kardeş güzel yazmışsın da, yazdığın birkaç nokta dikkatimi çekti. daha mesleğinin 6. yılında birçok kursa gidip kendini geliştirdiğini ve şubelere geçtiğini, şubelerin harıl harıl adam aradığını yazmışsın. bu dediklerine hiç katılmıyorum be kardeşim. ben mesleğimin 30 yılındayım. daha bugüne kadar özel harekat ve bomba imha kursu dışında bir kurs müracaat teklifi ve yazısı gelmedi önüme. belki merkez emniyete geliyordu ama biz kenar karakolu olduğumuz için bize ulaşamıyordu bu yazılar muhtemelen. ömrüm tamamen karakol - ekipler- koruma üçgeni içinde geçti.Bizim zamanımızda, öyle şubelerden kimse de çıkmak istemiyordu. zaten oralarda istemeyeni bir gün tutmazlar. millet karakoldan oralara geçmek için araya ne adamlar koyuyordu.ya dayısı olan veya mukayyitlik gibi özel yeteneği olup şubede referans tanıdığı olanlar ancak geçebiliyordu .
kardeş güzel yazmışsın da, yazdığın birkaç nokta dikkatimi çekti. daha mesleğinin 6. yılında birçok kursa gidip kendini geliştirdiğini ve şubelere geçtiğini, şubelerin harıl harıl adam aradığını yazmışsın. bu dediklerine hiç katılmıyorum be kardeşim. ben mesleğimin 30 yılındayım. daha bugüne kadar özel harekat ve bomba imha kursu dışında bir kurs müracaat teklifi ve yazısı gelmedi önüme. belki merkez emniyete geliyordu ama biz kenar karakolu olduğumuz için bize ulaşamıyordu bu yazılar muhtemelen. ömrüm tamamen karakol - ekipler- koruma üçgeni içinde geçti.Bizim zamanımızda, öyle şubelerden kimse de çıkmak istemiyordu. zaten oralarda istemeyeni bir gün tutmazlar. millet karakoldan oralara geçmek için araya ne adamlar koyuyordu.ya dayısı olan veya mukayyitlik gibi özel yeteneği olup şubede referans tanıdığı olanlar ancak geçebiliyordu .
TronNiel , 1 yıl önce
Sevgili kardeşim sen yazılanlara bakma meslekte 6. Yilim, hiç ama hiçbir torpilim yok ,herkesin torpilli yer dedigi subede basladim mulakat ile gectim, mülakat dediğin 4-5 soru sifir memura ne sorulabilir ki, inanılmaz zorlandım f klavye kullanmayı dahi bilmiyordum, onu geçtim araç kullanmayı bile meslekte öğrendim, sonrasinda branş ile ilgili bircok teknik kursa gittim, bransida aldim, kendimi de geliştirdiğimi düşünüyorum, zaten polislikten önce de spor müzik tiyatro gibi hobilerim vardı buda kendimi ifade etmemde zorlanmamami sagladi, insanların torpil dediğine bakma bulunduğum ilçede kom olsun narkotik olsun deli gibi adam arıyorlar ve hiç kimse geçmek istemiyor, torpil denilen şubelerin zamanında fetoden ihrac edilenler ekmegini yemis, 25 er taltif havalarda ucmus, şu an bulunduğum şubede de herkes karakola hassasa bölge trafiğe gitmek istiyor, sakın burada sürekli torpil torpil diye yazanlara inanma, bizzat ben olayın içindeyim en ufak bir torpilim yok, kariyerden kastın önemli denilen şubelerde çalışmaksa elbet birgun gecersin,