Editörler : Lanet

elektronik49
Şube Müdürü
25 Nisan 2024 11:30

Teknik hizmetsin ya ondan çok uzgunsundur.

Gih sinifindakiler biraz daha az alıyor giyim yardımını. İstersen o az alanı da size verelim de. Rahatlayin

siyabendislam, 12 ay önce

arkadaşlar üzgünüm teknik personel haricindeki personele kart verilmiyecek. gerçekten üzgünüm....

elektronik49
Şube Müdürü
25 Nisan 2024 11:33

Yok teknik hızmet yok düz memur yok İdari destek şu hale bak ayrımcılığın türlü adları dan bir kaçı.hepsi kamu personeli.

Bu sisteme lanet olsun

arkadaşlar üzgünüm teknik personel haricindeki personele kart verilmiyecek. gerçekten üzgünüm....

Mühendisss007
Aday Memur
25 Nisan 2024 11:55

Kaynak?

iras
Genel Müdür
25 Nisan 2024 12:39

Maliye sadece kime verilip verilmediğine karşı çıkmıyor du ki ayni olarak verilmesini istiyordu

kamueemmüh
Memur
25 Nisan 2024 13:53

buradan thsye laf edenlere sesleniyorum burada (giyim şartnmsi) siz "diğer"siniz "değer " değilsiniz

elektronik49
Şube Müdürü
25 Nisan 2024 14:29

Whattttt

kamueemmüh, 12 ay önce

buradan thsye laf edenlere sesleniyorum burada (giyim şartnmsi) siz "diğer"siniz "değer " değilsiniz

iras
Genel Müdür
25 Nisan 2024 15:57

Kim ulan bu sayfanın editör ü eleman gelip sokuk sökük kelime oyunlarıyla değersizsiniz iması yapıyor biz bir şey söyleyince hemen sil.kahpelik yapmayın delikanlı olun

redclif
Memur
30 Nisan 2024 15:48

657 sayılı Kanun veya diğer personel kanunlarına göre giyecek yardımından yararlanan kamu görevlileri hariç olmak üzere, kurumun ilgili mevzuatında personeline ayni olarak verilmesi öngörülen giyim yardımından resmi kıyafetler ile hizmetin gereği olarak iş yerlerinde görev esnasında giyilmesi zorunlu olan giyim eşyaları dışında kalanlar için ayni olarak verilmesi yerine, Memurlara Yapılacak Giyecek Yardımı Yönetmeliğinin 11 inci maddesi uyarınca belirlenen fiyatlar esas alınarak nakdi ödeme de yapılabilir.

Rick
Aday Memur
18 Mayıs 2024 09:24

Hic icime sinen bir durum degildi veriyorlardi bizim kurumdada . Koruyucu malzemeleri aldim diye imza at sonra ceki al alisveris yap. Bir yerde yalan varsa bu da kamuda ise 80 milyonun da hakki varsa buyuk kul hakkidir diye dusunuyorum

Toplam 169 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi