Editörler : swat3410
21 Şubat 2024 20:00

7.grup şark illeri

Arkadaşlar merhaba. Polis eşiyim. 7.grup şark illerinden şu anda en çok boşluk olan ya da batıya gidecek sayısına göre boşalacak olan iller hangisi acaba? Kime sorsak hepsi torpilli ya da dolu kimse tayin istemeyecek herkes ipkalı. Nereyi yazacağız?

mehmet.sagmen
Daire Başkanı
21 Şubat 2024 20:17

Bu yıl İstanbul korkusundan ipka vermeyen de ipka verir doğuda bakın görün.

21 Şubat 2024 20:34

ipka talebi olan personel çok

Rıfkıpolis
Kapalı
21 Şubat 2024 20:57

Personel dairede çakışan arkadaşla görüştüm bugün istanbula doğudan çok adam verilecek dedi hadi bakalım istanbul doğudan dönen herkese hayırlı olsun

Alemdarali
Genel Müdür
21 Şubat 2024 20:58

Sen istanbuldamısın devrem
Rıfkıpolis, 1 yıl önce

Personel dairede çakışan arkadaşla görüştüm bugün istanbula doğudan çok adam verilecek dedi hadi bakalım istanbul doğudan dönen herkese hayırlı olsun

Rıfkıpolis
Kapalı
21 Şubat 2024 20:59

Doğrudur devrem 10 yıldır istanbuldayım daha şarka gitmedik

Alemdarali, 1 yıl önce
Sen istanbuldamısın devrem

Alemdarali
Genel Müdür
21 Şubat 2024 21:01

benim ilk görev yeriydi yine geliriz sıkıntı yok ama sen kiye bu kadar mutlusun merak ettim
Rıfkıpolis, 1 yıl önce

Doğrudur devrem 10 yıldır istanbuldayım daha şarka gitmedik

Rıfkıpolis
Kapalı
21 Şubat 2024 21:05

Devrem ben mutlu değilim adam doğuda güzel yerde Van?da batmanda Diyarbakır da rahat güzel yer şark yapacak biz burda bedel ödeteceğiz yok öyle bi dünya gelecek oda istanbula biz gideceğiz o yerlere

Alemdarali, 1 yıl önce
benim ilk görev yeriydi yine geliriz sıkıntı yok ama sen kiye bu kadar mutlusun merak ettim

Alemdarali
Genel Müdür
21 Şubat 2024 21:12

oraları bilmem ama ardahan bu sene boşalacak istersen gelirsin
Rıfkıpolis, 1 yıl önce

Devrem ben mutlu değilim adam doğuda güzel yerde Van?da batmanda Diyarbakır da rahat güzel yer şark yapacak biz burda bedel ödeteceğiz yok öyle bi dünya gelecek oda istanbula biz gideceğiz o yerlere

KüççükPolis
Aday Memur
21 Şubat 2024 21:16

Her yıl tayin döneminde örnek veriyorum 10 bin kişi batıya döner, 10 bin kişi doğuya gider, 10 bin ipka kabul olur bu her yıl birbiriyle dengeli bir şekilde ayarlanır yani doğuda istedigi kadar ipka olsun bu dengeyi bozmayacak şekilde ipka kabul olur, İstanbul konusuna gelince İstanbul'a gidecek kişi sayısı bellidir 2 bin kişi gidecekse ve tercihlere 1500 kişi yazmişsa geçmiş yıllarda 500 kişiye tercih dışı geliyordu bu yıl herkes yazacak içinden 2 bin kişiye gelecek yani herkes yazıyor diye yazan herkese istabul gelmeyecek ya da İstanbul'un aldığı sayı artmayacak.

Rıfkıpolis
Kapalı
21 Şubat 2024 21:35

Van Diyarbakır Batman Erzurum ve diğer güzel illerde yıllardır olanları şöyle bi istanbula alalım biraz dinlensinler istanbulda burda çalışanlar ana evladı değil mi

Alemdarali, 1 yıl önce
oraları bilmem ama ardahan bu sene boşalacak istersen gelirsin

Alemdarali
Genel Müdür
21 Şubat 2024 22:23

elbet her ken bir annenin evladı istanbula da her yıl binlerce personel geliyor istanbul seni gondermiyor ise bu söylediğin illerdeki meslektaşımızın suçu değil bence Allah gönlüne göre versin inşallah bu yıl istediğin bir ile gidersin
Rıfkıpolis, 1 yıl önce

Van Diyarbakır Batman Erzurum ve diğer güzel illerde yıllardır olanları şöyle bi istanbula alalım biraz dinlensinler istanbulda burda çalışanlar ana evladı değil mi

Rıfkıpolis
Kapalı
21 Şubat 2024 22:41

Ya bi Allah askna adamlar oraya kazık çaldıkları için İstanbul göndermiyor yoksa benim kimseye sitemim yok adam vana gitmiş on senedir gelmiyor gelmediği gibi bana sıra gelse beni gönderecek şırnağa benim sitemim buna yani

Alemdarali, 1 yıl önce
elbet her ken bir annenin evladı istanbula da her yıl binlerce personel geliyor istanbul seni gondermiyor ise bu söylediğin illerdeki meslektaşımızın suçu değil bence Allah gönlüne göre versin inşallah bu yıl istediğin bir ile gidersin

sımseeekk
Şef
21 Şubat 2024 22:54

sen varsın işte bizim yerimize çalıştın teşekkürler.çok beklersin daha sen Hakkari de soluğu alırsın ...
Rıfkıpolis, 1 yıl önce

polnet03
Şef
21 Şubat 2024 23:11

kendinle çelişme şirnakta çalışanlar ananin evladi değil mi sırnakta adam calissin sen vana gidersen olur mu
Rıfkıpolis, 1 yıl önce

Ya bi Allah askna adamlar oraya kazık çaldıkları için İstanbul göndermiyor yoksa benim kimseye sitemim yok adam vana gitmiş on senedir gelmiyor gelmediği gibi bana sıra gelse beni gönderecek şırnağa benim sitemim buna yani

polnet03
Şef
21 Şubat 2024 23:14

şirnakta çalışanlar ana evladı değilmi personel dairedeki devrende korkusundan hayatta birsey söyleyemez 20 yıldir bu teşkilattayım
Rıfkıpolis, 1 yıl önce

myday
Şef
22 Şubat 2024 00:07

Şırnak'ta Hakkari de çalışanlar ana evladi değil mi? Neyin tatavasini yapıyorsun. Abartma bizde calistik istanbulda sonrasında hakkaride

Rıfkıpolis, 1 yıl önce

Meryem0659
Aday Memur
22 Şubat 2024 00:21

Arkadaşlar konu çok garip bir şekilde başka yere gitti. Herkes bir ananin babanın evladı. Herkes tayini tabii ki kendi açısından değerlendiriyor. Batıdaki bunaldı şark çıksın aradan diyor. Doğudaki bati maddiyatinin yüksek olması kaynaklı gelmek istemiyor ya da çift şark için kalmak istiyor vsvs. Şu tayin dönemi gerçekten hepimiz için gergin geçiyor. Üzmeyelim birbirimizi. Herkes için hayırlısı olsun. İnşallah gönlümüzdeki yerlerde calisma imkanı doğar.

Garib33
Aday Memur
22 Şubat 2024 10:04

Boşver bunu devrem,binlerce İlk şarka gelmeyen, geçici görevlendirme ile Şark yüzü görmeyene laf edemeyenler şarkta çalışana çatıyor.Bu kadar da merttir Onlar.

myday, 1 yıl önce

Şırnak'ta Hakkari de çalışanlar ana evladi değil mi? Neyin tatavasini yapıyorsun. Abartma bizde calistik istanbulda sonrasında hakkaride

85200258
Müsteşar Yardımcısı
22 Şubat 2024 10:42

Dediğine göre 10 yıllık memursun. 2015-2016 yıllarında orada meslektaslarin catisirken, İstanbul Taksim'de İstiklal'de gezmek , AVM lerde takılmak yerine gönüllü Diyarbakır , Van isteseydin giderdin dostum. Yok ama İstanbul, ortam , cafeler filan kopmak gençken zordur tabi.. Şimdi evlenip hayat zor gelmeye başlayınca gidemiyorum der çıkarsın.
Rıfkıpolis, 1 yıl önce

Biolog_01
Memur
22 Şubat 2024 11:08

şark dönüşü İstanbul'u tek grup yaptıklarına göre İstanbul dan tayinci çok olacak gibime geliyor.ytd
Toplam 25 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi