Editörler : cihan27E.Kayı Han

ExpertE
Genel Müdür
13 Şubat 2024 13:22

Kimi iki yerden de alsam hakkaniyete sığmaz iade edebilir miyim diye sorar ya da inancından ötürü hiç almaz alsa da aldığu gibi hayır yapar; kimi de sözleşmeyi incelemeden belki açık şart yazmasına rağmen nası isterler diye başlık açar, vicdan meselesi..

seyay
Müsteşar Yardımcısı
14 Şubat 2024 15:12

Kurumunuzun banka ile yaptığı sözleşmede " eğer kişi 6 ay veya 1 yıl 2yıl içerisinde tayini çıkarsa bankamız geri kalan ödemeyi alır " diyorsa banka haklı durumda. Ki zaten böyle bir şey olmasa banka seni boşuna aramaz. Bizim kurum kasım ayı sonu gibi yapmıştı sözlemeyi ve sözleşmeye aralık 31 e kadar kuruma tayin gelen memura promosyon verilir sonrası gelenler alamaz diye madde koymuşlardı ( tabi bu dediğim promosyon 10 sene önceki idi şimdi bambaşka oldu ). benim şaşırdığım konu bankanın sizi direkt olarak araması. Yani şehir değiştirmişsin kurum değişmemiş ki neden önceki çalıştığın yer seni arayıp bilgi vermiyor ya da evet banka haklı demiyor. Ben olsam ilk kurumu muhattap alırım sonra bankayı arar gönderirim .

Mavigökyüzü28
Genel Müdür
18 Şubat 2024 08:49

Diyorsunuz ki; Eski bankaya promosyon iadesi yapmayayım.. Yeni bankadan bir tane daha alayım.. Yani hem yemeli içmeli şöför mahalli, hem elli..

kral122
Genel Müdür
18 Şubat 2024 13:04

Kurum yaptı ama parayı sen aldın her türlü banka alır

Memocan68, 1 yıl önce

Sozlesmede iade edilir diyo ama sozlesmeyi kurum yapti ben yapmadim. Banka şahsi olarak parayi benden rucu edebilir mi

şaşkın tarihçi
Genel Müdür
18 Şubat 2024 13:29

sen kurum değiştirince nasıl yeni promosyon istiyorsan banka da eksik dönemlerinkini ister tabi

Yücel5206
Aday Memur
18 Mayıs 2025 21:33

hocam kurumdan ayrıdılıktan ne kadar süre içinde istediler acaba.

saglıkcıbey
Aday Memur
18 Mayıs 2025 23:09

Sözleşmeyi kurum yaptı, ama mangırları sen cebe indirdin
Memocan68, 1 yıl önce

Sozlesmede iade edilir diyo ama sozlesmeyi kurum yapti ben yapmadim. Banka şahsi olarak parayi benden rucu edebilir mi

Toplam 27 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi