Editörler : cihan27E.Kayı Han
19 Şubat 2024 16:49

hiç çalışmayan elemanın senden benden kıymetli olması durumu hakkında

adam mesela doğru düzgün mesaisine bile gelmez doğru düzgün bir iş yapmaz bi bakiyorum senden benden kıymetli bugün bu olaya çok kırıldım gerçekten çok teessüf ettim yani

kerten.kele
Şube Müdürü
19 Şubat 2024 17:16

tamka bunları hocam. hiç öalışmayan adam herkesten çok kıymet görüyorsa kıymet verenler ahlaksızdır.

cetek
Şube Müdürü
19 Şubat 2024 18:56

Onun kıymeti kendisinden değil, Ankara'daki amcasından.

sozdemir37
Memur
20 Şubat 2024 08:47

Yandaş ve yağcılar her daim el üstünde tutulur.Ve şunu iyi bilirim ki kamuda aşk ile çalışanı şevk ile öperler.

engineermemur
Yasaklı
20 Şubat 2024 11:22

sevdim bu sözü, yazdım kenara.

sozdemir37, 1 yıl önce

Yandaş ve yağcılar her daim el üstünde tutulur.Ve şunu iyi bilirim ki kamuda aşk ile çalışanı şevk ile öperler.

tolgperperek
Daire Başkanı
20 Şubat 2024 11:46

Dayın varsa en kıymetlisi sensindir gerisi teferruat

elektronik49
Şube Müdürü
20 Şubat 2024 12:28

Adamı işten çalışmaktan ,verimli olmaktan soğutan, calisma azmini ve şevkini kıran ,insanı enayi yerine koyduran adice bir tutum diye tanımlanabilir.

dewis33
Aday Memur
22 Şubat 2024 13:35

Asansör de bir eleman diyordu ben çok çalıştm ama demek ki değmezmiş fln kamu böyle, az çalışan çok çalışana laf söyler, sen cvp versen suçlu olursun :)

Milky way town
Aday Memur
22 Şubat 2024 19:39

Bu konuyu insan çözemez tarih boyu çözemedi teknoloji geliştikçe buda çözülenler kısmına geçecektir.Yapay zeka çağı ile insanın sistemden çıkarılmasına eş zamanlı olarak bu sorunlarda tarihe karışacaktır.Teknolji insanı dönüştür daha katedecek çok yol var.

Toplam 8 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi