Editörler : cihan27E.Kayı Han

Yasaklı
22 Şubat 2024 17:02

Çok Para huzur mutluluk getirmiyor

Bizzat tecrübe ile sabittir :) mutluluğu para da aramayın arkadaşlar.

Esas önemli olan iş yerinde ki huzur güven ortamı, maaş sonraki konu :)

Prettypelin
Yasaklı
22 Şubat 2024 17:03

-de yi ayrı yazmasam iyiydi :)

cetek
Şube Müdürü
22 Şubat 2024 17:06

Yeterince paran yok demek ki.

Prettypelin
Yasaklı
22 Şubat 2024 17:06

Beni çok özlediniz değil mi :) epeydir yoktum forumda

Prettypelin
Yasaklı
22 Şubat 2024 17:07

Doğru söylüyor olabilirsiniz

cetek, 1 yıl önce

Yeterince paran yok demek ki.

fth0
Memur
22 Şubat 2024 17:15

Parasızlıkta mutluluk getirmiyor. Para hayatı kolaylaştırıyor paran varsa istemediğin yerde çalışmazsın ev kirası derdin olmaz otobüse dolmuşa binme derdin olmaz özel hastanelere gidersin sıra beklemezsin gelecek kaygın olmaz ay sonunu düşünmezsin. Hayatın tadını çıkarırsın para yoksa zamanını paraya satarsın ömür boyu paranın peşinde koşarsın

Prettypelin
Yasaklı
22 Şubat 2024 17:18

Elbette paraya ihtiyaç var ancak, iş hayatı içerisinde ilk sırada para gelmemeli bence

fth0, 1 yıl önce
Parasızlıkta mutluluk getirmiyor. Para hayatı kolaylaştırıyor paran varsa istemediğin yerde çalışmazsın ev kirası derdin olmaz otobüse dolmuşa binme derdin olmaz özel hastanelere gidersin sıra beklemezsin gelecek kaygın olmaz ay sonunu düşünmezsin. Hayatın tadını çıkarırsın para yoksa zamanını paraya satarsın ömür boyu paranın peşinde koşarsın

Prettypelin
Yasaklı
22 Şubat 2024 17:21

Ya o değil de noldu bu mühendislerle akademisyenlere ek zam verdiler mi yoksa hala istemeye devam mı :)))

Prettypelin
Yasaklı
22 Şubat 2024 17:53

Forum çok sessiz hiç hareket yok burda

elektronik49
Şube Müdürü
22 Şubat 2024 19:12

Az para neler götürüyor insandan onu söyle

Milky way town
Aday Memur
22 Şubat 2024 19:28

Tabiki getirmeyebilir nihayetinde organik bağımlı bir varlığız.ama insanların ekseriyeti nankördür ,belki hayatında yüzlerce alanda birçok şey yolunda gidiyordur ,ama o hala gerek manevi ,gerek maddi kendinde olmayana kitlenir .Dolayısıyla mutsuz hisseder.Belki sendede durum böyledir belki para senin hayatında bir çok alanda işleri çözmüştür ama sen hala sahip olamadıgına bakıp mutsuz hissediyorsundur.

Paraya gelince para insanoğlu yerleşik düzene geçtikçe onu etkileyecek dönüştürecek yön verecek yegane yönetim aracıdır.Dünde ,Bugünde paran varsa kaliteli beslenebilirsin,kaliteli sağlık hizmeti alabilirsin,kaliteli eğitim satın alabilirsin,fakirliğe özgü ağır sitres kaygı sorunlarını yaşamayabilirsin bu öyle kaygılardırki o fakirliğin ortasında insan sağlığını bile önemsemeyebilir binevi ölmeden cehennem aşamasına geçmek gibi düşünebilirsin.Bu örnekleri yüzlerce defa çoğaltabiliriz.

Demek istediğim ancak paran varsa bir şansın vardır yoksa oda yoktur .Sistemin kendisi böyle diyor ben demiyorum.Onun için bu tür sosyolojik konularda biraz araştırın.Bu konunun bir diğer ayağıda insanın ne olduğudur .O taraftada insanın yönetmesi gereken sorumluluklar var şimdi o kısma girmiycem.Ama işin ilk kısmı paraya ulaşmaktır.O olmazsa öteki şeylere zaten sıra gelmiyo.Haa yarın bir gün hırsızlık üzerine kurulu bu aşşağılık küresel sistem değişir o zaman farklı şeyler düşünüp konuşabiliriz.

memurolm
Genel Müdür
22 Şubat 2024 22:27

dindar bir aile

elektronik49
Şube Müdürü
22 Şubat 2024 22:53

Paran varsa bir gün ölürsün, ama paran yoksa hergün ölürsün

elektronik49
Şube Müdürü
22 Şubat 2024 22:55

Paran yoksa çarşıda tuvalete dahi gidemezsin

lastcheva
Memur
23 Şubat 2024 00:04

Sahip olduğun para sandığın kadar çok para değildir.

İnfaz4206
Daire Başkanı
23 Şubat 2024 00:22

yav heee

murat_326
Şube Müdürü
23 Şubat 2024 07:28

Kardeş,biraz anlamsız şeyler yazmışın, önce sağlık, huzurve sonra para, huzur Evvela ailede başlar, sonra iş yerinde

murat_326
Şube Müdürü
23 Şubat 2024 07:30

Tabi bekarsan anlamazsın bu durumları

Prettypelin
Yasaklı
23 Şubat 2024 07:59

Neyi araştırmam gerektiğini pek anlayamadım benim dediğimden farklı birşey dememişsiniz ki?

Milky way town, 1 yıl önce

Tabiki getirmeyebilir nihayetinde organik bağımlı bir varlığız.ama insanların ekseriyeti nankördür ,belki hayatında yüzlerce alanda birçok şey yolunda gidiyordur ,ama o hala gerek manevi ,gerek maddi kendinde olmayana kitlenir .Dolayısıyla mutsuz hisseder.Belki sendede durum böyledir belki para senin hayatında bir çok alanda işleri çözmüştür ama sen hala sahip olamadıgına bakıp mutsuz hissediyorsundur.

Paraya gelince para insanoğlu yerleşik düzene geçtikçe onu etkileyecek dönüştürecek yön verecek yegane yönetim aracıdır.Dünde ,Bugünde paran varsa kaliteli beslenebilirsin,kaliteli sağlık hizmeti alabilirsin,kaliteli eğitim satın alabilirsin,fakirliğe özgü ağır sitres kaygı sorunlarını yaşamayabilirsin bu öyle kaygılardırki o fakirliğin ortasında insan sağlığını bile önemsemeyebilir binevi ölmeden cehennem aşamasına geçmek gibi düşünebilirsin.Bu örnekleri yüzlerce defa çoğaltabiliriz.

Demek istediğim ancak paran varsa bir şansın vardır yoksa oda yoktur .Sistemin kendisi böyle diyor ben demiyorum.Onun için bu tür sosyolojik konularda biraz araştırın.Bu konunun bir diğer ayağıda insanın ne olduğudur .O taraftada insanın yönetmesi gereken sorumluluklar var şimdi o kısma girmiycem.Ama işin ilk kısmı paraya ulaşmaktır.O olmazsa öteki şeylere zaten sıra gelmiyo.Haa yarın bir gün hırsızlık üzerine kurulu bu aşşağılık küresel sistem değişir o zaman farklı şeyler düşünüp konuşabiliriz.

Prettypelin
Yasaklı
23 Şubat 2024 08:00

Huzurun nerede başladığını biliyorum beyefendi, burası iş yerinde kazandığımız parayı yorumladığımız bir forum ya hani, ben de o nedenle iş yerinde ki huzuru yorumlamayı uygun buldum, anlamsız yazan sizsiniz

murat_326, 1 yıl önce

Kardeş,biraz anlamsız şeyler yazmışın, önce sağlık, huzurve sonra para, huzur Evvela ailede başlar, sonra iş yerinde

sozdemir37
Memur
23 Şubat 2024 08:44

çok para huzur getirmiyor diyenler zengindir, para herşey demek değildir diyenlerde paraya tapanlardır..Nokta

Toplam 30 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi