Editörler : cihan27E.Kayı Han
12 Şubat 2024 21:47

Banka promosyonu geri istiyor.

Arkadaslar yaklasik bir sene once vakifbanktan promosyon aldim. Tayinim baska bi banka ile anlasmali olan ile cikti. Vakifbank şube bugun arayip promosyonu geri istedi. Promosyon geri istenir mi? Hacize koyabilir mi banka hesaplari?

hsnd
Başbakan Müsteşarı
12 Şubat 2024 22:01

Kurumla banka yaptığı sözleşmeye böyle bir madde koyduysa istenir tabi.

M Can
Genel Müdür
12 Şubat 2024 22:39

Süre dolmadan başka değiştirince kalan süre kadarını geri ister, sözleşmede yazar.

cetek
Şube Müdürü
12 Şubat 2024 22:53

Aynısını bana halkbank yaptı. İstedikleri parayı yatırdım. Ona yakın bir miktarı da ziraat promosyon olarak verdi.

12 Şubat 2024 23:28

Tamamen kurumunuzun banka ile yaptığı sözleşmeye bağlı. Bazı sözleşmelerde iade edilir maddesi olurken bazılarında ne olursa olsun iade edilmez şeklinde madde oluyor. Sözleşmenize mutemetiniz yada personel işleri aracılığı ile ulaşabilirsiniz.

Memocan68
Aday Memur
13 Şubat 2024 00:03

Sozlesmede iade edilir diyo ama sozlesmeyi kurum yapti ben yapmadim. Banka şahsi olarak parayi benden rucu edebilir mi

13 Şubat 2024 00:17

emekli olan var istifa eden var bunlardanda alınıyormu
Mahmut Çelik, 1 yıl önce
Tamamen kurumunuzun banka ile yaptığı sözleşmeye bağlı. Bazı sözleşmelerde iade edilir maddesi olurken bazılarında ne olursa olsun iade edilmez şeklinde madde oluyor. Sözleşmenize mutemetiniz yada personel işleri aracılığı ile ulaşabilirsiniz.
13 Şubat 2024 00:19

sözleşmeyi kurum yaptıysa promosyonu da kuruma var o zaman :) alırken ben alayım verirken sözleşmeyi ben yapmadımki :) orada yazan iade edilir maddesi sizin aldığınız promosyonlar için zaten. Yoksa kurumun baska para aldığı yok bankadan neyi iade edecek.
Memocan68, 1 yıl önce

Sozlesmede iade edilir diyo ama sozlesmeyi kurum yapti ben yapmadim. Banka şahsi olarak parayi benden rucu edebilir mi

M Can
Genel Müdür
13 Şubat 2024 00:28

Parayı alan kurum değil ki sizsiniz, maaşınızı artık oradan almayacağınız için üç yıldan kalan süre kada olan kısmı bankaya iade edeceksiniz, sizden talep etmeleri gayet doğal, iade etmezseniz icra dahil her türlü taleple yasal olarak geri alacaklar..

Gittiğinz yerde kurumunuzun anlaştığı yeni bankanızdan yeniden promasyon alacaksınız zaten , neyi anlamıyorsunuz ?

Memocan68, 1 yıl önce

13 Şubat 2024 03:18

İcrayla alır 2 katına yakın masraf çıkar icradan tahsil ederse

Mussa1453
Aday Memur
13 Şubat 2024 06:57

3 yıllık sözleşmede, 1. yıldan sonra tayin oldunsa kalan sürenin promosyon ücretini isterler tabiii...

hsnd
Başbakan Müsteşarı
13 Şubat 2024 08:47

Sözleşmeli kurum yaptı da parayı kim aldı?

Memocan68, 1 yıl önce

13 Şubat 2024 08:50

böyle bir madde yoksa
Mussa1453, 1 yıl önce

3 yıllık sözleşmede, 1. yıldan sonra tayin oldunsa kalan sürenin promosyon ücretini isterler tabiii...

Memocan68
Aday Memur
13 Şubat 2024 09:04

Kardeşim adam akilli cevap yaziyosan yaz. Ne azarlar gibi konuşuyorsun. Gittigim yerde alacagim evet ama detayini bilmedigin konular var.

M Can, 1 yıl önce

Parayı alan kurum değil ki sizsiniz, maaşınızı artık oradan almayacağınız için üç yıldan kalan süre kada olan kısmı bankaya iade edeceksiniz, sizden talep etmeleri gayet doğal, iade etmezseniz icra dahil her türlü taleple yasal olarak geri alacaklar..

Gittiğinz yerde kurumunuzun anlaştığı yeni bankanızdan yeniden promasyon alacaksınız zaten , neyi anlamıyorsunuz ?

debug
Müsteşar Yardımcısı
13 Şubat 2024 09:14

E kazan doğururken inanıyordun da şimdi öldüğüne niye inanmıyorsun be adam! Ne güzel memleket ya :)

Memocan68, 1 yıl önce

debug
Müsteşar Yardımcısı
13 Şubat 2024 09:41

promosyonun yanına bir de hakaret tazminatı ödemek istiyorsun anlaşılan :) Öde şimdi aldığın parayı. Daha fazla cebinden para çıkmasın extra'dan :)

13 Şubat 2024 09:50

Sözleşmeyi yapan bankaya göre değişir. Mevcut anlaşmalı bankamız yapıkredi bizim. İstifa, nakil gibi durumlarda geri istemiyor mesela. Ama yıllar önce başka kurumda iken Garantiden alıyordum istifa ettiğimde geri istediler mesela. Tamamen sözleşme odaklı bişey yani

Mussa1453
Aday Memur
13 Şubat 2024 12:07

Böyle bir madde yoksa mı,güldürme Allah aşkına adamlar krediyi vermeden faizi alıyor,sen en iyisi yine de bağlı olduğun sendika başkanına sor....

bilgisayartekniker, 1 yıl önce
böyle bir madde yoksa

cetek
Şube Müdürü
13 Şubat 2024 12:16

Promosyon sözleşmesinin altına imza atan müdürünüze derdinizi anlatın.

Memocan68
Aday Memur
13 Şubat 2024 12:26

Sana mi soracam lan kime ne anlatacagimi? Konuyla ilgili bilgin varsa yaz, yoksa baska konulara girme, yol al.

cetek, 1 yıl önce

Promosyon sözleşmesinin altına imza atan müdürünüze derdinizi anlatın.

cetek
Şube Müdürü
13 Şubat 2024 12:50

Çok agresifsin, başını belaya sokma buralarda. İnternette herkese açık şekilde birşey yazıyorsan tüm cevaplara da hazır olacaksın. Ortalık hakaret tazminatçılarıyla dolu, sana bir abi tavsiyesi.

Memocan68, 1 yıl önce

Sana mi soracam lan kime ne anlatacagimi? Konuyla ilgili bilgin varsa yaz, yoksa baska konulara girme, yol al.

Toplam 27 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi