Editörler : cihan27E.Kayı Han
14 Şubat 2024 21:23

Görevde Yükselme
Arkadaşlar Kesin sonuçların ilan edilmesinden ne kadar süre sonra kadronuza atandınız? Bilgi verir misiniz?

dewis33
Aday Memur
16 Şubat 2024 09:26

Onay vs alınacak eğer idare hızlı iş yaparsa 1 ay sürmez başlamanız

Makaryos99
Aday Memur
16 Şubat 2024 09:37

hocam bazısı 1 hafta da başlarsın diyor doğruluğu nedir?
dewis33, 1 yıl önce

Onay vs alınacak eğer idare hızlı iş yaparsa 1 ay sürmez başlamanız

dewis33
Aday Memur
16 Şubat 2024 10:02

Olma ihtimali yüksek sonuçta onayı hızlı alırlar ve tebliğ için yazıyı gönderirlerse hızlı olur

Makaryos99
Aday Memur
16 Şubat 2024 10:41

teşekkür ederim hocam bilgi için
dewis33, 1 yıl önce

Olma ihtimali yüksek sonuçta onayı hızlı alırlar ve tebliğ için yazıyı gönderirlerse hızlı olur

hiçimben
Daire Başkanı
16 Şubat 2024 11:20

Merhaba hangi bölümden hangi bölüme görevde yükselme yaptınız acaba?

Makaryos99
Aday Memur
16 Şubat 2024 11:22

Benim ünvan değişikliği aslında, hizmetliden Sağlık Teknikerine geçiş yapacağım
hiçimben, 1 yıl önce

Merhaba hangi bölümden hangi bölüme görevde yükselme yaptınız acaba?

fakir.adam
Şube Müdürü
16 Şubat 2024 14:21

görevde yükselme

fakir.adam
Şube Müdürü
16 Şubat 2024 14:33

tamam yükselmem.

Gökay esentürk
Aday Memur
16 Şubat 2024 17:23

peki aynı şekilde hizmetliden teknikerliğe yükselmek mümkün müdür sizce ? üniversite mezuniyetine veya ustalık belgesine bakılarak?
Makaryos99, 1 yıl önce
Benim ünvan değişikliği aslında, hizmetliden Sağlık Teknikerine geçiş yapacağım

Makaryos99
Aday Memur
16 Şubat 2024 21:59

hocam tekniker olmak için ünvan değişikliği sınavına girilmesi gerekiyor. Üniversite kadroyu açar sizinde başvuru şartları uyuyorsa başvuru yaparsınız yazılı ve sözlü mülakatı geçtikten sonra hak kazanirsinız.
Gökay esentürk, 1 yıl önce
peki aynı şekilde hizmetliden teknikerliğe yükselmek mümkün müdür sizce ? üniversite mezuniyetine veya ustalık belgesine bakılarak?

Gökay esentürk
Aday Memur
16 Şubat 2024 22:01

heh onu sormuştum tamam teşekkür ederim
Makaryos99, 1 yıl önce
hocam tekniker olmak için ünvan değişikliği sınavına girilmesi gerekiyor. Üniversite kadroyu açar sizinde başvuru şartları uyuyorsa başvuru yaparsınız yazılı ve sözlü mülakatı geçtikten sonra hak kazanirsinız.

Vekil18
Aday Memur
25 Şubat 2024 22:48

Peki Hocam. Mayıs 2022 de 4/B sözleşmeli personel olarak işe başlayıp 15 Mart 2023 tarihinde Kadroya geçip asaletini GİH sınıfında alan koruma güvenlik personeli görevde yükselme sınavına girebilir mi yoksa önce ünvan değişikliği sınavına girip memur olup 3 yıl beklemek zorunda mı. Toplam çalışma hizmetim 2 yıl, askerlikten dolayı intibak ile birlikte 3 yıl. Kafama tek takılan bende GİH sinifindayim ve kadroya gecirildim masabaşı çalışan memur arkadaşlarımız ile aynı hizmet sinifindayim sadece unvan farklı. Kadro derecem 9/2. Konu hakkında bilginiz var mı

Makaryos99, 1 yıl önce

Makaryos99
Aday Memur
25 Şubat 2024 22:53

hocam bende son düzenleme ile kadroya geçtim. Görevde yükselme sınavına girebilmek için 3 yıl hizmet şartı var, ünvan değişikliğinde ise 1 yıl şartı var. Ben 1 senemi doldurduğum için ve de üniversite benim bölümümden kadro açtığı için sınava girebildim. Umarım sorunuza cevap olabilmişimdir.
Vekil18, 1 yıl önce

Peki Hocam. Mayıs 2022 de 4/B sözleşmeli personel olarak işe başlayıp 15 Mart 2023 tarihinde Kadroya geçip asaletini GİH sınıfında alan koruma güvenlik personeli görevde yükselme sınavına girebilir mi yoksa önce ünvan değişikliği sınavına girip memur olup 3 yıl beklemek zorunda mı. Toplam çalışma hizmetim 2 yıl, askerlikten dolayı intibak ile birlikte 3 yıl. Kafama tek takılan bende GİH sinifindayim ve kadroya gecirildim masabaşı çalışan memur arkadaşlarımız ile aynı hizmet sinifindayim sadece unvan farklı. Kadro derecem 9/2. Konu hakkında bilginiz var mı

Toplam 13 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi