar oldu. niye iki kadının da ortak derdi erkek üzülmesin değil de erkek ikisi de üzülmesin diye kıçını yirtacak. ben daha duymadım la kaynata damat yüzünden yıkılan yuva da hep bu gelin kaynana yüzünden yıkılıyor. kapatacaksin çelik kafese haydi başlayın deyeceksin biri ötekini yok ede de belki erkek ancak öyle rahat eder.
asdqwert1, 1 yıl önce

Kadın gözüyle baktığımda sizi ben politiklikten epey uzak gördüm. Gelin ve kaynana sadece ülkemizde değil, dünya üzerinde genel olarak anlaşamazlar. Siz annenize "biricik annem" hissini veriyorsunuz anlaşılan ama eşinize de "biricik eşim" hissini vermelisiniz.

"O benim karım sen de kimsin" demediğiniz gibi annenize, eşinize de "o benim annem sen de kimsin" dememelisiniz. İkisi de özel olmalı ikisi de sevildiğini değer verildiğini bilmeli.

Sizin cümleye bakın "annem babam olmadan yaşayamam". Kusura bakmayın o zaman evlenmeyecektiniz, anneniz bıcı bıcı yaptırıp pijamanızı giydirip uyutacaktı sizi ninni eşliğinde.

Bu konuyu bu kadar dramatize edip ağlaklık yapmanın lüzumu da yok, bir yavruyu bu sebepten anne baba ayrı yaşatmanın hele hiç oluru yok. Çözüm gayet basit; eşinizi evde bırakıp çocuğunuzla birlikte ailenizi sık sık ziyaret edip karşılıklı özlem giderebilirsiniz.

Fiyona01
Kapalı
26 Şubat 2024 13:04

Yazılmamış kural galiba geçimli insana kolay insana zor insan denk geliyor.

ccat
Kapalı
26 Şubat 2024 13:10

Kral sen asrın tespitini niye bu forumda harcadın

Agency, 1 yıl önce
gidin yetimhane önlerinde kendinize koca bulun yahut adam gibi geçinin. kaynana gelin yani iki kadın gecinemiyor suçlusu erkek oluyor.

85200258
Müsteşar Yardımcısı
26 Şubat 2024 13:30

Sende çok fazla karşına alıp konuşmuşun gibi gelmiyor. Sende kabullenmişin sanki ;-)
Kuper, 1 yıl önce

Bytraffic
Aday Memur
26 Şubat 2024 14:06

Geçmiş olsun öncellikle inşallah yuvan dağılmaz. Aileler çocuklarinin mutluluklarını ister onun için her fedakarlıklari yapar yapmalıdır da. Sadece şunun için yazdım eğer belirttiğim aile figürü bir tarafta yoksa ve diğer tarafı yipratiyorsa yipratanin ailesi ile arayı bulması lazım. He eğer yok diyorsa haklısın kardeşim sonuna kadar. Dediğim gibi çocuğu büyüt emek ver ana baba hakki var. Sonraları huzursuzluk tatsızlık kim çıkarıyorsa eşlerden ilgili kişi ailesine dur diyecek. Saygı sevgi her zaman olmalı sevmeseniz bile aile büyüklerini. Sen çocuğundan mesulsun Allah'a havale et. Ama dediğim gibi ateşle gelen evine yaklastirmama senin elinde değil. Senin yanlışın varsa düzeltirsin sadece ölüme çare yok. Eğer birbirinizi seviyorsanız ve vicdan ortaya koyuluyorsa kimse yıkamaz evelallah. Hakkınızda hayırlısı olsun . inşallah ta iyi bir sonuçla devam eder yuvanız.

asdqwert1
Aday Memur
26 Şubat 2024 22:37

Anlattıklarımdan çıkarımın maymun olmaksa hiçbir şey anlamadın demektir. Sosyal zeka ayrı bişey.

Agency, 1 yıl önce
İki kadın afedersin kedi köpek gibi boğuşacak diye erkek aralarında maymun mu olacak. milleti evlilikten soğuttunuz artık herkes 40 yaşına kadar nikahsız 40 dan sonra çocuk için nikahlı yaşar oldu. niye iki kadının da ortak derdi erkek üzülmesin değil de erkek ikisi de üzülmesin diye kıçını yirtacak. ben daha duymadım la kaynata damat yüzünden yıkılan yuva da hep bu gelin kaynana yüzünden yıkılıyor. kapatacaksin çelik kafese haydi başlayın deyeceksin biri ötekini yok ede de belki erkek ancak öyle rahat eder.

Agency
Şef
26 Şubat 2024 23:52

beyefendi hakkında da benim hakkımda da sınırı aşar şekilde konuşuyorsunuz ama bu benimle ve beyefendi ile ilgili bir durum değil kendinizle, benliginizle ilgili. o yüzden takılmıyorum. ortada bir yara varsa onu temizleyip, ilaçlayıp, sarmak gerekir ki iyileşsin. yoksa kangrene döner ki o zaman da en küçük hadiselerde bile büyük kavgalara neden olur. uzaklaşmak , yok saymak, geçimi ve huzuru getirmez. çok fazla Instagram psikoloğuna maruz kalıyor insanlar. kaynanan toksik mi uzaklaş, kocan toksik mi uzaklaş, evladın toksik mi uzaklaş. nereye gidelim dağ başına mı. insanın olduğu her yerde sorun olur. çözüm ne peki. çözüm yine kendimiz. Bizim dışımızda olan bir şeyi değiştirmek, sürekli onunla uğraşmak insanın kendisiyle ugrasmasindan zordur. o yüzden dış etmenlerin bizi üzecebileceğini evvela kabul edeceğiz gerekirse buna sinirlenecegiz ama o sinirin kalıcı olmasına ve bizi tükenmesine izin vermeyeceğiz. onda takılı kalmayacağız. ya hayatında insanı mutlu eden eşi, çocuğu, annesi, babası, kardeşi, arkadaşları var ama bunun yanında bir de mutsuz eden kayınvalidesi varsa onca sahip olduğu güzelliğe rağmen 1 tane güzel olmayana takılması ve sürekli ondan dolayı mutsuz olması kadar anlamsız bir şey olabilir mi. o yüzden elimizdekini de kaybetmemeli. o durumu da öyle kabul edip onun için uzulmemenin yollarını bulmalı. ne yapıyor kayinvalide çok konuşuyor ve biz buna tahammül edemiyormuyuz tamam işte demek ki bendeki zayıflık bu. ben kendimi buna dirençli kılarım ve bir süre sonra o yorulur azaltır ben güçlenir etkilenmem.
asdqwert1, 1 yıl önce

Anlattıklarımdan çıkarımın maymun olmaksa hiçbir şey anlamadın demektir. Sosyal zeka ayrı bişey.

asdqwert1
Aday Memur
27 Şubat 2024 03:35

Kayınvalide ve eş "kedi köpek" gibi boğuşacak diyen sen. Erkek "maymun" olacak diyen sen. Söylemlerinde sınırı aşan ben. Tuhaf.

Agency, 1 yıl önce
beyefendi hakkında da benim hakkımda da sınırı aşar şekilde konuşuyorsunuz ama bu benimle ve beyefendi ile ilgili bir durum değil kendinizle, benliginizle ilgili. o yüzden takılmıyorum. ortada bir yara varsa onu temizleyip, ilaçlayıp, sarmak gerekir ki iyileşsin. yoksa kangrene döner ki o zaman da en küçük hadiselerde bile büyük kavgalara neden olur. uzaklaşmak , yok saymak, geçimi ve huzuru getirmez. çok fazla Instagram psikoloğuna maruz kalıyor insanlar. kaynanan toksik mi uzaklaş, kocan toksik mi uzaklaş, evladın toksik mi uzaklaş. nereye gidelim dağ başına mı. insanın olduğu her yerde sorun olur. çözüm ne peki. çözüm yine kendimiz. Bizim dışımızda olan bir şeyi değiştirmek, sürekli onunla uğraşmak insanın kendisiyle ugrasmasindan zordur. o yüzden dış etmenlerin bizi üzecebileceğini evvela kabul edeceğiz gerekirse buna sinirlenecegiz ama o sinirin kalıcı olmasına ve bizi tükenmesine izin vermeyeceğiz. onda takılı kalmayacağız. ya hayatında insanı mutlu eden eşi, çocuğu, annesi, babası, kardeşi, arkadaşları var ama bunun yanında bir de mutsuz eden kayınvalidesi varsa onca sahip olduğu güzelliğe rağmen 1 tane güzel olmayana takılması ve sürekli ondan dolayı mutsuz olması kadar anlamsız bir şey olabilir mi. o yüzden elimizdekini de kaybetmemeli. o durumu da öyle kabul edip onun için uzulmemenin yollarını bulmalı. ne yapıyor kayinvalide çok konuşuyor ve biz buna tahammül edemiyormuyuz tamam işte demek ki bendeki zayıflık bu. ben kendimi buna dirençli kılarım ve bir süre sonra o yorulur azaltır ben güçlenir etkilenmem.

Fiyona01
Kapalı
27 Şubat 2024 14:05

Siz gerçekten eşinizi sevmemişsiniz, aile olduğunuzun çocuğunuzun vebalinin farkında değilsiniz.Elbette anne baba önemli siz gidin çocugunuzla ve eşiniz biraz kendini değerli hissetmesi lazım zaten zamanla oda sizin hatriniz için bazı şeyleri görmezden gelir.Eşiniz durduk yere tepki koymamış ben kurduğunuz cümleden anladım önceliğiniz aileniz olmuş,aile önemli elbet ama çocuğunuz kadar değil.Eşinizle severek evlendiginizi demişsiniz hayır çok belli mantık evliliği.Eşiniz çocuğunuzla ortada kalmış siz evi nafaka ziynet vs ne varsa çocuğunuza vereceğinize düşündügünüz mal olmuş.Hanımınız ve çocuğunuzu kaybettiğinizi anlayın farkında değilsiniz.Allah yardım etsin.

Toplam 112 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi