Editörler : E.Kayı Han
22 Şubat 2024 12:48

Tarim ve Orman Bakanlığına atanan destek personelleri

Tarım bakanlığına destek personeli (temizlik görevlisi ) olarak atananların maaşı nedir tahmini ? Çalışma saatleri vesaire memur gibi mi oluyor ? Teşekkürler şimdiden.

elektronik49
Kapalı
22 Şubat 2024 18:03

Adamın olursa direkt masabasinda işin hazır.temizlik yapmak ta neymiş kral olursun.Ben büro personeliydim ne masa ne bilgisayar verdiler.temizlik yapması gereken adama en iyi bilgisayar verilip otur dediler.

elektronik49
Kapalı
22 Şubat 2024 18:04

Şube müdürü adam değilse insan değilse süründürür

elektronik49
Kapalı
22 Şubat 2024 18:07

Eger sırtın sağlam. Değilse sana tavsiyem hemen açık öğretim tarım oku.ziraat teknikeri ol.

Sonra ziraat mühendisliği kazan en kötü 3 yılda okulu bitirip unvan değiştirir ziraat muh ol

Ryox
Şef
23 Şubat 2024 11:59

Zaten ziraat teknisyeniyim alanımda ki tüm bölümlerde 3. sıradaydım fakat alım olmadığı için mecbur destek personeli yazdım. Evrak teslim etmeye gittiğimde müdür yardımcısı ve diğer çalışanlar çok iyiydi , pek yorucu iş yok burada vesaire dediler. Müdür yardımcısının ogluda benim memleketimde çalışıyor zaten.

elektronik49, 1 yıl önce

Eger sırtın sağlam. Değilse sana tavsiyem hemen açık öğretim tarım oku.ziraat teknikeri ol.

Sonra ziraat mühendisliği kazan en kötü 3 yılda okulu bitirip unvan değiştirir ziraat muh ol

Toplam 4 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi