Editörler : swat3410
19 Şubat 2024 23:19

İzmir'i neden önermiyorlar?

Selamın Aleyküm, kıymetli meslek büyüklerime soruyorum, neden İzmir'de çalışmak sıkıntı diyorlar ?

Ev kiraları hariç Polis'in yaşadığı sıkıntılar nelerdir ?

Tecrübelerinizi paylaşır mısınız ?

Rıfkıpolis
Kapalı
20 Şubat 2024 04:57

İzmire gitmiştim çevirmede İstanbul kadrosunda polis memuru olduğumu söyledim yine de kimlik aldılar benden sonra karakola gittim çantamı bırakıp biseyler yiyim diye burası emanetçi mi deyip içeri almadılar işte İzmir personeli böyle bir personel gerisini sen düşün

Never give up 21
Aday Memur
20 Şubat 2024 05:00

O kadar çok sebep var ki hangisini söyleyeceğimi bilemiyorum

Alemdarali
Genel Müdür
20 Şubat 2024 06:58

izmir bu kadar kötü ise ipka verende çok azdır herhalde
Never give up 21, 1 yıl önce

O kadar çok sebep var ki hangisini söyleyeceğimi bilemiyorum

koruma1903
Şef
20 Şubat 2024 07:21

Bir dinazor atasözüdür ; İstanbul'da polis milleti,Ankara'da millet polisi,İzmir'de de polis polisi s...evermiş :)
20 Şubat 2024 07:52

Dış ilceler nasil peki ?

İzmirliBeyefendi
Aday Memur
20 Şubat 2024 07:58

İzmir kadrosu ciddi anlamda kötü ailem olmasa asla çalışmam bırakın çalışmayı yaşamam..

John Rambo
Aday Memur
20 Şubat 2024 08:19

Meslektaşına yardımcı olmazlar gider amire müdüre yalakalık yaparlar böyle kansızlar da var. Yazdığını okuyunca direk soğudum.

Rıfkıpolis, 1 yıl önce

İzmire gitmiştim çevirmede İstanbul kadrosunda polis memuru olduğumu söyledim yine de kimlik aldılar benden sonra karakola gittim çantamı bırakıp biseyler yiyim diye burası emanetçi mi deyip içeri almadılar işte İzmir personeli böyle bir personel gerisini sen düşün

John Rambo
Aday Memur
20 Şubat 2024 08:23

Biraz daha detaylı anlatır mısın mesela ne gibi sıkıntılar çekiyorsunuz ?

İzmirliBeyefendi, 1 yıl önce

İzmir kadrosu ciddi anlamda kötü ailem olmasa asla çalışmam bırakın çalışmayı yaşamam..

20 Şubat 2024 08:27

her şey meslek değildir izmir güzel

police-izmir-
Aday Memur
20 Şubat 2024 09:00

sağda solda kaybettiğin eşyanı, karakolda kaybettim diye şikayetçi olunca o Bilgi Notu nasıl yazıp makama arz edecekler düşündün mü hiç? o zaman il emniyet müdürü; karakol emanetçi mi arkadaş? deyince gerine gerine buraya gelip bana yardımcı oldular diye yine yorum yapacak mısın?
Rıfkıpolis, 1 yıl önce

memuraday-y
Şube Müdürü
20 Şubat 2024 09:15

Yani kusura bakma da çantanı bırakıp yemek yiyecek yer karakolu mu buldun ? Ayrıca çevirmede İstanbul kadrosundayım ne demek dışarıda herkes vatandaştır kimsenin kimseden üstünlüğü olmamalı.

Rıfkıpolis, 1 yıl önce

Rıfkıpolis
Kapalı
20 Şubat 2024 18:47

Sen meslektaşına yardımcı olmayacak kadar aciz birisin sen İstanbul polisinin meslektaşları için yaptıklarını görsen ağzın açık kalır sana meslektaş demem çünkü korkak yalaka ve acizsin az ötede oyna

police-izmir-, 1 yıl önce
sağda solda kaybettiğin eşyanı, karakolda kaybettim diye şikayetçi olunca o Bilgi Notu nasıl yazıp makama arz edecekler düşündün mü hiç? o zaman il emniyet müdürü; karakol emanetçi mi arkadaş? deyince gerine gerine buraya gelip bana yardımcı oldular diye yine yorum yapacak mısın?

Rıfkıpolis
Kapalı
20 Şubat 2024 18:49

Yeni yetme z kuşağı polisler yorum yapmış işte Allah insallah meslektaşına muhtaç hale getirir seni ne dediğimi anlarsın

memuraday-y, 1 yıl önce

Yani kusura bakma da çantanı bırakıp yemek yiyecek yer karakolu mu buldun ? Ayrıca çevirmede İstanbul kadrosundayım ne demek dışarıda herkes vatandaştır kimsenin kimseden üstünlüğü olmamalı.

police-izmir-
Aday Memur
20 Şubat 2024 18:53

sen polis olamayacak kadar çapsız birisin, eşyanı yanından ayırma ki kaybedince meslektaşını suçlama. buraya gelip utanmadan, karakola bıraktığım eşyama şöyle olmuş böyle olmuş diye başlık açarsın birde.
Rıfkıpolis, 1 yıl önce

Sen meslektaşına yardımcı olmayacak kadar aciz birisin sen İstanbul polisinin meslektaşları için yaptıklarını görsen ağzın açık kalır sana meslektaş demem çünkü korkak yalaka ve acizsin az ötede oyna

Demir355
Şef
20 Şubat 2024 19:49

denizlideki bir polis arkadaş bazı emanetlerini polis evinde uhutmuş izmirde. karşı ödemeli kargo istemiş yollamamışlar. ailen burdaysa manisalı veya aydınlıysan gelebilirsin.

tsubasa17
Memur
20 Şubat 2024 20:17

İstanbul personelinin eline hickimse su dökemez

Rıfkıpolis
Kapalı
20 Şubat 2024 20:42

İzmir polisi İstanbula gelde meslektaşa nasıl sahip çıkılıyor gör çapsız demişsin utanmadan sen meslektaşına sahip çıkmayacak yardımcı olmayacak kadar aciz birisin muhatabım değilsin işine bak

police-izmir-, 1 yıl önce
sen polis olamayacak kadar çapsız birisin, eşyanı yanından ayırma ki kaybedince meslektaşını suçlama. buraya gelip utanmadan, karakola bıraktığım eşyama şöyle olmuş böyle olmuş diye başlık açarsın birde.

John Rambo
Aday Memur
20 Şubat 2024 20:51

Abi tecrübelerinizi paylaşın diye konu açtım kavga çıktı, lütfen yapmayın kurbanınız olayım

Nusret3465
Aday Memur
20 Şubat 2024 20:55

İstanbul personelinin kendi meslektasina sahip çıkmasını Türkiye'nin hiç bir yerinde göremezsin. İstanbul Polisi adamdır

Rıfkıpolis
Kapalı
20 Şubat 2024 21:29

Yahu devrem bunlar İstanbul polisinin tırnağı olamazlar ulan İzmir kadrosu deyince millet herkes size küfür ediyor bundan hiç utanıyor musunuz acaba utanma arlanma yok bunlar da birlik beraberlik yok bunlarda meslektaşına sahip çıkmak yardımcı olmak yok bunlarda çünkü bunlar bencil aciz polisler

Nusret3465, 1 yıl önce
İstanbul personelinin kendi meslektasina sahip çıkmasını Türkiye'nin hiç bir yerinde göremezsin. İstanbul Polisi adamdır
Toplam 48 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi