Editörler : gül-feşan
16 Şubat 2024 14:40

Bankamatik Çalışanlar Tespit Edilmeli mi?
Bankamatik personeline neden kimse dur demiyor.Bu insanlar nasıl oluyorda hiç işe gelmeden 55 bin maaş alabiliyor.Buna kimse dur demeyecek mi?

Bu ankete 7 günde, 0 kişi oy kullandı ve 23/02/2024 14:40 tarihinde sona erdi.

jhonnes kardasian
Aday Memur
16 Şubat 2024 14:43

.

iras
Genel Müdür
16 Şubat 2024 14:44

personel ne yapsın bana maaş vermemi desin.ankara bakanlıklar bunlarla dolu milli eğitim 10 bin kii rahat çıkar emniyette binlerce emniyet müdür var 3-4 sınıf iş verilmeyip oturacak yer olmadığından sen işe gelme maaşını cekmeye devam et denilen .bunu yaopan vatandaş kendi kendine mi yapıyor hükümetin kendi yaptığı uygulama byu

memuradayyı
Aday Memur
16 Şubat 2024 15:04

1 yıllık memurum imza attığım 2000den fazla kağıt vardır, burada 10 yıldır çalışan adamın yaptığı 1 tane iş yok. Buna göz yuman kimseye hakkımı helal etmiyorum

Kpsbirincisi
Genel Müdür
16 Şubat 2024 15:24

Kimin suçu olduğundan bahseden yok zaten sen niye bu kadar gocundun yoksa düşündüğüm sebepten mi? Sadece birileri buna dur desin demiş ve haklı da. Çalışmadan maaş alanın suçu diyen olmamış farkındaysan.

iras, 2 yıl önce

personel ne yapsın bana maaş vermemi desin.ankara bakanlıklar bunlarla dolu milli eğitim 10 bin kii rahat çıkar emniyette binlerce emniyet müdür var 3-4 sınıf iş verilmeyip oturacak yer olmadığından sen işe gelme maaşını cekmeye devam et denilen .bunu yaopan vatandaş kendi kendine mi yapıyor hükümetin kendi yaptığı uygulama byu

Toplam 4 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi