Editörler : crops35

Svdaaaa
Kapalı
21 Şubat 2024 09:27

Puanlar dusmuyorki napalim 30tercih olsa kaç yazar

Bingöliktisat
Şube Müdürü
21 Şubat 2024 09:51

30 tercih hakki varsa yine 78 79 altına düşmez
sgkolik, 1 yıl önce

tek bölüm 30 tercih hayırlı olsun bekleyenlere.

Mehmet-şeker
Genel Müdür
21 Şubat 2024 10:25

Mersin?den başlayıp Eskişehir Adana derken yayıldım bakalım 30 tercih ;)

Mel07m
Memur
21 Şubat 2024 10:34

Sanki loto sans oyunu oynuyoz bu kadar sacma stresli bi sistem olamaz nereyi seçicem hic bilmiyom

Mehmet-şeker
Genel Müdür
21 Şubat 2024 10:36

Ben bu sefer İstanbul ve Ankara yazmadım ve huzurevi yazmadım çocuk yerlerini yazdım

Mel07m, 1 yıl önce

Sanki loto sans oyunu oynuyoz bu kadar sacma stresli bi sistem olamaz nereyi seçicem hic bilmiyom

yunusemre38
Aday Memur
21 Şubat 2024 11:14

Aynen öyle resmen ayrımcılık var Bende başvuramadım 4001 yok malesef
Boztas58, 1 yıl önce
ne bu şimdi ya kamu yönetimi mezunları üvey evlat mı ..siyaset bilimi ve kamu yönetimi ve diğer İİBF bölümleri var ama sadece kamu yönetimi yok

Heryeryokuş
Aday Memur
21 Şubat 2024 12:47

Sözlesmeli memurken istifamin üzerinden 1 yıl gecti bu ilana basvururken son 1 yıl icinde sözlesmeli calıstiniz mi gibi bir secenek var buna evet mi hayır mı demem gerekiyor.kadro yakmadim istifa ettim yerime yedek alindi :) lutfen bilen birileri cevap verebilir mi

22 Şubat 2024 01:16

tek il olsa şans daha çok artardı

ilknurkara
Aday Memur
12 Nisan 2024 14:03

Arkadaşlar diğer tercihlerimizde asilde kpss puanımızla sıralamaya alınmadan yedeklerde bekletilmek kul hakkı. 10 Puan düşük biri asil olarak kazanacak ben yedeklerde bekletilicem haksızlık.Tüm tercihlerlerimiz için asilde sıralamaya giremezsek şayet sırayla1. yedek 2. yedek olmalıyız.İlan metninde bizim yedeklerde bekletilip diğer tercihlerimiz için asil de değerlendirilmeyeceğimize dair bir ibare yok. Ben Cimere şikayette bulunucam mağdur olan herkes şikayet etsin Cimere. Danıştaya yürütmeyi durdurma kararı içinde başvurucam. Herkes hakkını sorarsa tekrar tercih sıralaması yaparlar. SUSMAYIN

12 Nisan 2024 14:15

bilgi edinme kanunu kapsamında puan listeleri istenebilir mi
ilknurkara, 1 yıl önce

Arkadaşlar diğer tercihlerimizde asilde kpss puanımızla sıralamaya alınmadan yedeklerde bekletilmek kul hakkı. 10 Puan düşük biri asil olarak kazanacak ben yedeklerde bekletilicem haksızlık.Tüm tercihlerlerimiz için asilde sıralamaya giremezsek şayet sırayla1. yedek 2. yedek olmalıyız.İlan metninde bizim yedeklerde bekletilip diğer tercihlerimiz için asil de değerlendirilmeyeceğimize dair bir ibare yok. Ben Cimere şikayette bulunucam mağdur olan herkes şikayet etsin Cimere. Danıştaya yürütmeyi durdurma kararı içinde başvurucam. Herkes hakkını sorarsa tekrar tercih sıralaması yaparlar. SUSMAYIN

notsure
Memur
12 Nisan 2024 19:44

senden düşük birisi senin tercih ettiğin yerde asil mi?

normalde sistem ilk seni asil yerleştirmeye çalışır sonra yerleştiremezse yedeklere girersin bence tekrar araştır derim.

ilknurkara, 1 yıl önce

15 Nisan 2024 15:37

puanlara nerden bakabiliriz

patatessalatası, 1 yıl önce
bilgi edinme kanunu kapsamında puan listeleri istenebilir mi
15 Nisan 2024 15:38

bakamıyoruz işte
OKYANUSÇİCEĞİ, 1 yıl önce

puanlara nerden bakabiliriz

Toplam 33 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler