Editörler : crops35
19 Şubat 2024 20:01

Kadrolu infaz koruma memurluğundan düz memurluğa geçiş
merhaba arkadaşlar ben yaklaşık 8 yıldır kadrolu ikm olarak çalışmaktayım bu süre zarfında cezaevi ortamı sagliyimi çok ciddi şekilde etkiledi her ne kadar elimde engelli raporum olduysa da başka kuruma gecis yapamadım ve unvanımda da değişiklik bir türlü olmadı bende e-kpsss ye başvurmaya karar verdim acaba girmeli miyim çok kararsız kaldım ne gibi avantajları olacak veya dezavantajları bu konu hakkında bilgi ve birikimi olan varsa bilgilendirirse sevinirim.

tek.memur
Memur
20 Şubat 2024 16:46

Raporun varsa devletimiz bir hak vermıs,girin sınava şansınızı deneyin...

dogrusoyle
Memur
21 Şubat 2024 09:28

Avantaj yada dejavantaj diye bir durum yok memur oluyorsun infaz koruma bildiğim kadarıyla genel idare hizmetleri sınıfırnda tercih yaparken tekrar bu sınıfı seçemiyorsun araştır biraz.

Yhngnr
Aday Memur
21 Şubat 2024 14:42

nasıl yani anlamadım ?

dogrusoyle, 1 yıl önce

Avantaj yada dejavantaj diye bir durum yok memur oluyorsun infaz koruma bildiğim kadarıyla genel idare hizmetleri sınıfırnda tercih yaparken tekrar bu sınıfı seçemiyorsun araştır biraz.

dogrusoyle
Memur
22 Şubat 2024 08:37

infaz koruma memurluğu genel hizmet sınıfındaysa ekpss de aldığın puanla tekrar gene hizmet sınıfı tercih yapamıyorsun yapsanda ataman iptal ediliyor.Yani memurken memurluğa tercih yapamıyorsun ekpss de.

Yhngnr, 1 yıl önce

nasıl yani anlamadım ?

Yhngnr
Aday Memur
22 Şubat 2024 13:40

Öyle bir yazı var mı varsa atabilir misin ?

dogrusoyle, 1 yıl önce

infaz koruma memurluğu genel hizmet sınıfındaysa ekpss de aldığın puanla tekrar gene hizmet sınıfı tercih yapamıyorsun yapsanda ataman iptal ediliyor.Yani memurken memurluğa tercih yapamıyorsun ekpss de.

moongosee
Memur
26 Şubat 2024 22:10

Engelli Kamu Personel Seçme Sınavı ve Engellilerin Devlet Memurluğuna Alınmaları Hakkında

Yönetmelik hükmüne göre halen herhangi bir kadroda çalışmakta olan engelli adaylar, başka hizmet sınıfı

kapsamındaki kadrolar ile bulunduğu kadrodan farklı olmak kaydıyla mezunu olduğu eğitim programı

itibarıyla ihraz etmiş olduğu unvana ilişkin kadrolar hariç olmak üzere, başka kurumlara ait aynı veya

emsal unvanlı kadroya yerleştirilmek amacıyla EKPSS/kuraya başvuruda bulunamaz, başvuru yaparak

yerleştirilse dahi ataması yapılmaz.

Toplam 7 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi