Editörler : swat3410

baris37215
Aday Memur
21 Şubat 2024 11:43

mantıklı doğru söylüyorsun
MaRiNa007, 1 yıl önce

İstanbul 7 bin yeni mezun aldı yine her yıl olduğu gibi standart personel alır tek tercih olması korkutmasın zaten tercih dısı gönderiyordu nadir sayıda,herkes normal kafasındaki tercihini yapsın çoğunuz zaten istediğiniz tercihlere gidecektir. İstanbulun kafadan ilk 4 tercihi 1500 kişiyi bulur zaten isteyende oluyor İstanbulu

sancak bayrak
Daire Başkanı
21 Şubat 2024 12:41

On yıl çalışmış sın,seni göndermezler.istanbulda daha önce çalışmayanlar gidecek diye bir söylenti dolaşıyor.

baris37215, 1 yıl önce
10 sene çalışmış biri olarak gönderme ihtimalleri varmı eşim çalışıyor

matrakk
Şube Müdürü
21 Şubat 2024 12:46

bizde de eşi çalışanların listesini yaptılar bakalım ne olacak

sancak bayrak
Daire Başkanı
21 Şubat 2024 12:48

Tamam devrem seni ilk üç tercih ten birine gidersin.biz tecrübeye ve duyruklarımıza göre yazıyoruz.kesin bilgi imkansız,tayinler açıklanmadan hepsi hikaye.inşallah herkez ilk iki ya da üç terchinden birine gider.

Tunahan15, 1 yıl önce

Eşi çalışan adamı istanbula gönderirler şansı yok demekle milleti zan altında bırakma kesin net bilgiyse öyle söyle ! Eşi çalışıyorsa ne alaka o bu yıllarca hep aynı söylem. O zaman önce doğunun güzel yerlerinde şark yapan afamı göndersinler Hakkaride şarkını yapan adamın ne suçu var !

baris37215
Aday Memur
21 Şubat 2024 15:39

inşallah bakalım
sancak bayrak, 1 yıl önce

On yıl çalışmış sın,seni göndermezler.istanbulda daha önce çalışmayanlar gidecek diye bir söylenti dolaşıyor.

baris37215
Aday Memur
21 Şubat 2024 15:40

nerde çalışıyorsun devrem
matrakk, 1 yıl önce
bizde de eşi çalışanların listesini yaptılar bakalım ne olacak

alpturk_64
Şef
21 Şubat 2024 22:52

sen mi yapıyorsun personel planlamalarını bu kadar net konuşuyorsun
sancak bayrak, 1 yıl önce

Bu yıl şarktan dönecek olanlar içinde eşleri memur olanların ve daha önce İstanbul'da çalışmayanların hiç şansı yok, İstanbula 7-8 bin şarktan dönecek tecrübeli polis atanacak.

Piyasadan
Aday Memur
23 Şubat 2024 03:41

Istanbul sifir personeli alir egitir ve sarka kolay kolay yollamaz

Biolog_01
Memur
23 Şubat 2024 07:56

İstanbulda 6 sene şarka gittim dönüşte İstanbul gelmesin diye Ankara yazdım şuan Ankara'da çalışıyorum iyimi ettim Allah bilir.
23 Şubat 2024 12:20

Bu seneki duyum

İstanbul'da tayini cikipta gecerli mazereti olmayan bütün ipkalilarin gönderilecegi

onun harici tayini çıkmayan ve kalmak isteyen adlı idari sorunsuz bütün personel kalacak... İl müdürlerinin EGM ye baskı yaptigi ipkali pwesonel gönderin personel sikintisi yaşıyoruz diye... Hatay örneğinde olduğu gibi

Mustafapc
Memur
23 Şubat 2024 13:03

Geçen yıl tercih dışı istanbul'a geldim. Ev kirası haricinde gayet iyi. Ankara gibi illet bir şehirden sonra nimet. Gözünüz korkmasın evinize yerleştikten sonra gerisi rahat oluyor. Ben şimdilik memnunum çok şükür. Akşama kadar oturup isyan eden adamlardan tavsiye almayın moraliniz bozulur.

baris37215
Aday Memur
23 Şubat 2024 13:06

daha önce istanbulda çalışmışmıydın devrem
Mustafapc, 1 yıl önce

Geçen yıl tercih dışı istanbul'a geldim. Ev kirası haricinde gayet iyi. Ankara gibi illet bir şehirden sonra nimet. Gözünüz korkmasın evinize yerleştikten sonra gerisi rahat oluyor. Ben şimdilik memnunum çok şükür. Akşama kadar oturup isyan eden adamlardan tavsiye almayın moraliniz bozulur.

baris37215
Aday Memur
23 Şubat 2024 13:08

bende istanbul polis okulu sonra istanbul 10 sene sonra şark dediğin gibi sıfır başladık istanbulda
Piyasadan, 1 yıl önce

Istanbul sifir personeli alir egitir ve sarka kolay kolay yollamaz

baris37215
Aday Memur
23 Şubat 2024 13:12

daha önceden istanbulda çalışanları göndermezler geri diyorlar ona güceniyoz valla ilk tercihe muğla yazacam inşallah gelir
Biolog_01, 1 yıl önce
İstanbulda 6 sene şarka gittim dönüşte İstanbul gelmesin diye Ankara yazdım şuan Ankara'da çalışıyorum iyimi ettim Allah bilir.

baris37215
Aday Memur
23 Şubat 2024 13:14

o halde alım çok olur istanbula inşallah daha önce istanbul süresini bitirmiş olanları geri göndermezler
maliyeci1983, 1 yıl önce

Bu seneki duyum

İstanbul'da tayini cikipta gecerli mazereti olmayan bütün ipkalilarin gönderilecegi

onun harici tayini çıkmayan ve kalmak isteyen adlı idari sorunsuz bütün personel kalacak... İl müdürlerinin EGM ye baskı yaptigi ipkali pwesonel gönderin personel sikintisi yaşıyoruz diye... Hatay örneğinde olduğu gibi

Toplam 35 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi