Editörler : E.Kayı Han
19 Şubat 2024 18:05

ilçe tarıma büro memuru olarak atanmak?
Merhabalar, adalet bakanlığında güvenlik memuru iken, tarım bakanlığının alımında büro memurluğuna kazandım. Acaba büro memuru ne iş yapar, şartları nelerdir, iş yükü ağır mı, ek mesai ücret kavramları nelerdir. Çalışan var mı acaba?

theGuardian61
Aday Memur
19 Şubat 2024 20:13

adalet bakanlığında nerde çalışıyorsunuz görev yeriniz nereye çıktı
19 Şubat 2024 21:37

Erzurum taşra. Siz?
theGuardian61, 1 yıl önce
adalet bakanlığında nerde çalışıyorsunuz görev yeriniz nereye çıktı

theGuardian61
Aday Memur
19 Şubat 2024 21:43

Şile
19 Şubat 2024 21:48

Hayırlı olsun :)
Şile

theGuardian61
Aday Memur
19 Şubat 2024 21:55

saolun
ushersurnamee, 1 yıl önce
Hayırlı olsun :)

theGuardian61
Aday Memur
19 Şubat 2024 22:06

eş tayini yazabiliyormuyuz veya ne zaman yazabılırız
saolun
19 Şubat 2024 22:31

1 yıllık süreçte tayin olmuyor ilk.. Ama 3+1 de nasıl net bilmiyorum
eş tayini yazabiliyormuyuz veya ne zaman yazabılırız

cevap111
Aday Memur
19 Şubat 2024 23:48

Bu konuya net bir cevap bulabildiniz mi

kral5312
Aday Memur
20 Şubat 2024 14:19

Hayırlı olsun, Allah utandırmasın. İlçe de büyük ihtimalle maaş ya da evrak işleri yaparsınız. Zor bir işi yoktur. Kadrolu alıncaya kadar açıktan tarım ön lisans bölümünü okur oradan tekniker unvanını alırsanız., maaşınız bir tık yükselir. Mühendisliğe tamamlarsanız maaşınız daha iyi olur. Ek ödemede alırsınız tabi bulunduğunuz ilçeye göre değişir.

20 Şubat 2024 14:21

Teşekkürler hocam güzel anlatmışsın.. :)
kral5312, 1 yıl önce

Hayırlı olsun, Allah utandırmasın. İlçe de büyük ihtimalle maaş ya da evrak işleri yaparsınız. Zor bir işi yoktur. Kadrolu alıncaya kadar açıktan tarım ön lisans bölümünü okur oradan tekniker unvanını alırsanız., maaşınız bir tık yükselir. Mühendisliğe tamamlarsanız maaşınız daha iyi olur. Ek ödemede alırsınız tabi bulunduğunuz ilçeye göre değişir.

kral5312
Aday Memur
20 Şubat 2024 14:42

Rica ederim, hayırlı günler.

Teşekkürler hocam güzel anlatmışsın.. :)

ormanci0652
Memur
20 Şubat 2024 16:22

başvurduğun kadronun ne iş yaptığını bilmeden mi başvuru yapıyorsun?

20 Şubat 2024 16:25

Dimi.. Büro memuru her kurum da aynı işi mi yapıyor?
ormanci0652, 1 yıl önce

başvurduğun kadronun ne iş yaptığını bilmeden mi başvuru yapıyorsun?

ormanci0652
Memur
20 Şubat 2024 16:32

Siz güvenlik olduğunuzu söylüyorsunuz size güvenlik harici tekniker işi mi ya da mühendis işi mi veriliyor Hayır büro memuru da adı üstünde evrak işlerini yapan kadrodur sadece iş yoğunluğu kurumdan kuruma değişir
Dimi.. Büro memuru her kurum da aynı işi mi yapıyor?
20 Şubat 2024 16:37

Üstad yanlış okumuş olabilirsin.. Adalet bakanlığında güvenlik memuruydum. Tarıma büro memuru olarak atandım. Adliyede katipler de büro memuru olarak geçiyor yada gsb de de büro memuru var. Ben de tarımda ne iş yapar anlamında sordum hani bilemediğimiz bişeyi sorup öğrenmek mi ayıp olan? Sağolsun bilenler yazıyor aydınlanıyoruz. Katkın olsun istersen buyur.. Dinlerim
ormanci0652, 1 yıl önce
Siz güvenlik olduğunuzu söylüyorsunuz size güvenlik harici tekniker işi mi ya da mühendis işi mi veriliyor Hayır büro memuru da adı üstünde evrak işlerini yapan kadrodur sadece iş yoğunluğu kurumdan kuruma değişir

trsalgado
Daire Başkanı
20 Şubat 2024 20:28

muhasebe, personel veya evrak kayıtta çalışma ihtimali %95 düşük ihtimalle de mühendis arkadaşların yanında veri girişi yaparsınız

Üstad yanlış okumuş olabilirsin.. Adalet bakanlığında güvenlik memuruydum. Tarıma büro memuru olarak atandım. Adliyede katipler de büro memuru olarak geçiyor yada gsb de de büro memuru var. Ben de tarımda ne iş yapar anlamında sordum hani bilemediğimiz bişeyi sorup öğrenmek mi ayıp olan? Sağolsun bilenler yazıyor aydınlanıyoruz. Katkın olsun istersen buyur.. Dinlerim

elektronik49
Kapalı
20 Şubat 2024 23:07

Tarımda ya Ziraat Mühendisi yada Veteriner hekim olacaksın.yoksa ordan oraya savrulursun

21 Şubat 2024 03:59

Niye? İl müdürü seni ilçede görevlendirirse ziraat mühendisi olarak bu savrulmak olmuyor mu
elektronik49, 1 yıl önce

Tarımda ya Ziraat Mühendisi yada Veteriner hekim olacaksın.yoksa ordan oraya savrulursun

Toplam 18 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi