Editörler : swat3410
20 Şubat 2024 17:52

İstanbul için atama duyumu

arkadaşlar istanbul için daha önce istanbulda çalışmış tecrübeli personelin ataması yapılacak kadro çok yeni işleyişte sıkıntı var diye duyumlar var bende 10 sene çalıştım şarktan dönecem bana saçma geldi ama sizce nasıl olur

Polis abi
Kapalı
20 Şubat 2024 18:37

Öyle bişey sanmam kadroyu yenileceklerdir sarkan dönen 3 kişiden 2 si İstanbul a gider işte

xyztm
Aday Memur
20 Şubat 2024 18:50

kadroyu yeniliceklerse o zaman mantiken eski calismis adami da vermemesi lazim
Polis abi, 1 yıl önce

Öyle bişey sanmam kadroyu yenileceklerdir sarkan dönen 3 kişiden 2 si İstanbul a gider işte

Rıfkıpolis
Kapalı
20 Şubat 2024 18:54

İstanbulda çalışıyorum inanılmaz bir şef eksikliği iş bilen adam eksikliği var ekip sayıları arttı ama şef yok eski memurların yerine ipka verdiler bile şimdiden şarktan da çok kişi istanbula verilecekmiş bize de söylenen bu personel şubede arkadaş var o dedi istanbula gelecek olanlara şimdiden geçmiş olsun.

mrtckr19
Memur
20 Şubat 2024 19:00

Daha önce İstanbul'un rezilliğini çekmiş personelin suçu ne? Gönüllü veya hiç çalışmamış olan gelsin. Yazık günah öyle bir şey yapılırsa.

xyztm
Aday Memur
20 Şubat 2024 19:12

daha once istanbulda gorev yaptim 1.bölge hizmetini kucuk bir ilde yapip sarka giden sonrasinda yine kucuk bir sehre vermesinler o zaman bir dunya sicilli adam var şarkta bu sekilde olan

baris37215
Aday Memur
20 Şubat 2024 21:37

daha önce istanbulda çalışanı gözetcekler mi acaba 10 sene çalıştım süresini tamamladım
Rıfkıpolis, 1 yıl önce

İstanbulda çalışıyorum inanılmaz bir şef eksikliği iş bilen adam eksikliği var ekip sayıları arttı ama şef yok eski memurların yerine ipka verdiler bile şimdiden şarktan da çok kişi istanbula verilecekmiş bize de söylenen bu personel şubede arkadaş var o dedi istanbula gelecek olanlara şimdiden geçmiş olsun.

emrepolisist
Kapalı
20 Şubat 2024 22:15

arkadaşlar böyle balon haberlere inanmayın tecrübeli adam alacak olsalar şubelerin hepsini okuldan çıkmış sıfır kilometre adamla doldurmazlar İstanbul'un her zaman kadrosu gençtir personel daire hariç kimse bilmez

baris37215
Aday Memur
20 Şubat 2024 22:24

aynen duyumları yazdım bende bakalım nasıl olacak bu sene tayinler
emrepolisist, 1 yıl önce
arkadaşlar böyle balon haberlere inanmayın tecrübeli adam alacak olsalar şubelerin hepsini okuldan çıkmış sıfır kilometre adamla doldurmazlar İstanbul'un her zaman kadrosu gençtir personel daire hariç kimse bilmez

uluslararası2
Şube Müdürü
20 Şubat 2024 22:57

8 yıldır istnanbuldayım süremi doldurdum bu sene . Yerime ipka mi verecekler yani. Eski memur diye ioka verecekler ee doğuya yeni memur mu gidecek

Rıfkıpolis, 1 yıl önce

uluslararası2
Şube Müdürü
20 Şubat 2024 23:01

Diğer illere göre İstanbul her zaman daha fazla yeni personel alır bu çok normal ve olağandır. Bu sene özellikle ekiplerde inanılmaz fazla sayıda personel var.

Rıfkıpolis
Kapalı
21 Şubat 2024 00:15

Devrem iyi güzel diyorsun da ev arkadaşım Beyoğlu ekiplerde çalışıyor 17 sabit ekip var konsolosluk kilise görevi falan dört ekip ring halinde tüm beyopluna bakıyor ekip sayısının artması işe yaramıyor ki halen açık var o ne olacak peki

uluslararası2, 1 yıl önce

Diğer illere göre İstanbul her zaman daha fazla yeni personel alır bu çok normal ve olağandır. Bu sene özellikle ekiplerde inanılmaz fazla sayıda personel var.

uluslararası2
Şube Müdürü
21 Şubat 2024 00:30

İstanbul açığı bitmez ki her sene personel hep azdır hiçbir zaman fazla personel olmadı. Bu yüzden tercihlerde tek torbada İstanbul var. Bu sene doğudan batıya dönecek olan ve eşi de çalışanlara Allah yardım etsin büyük ihtimal İstanbul gelecektir

Rıfkıpolis, 1 yıl önce

Devrem iyi güzel diyorsun da ev arkadaşım Beyoğlu ekiplerde çalışıyor 17 sabit ekip var konsolosluk kilise görevi falan dört ekip ring halinde tüm beyopluna bakıyor ekip sayısının artması işe yaramıyor ki halen açık var o ne olacak peki

uluslararası2
Şube Müdürü
21 Şubat 2024 00:32

İstanbulda 4 5 yıllık olan arkadaşlar bence hiç şarka gitme hayali kurmasın çok zor. 8 yıl ve üzeri olanların ihtimali çok daha güçlüdür

baris37215
Aday Memur
21 Şubat 2024 00:41

peki ben 10 sene çalıştım eşimde 5 sene çalıştı istanbulda şarktan dönecez bize gelme ihtimali varmı yoksa önceden süreyi tamamlayanlara gelmez mi

İstanbul açığı bitmez ki her sene personel hep azdır hiçbir zaman fazla personel olmadı. Bu yüzden tercihlerde tek torbada İstanbul var. Bu sene doğudan batıya dönecek olan ve eşi de çalışanlara Allah yardım etsin büyük ihtimal İstanbul gelecektir

Rıfkıpolis
Kapalı
21 Şubat 2024 04:51

14 yıllık adamlar daha gitmemiş benimde 10 sene oldu istanbulda özel sebeblerden ipka verdim bakalım kabul edecekler mi gönderecekler mi

İstanbulda 4 5 yıllık olan arkadaşlar bence hiç şarka gitme hayali kurmasın çok zor. 8 yıl ve üzeri olanların ihtimali çok daha güçlüdür

uluslararası2
Şube Müdürü
21 Şubat 2024 09:13

Allah gönlüne göre versin devrem . Biliyorsun gitmek istemezsen göndermez İstanbul zaten.

Rıfkıpolis, 1 yıl önce

14 yıllık adamlar daha gitmemiş benimde 10 sene oldu istanbulda özel sebeblerden ipka verdim bakalım kabul edecekler mi gönderecekler mi

sancak bayrak
Daire Başkanı
21 Şubat 2024 09:49

Bu yıl şarktan dönecek olanlar içinde eşleri memur olanların ve daha önce İstanbul'da çalışmayanların hiç şansı yok, İstanbula 7-8 bin şarktan dönecek tecrübeli polis atanacak.

Tunahan15
Aday Memur
21 Şubat 2024 10:02

Eşi çalışan adamı istanbula gönderirler şansı yok demekle milleti zan altında bırakma kesin net bilgiyse öyle söyle ! Eşi çalışıyorsa ne alaka o bu yıllarca hep aynı söylem. O zaman önce doğunun güzel yerlerinde şark yapan afamı göndersinler Hakkaride şarkını yapan adamın ne suçu var !

sancak bayrak, 1 yıl önce

Bu yıl şarktan dönecek olanlar içinde eşleri memur olanların ve daha önce İstanbul'da çalışmayanların hiç şansı yok, İstanbula 7-8 bin şarktan dönecek tecrübeli polis atanacak.

baris37215
Aday Memur
21 Şubat 2024 10:42

10 sene çalışmış biri olarak gönderme ihtimalleri varmı eşim çalışıyor
sancak bayrak, 1 yıl önce

MaRiNa007
Aday Memur
21 Şubat 2024 11:26

İstanbul 7 bin yeni mezun aldı yine her yıl olduğu gibi standart personel alır tek tercih olması korkutmasın zaten tercih dısı gönderiyordu nadir sayıda,herkes normal kafasındaki tercihini yapsın çoğunuz zaten istediğiniz tercihlere gidecektir. İstanbulun kafadan ilk 4 tercihi 1500 kişiyi bulur zaten isteyende oluyor İstanbulu

Toplam 35 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi