Editörler : gül-feşan
19 Şubat 2024 17:30

üniversite hastanesinde kadroya geçenler
üniversite hastanesinde Nisan 2023 kadroya geçtim. Sağlık bakanlığı sözleşmeli alımın da atanabilir miyim

Burak7112
Aday Memur
20 Şubat 2024 12:19

bu konuyu bende merak ediyorum üniversite hastanesindeyim nisanda kadroya geçtim ünvan farklı olucak bakanlık alımına başvurup zimmete düştükten sonra istifa edip başlayabiliyor muyum sıkıntı olur mu var mı örnekleri?

lDeimosl
Genel Müdür
20 Şubat 2024 14:18

Ünvan aynıysa kadroya geçiş tarihinin üzerinden bir yıl geçmesi lazım.

ozenzey
Aday Memur
24 Şubat 2024 23:07

başvuru yaptınız mı?

Emrahozen
Aday Memur
25 Şubat 2024 21:07

bu konuyu bizde araştırdık gerek sendika gerekse hastane personel birimleri tercih vermenizde bir problem olmayacağını söyledi yani herhangi bir bekleme süresi yada süre zarfı yok. kadrodan sözleşmeye kpss puanimizla tercihimizi yaptık.

curalyra
Aday Memur
26 Şubat 2024 17:20

Emrah bey hangi hastanede siniz bende aynı durumdayım

Emrahozen, 1 yıl önce
bu konuyu bizde araştırdık gerek sendika gerekse hastane personel birimleri tercih vermenizde bir problem olmayacağını söyledi yani herhangi bir bekleme süresi yada süre zarfı yok. kadrodan sözleşmeye kpss puanimizla tercihimizi yaptık.

mrtglc
Aday Memur
28 Şubat 2024 14:09

2020 yılının mart ayında mimar olarak kültür turizm bakanlığında göreve başladım 2023 yılının mayıs ayında kadroya geçtim. 2022 kpss puanım ile sözleşmeli mimarlık alımlarına basvuru yapılabilir mi acaba ? Kadrolu mimarlıktan sözleşmeli mimarlığa geçeceğim kadroya geçeli henüz bir yıl olmadı. Bu konuda bilginiz var mı acaba ?

Emrahozen, 1 yıl önce
Toplam 6 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi