Editörler : swat3410

Rıfkıpolis
Kapalı
22 Şubat 2024 06:17

Abi neler diyorsun sen Allah aşkına korkutma beni :) yoklama kaçağına işlem bile yapmıyorlar istanbulda bi ara uğra lan askerlik şubesine deyip geçiyorduk :))) abi sen tam İstanbul polisisin ya trafikçi dayıya postayı koymanla belli

Rıfkıpolis, 1 yıl önce

Yahu devrem bunlar İstanbul polisinin tırnağı olamazlar ulan İzmir kadrosu deyince millet herkes size küfür ediyor bundan hiç utanıyor musunuz acaba utanma arlanma yok bunlar da birlik beraberlik yok bunlarda meslektaşına sahip çıkmak yardımcı olmak yok bunlarda çünkü bunlar bencil aciz polisler

Vegamanyak
Memur
22 Şubat 2024 13:37

Aman abiler İzmirmi bir daha tövbe ben bu kadar kadrosuna mobing yapan amir tayfası görmedim dedikleri gibi İzmirde polis polisi sever diye boşuna demiyorlar 5 senede deneyimledim bunu merkez dış ilçe fark etmiyor allah geleceklere sabır versin geçen sene ıpka vermedim benim yerime vermişler bu senede vermeyeceğim inşallah gönderirler

xLmx
Şef
22 Şubat 2024 13:56

polis değil o
Rıfkıpolis, 1 yıl önce

Yeni yetme z kuşağı polisler yorum yapmış işte Allah insallah meslektaşına muhtaç hale getirir seni ne dediğimi anlarsın

Ahmet can10
Aday Memur
22 Şubat 2024 14:02

Ben İstanbul da çalışmadım ama tatilde gördüm Trafikçilerden vatandaş acayip korkuyor benim çalıştığım x büyük şehrinde adamlar bizi dövecek utanmasa

asikral1
Şef
22 Şubat 2024 14:16

Burayı okudukça İzmirden de kadrosundan da buz gibi soğudum be

can1991
Memur
23 Şubat 2024 00:03

Fıkra gibi
ismirlim355, 1 yıl önce
bide böyle en dürüst benim diyen tipler vardır dürüstlüğün yanında zeka ve akılda olacak. hangi şehirdi hatırlamıyorum eleman karkaolda adli ematteki eşyayı karakoldakiler çalar diye eve götürmüştü ihraç olmuştu:)))

Eboci
Aday Memur
23 Şubat 2024 00:22

izmir kadrosu kötü işte neyi zorluyon bende bir kaç kez şahit oldum çalışılacak yer değil

police-izmir-, 1 yıl önce
sen polis olamayacak kadar çapsız birisin, eşyanı yanından ayırma ki kaybedince meslektaşını suçlama. buraya gelip utanmadan, karakola bıraktığım eşyama şöyle olmuş böyle olmuş diye başlık açarsın birde.

Piyasadan
Aday Memur
23 Şubat 2024 01:57

Allah iyi insanlarla karşılaştırsin

Eboci, 1 yıl önce

izmir kadrosu kötü işte neyi zorluyon bende bir kaç kez şahit oldum çalışılacak yer değil

Toplam 48 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi