Editörler : gül-feşan
23 Şubat 2024 20:39

Sözleşmeli çalışan personelin geçici görevlendirilmesi

Görev yaptığım ilçede ameliyathane kapalı olduğundan farklı bir birimde çalışıyorum anestezi teknikeriyim görev tanımıma uygun işler yaptırılmadığı için usulsüz görevlendirmenin sona erdirilmesi için idareye dilekçe verdim. İdare de görevlendirmeye gönderebileceğini söyledi . Ancak kadroya geçmeyen sözleşmeli personelin 1 aydan fazla görevlendirilemeyeceğini söylememe rağmen hayır uzun görevlendirilebilirsiniz denildi . Bu konuda net bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi lütfen ?

23 Şubat 2024 23:42

Bilgisi olan kimse yokmu acaba ?

23 Şubat 2024 23:50

3+1 e tabi sb ye tds olarak atancam bulunduğum şehrin ilçesine, ama ben merkezi istiyordum maalesef kadro açmadı dediğinize göre ilçeye atandıktan sonra görevlendirilme ile uzun süre( en az 2 yıl) merkezdeki hasteneye geçebilirmiyim

23 Şubat 2024 23:55

:) bende bu soruya net cevap arıyorum yaptığım araştırmalara göre 3+1 e tabi personel en fazla 1 ay görevlendirmeye gidebiliyormuş o da sadece eğitim adı altında

TıbbiSekreter02, 1 yıl önce

3+1 e tabi sb ye tds olarak atancam bulunduğum şehrin ilçesine, ama ben merkezi istiyordum maalesef kadro açmadı dediğinize göre ilçeye atandıktan sonra görevlendirilme ile uzun süre( en az 2 yıl) merkezdeki hasteneye geçebilirmiyim

24 Şubat 2024 11:10

cevabını bende bi türlü bulamadım il sağlığa gidecem p.tesi

Anesteziii Teknikeri, 1 yıl önce

:) bende bu soruya net cevap arıyorum yaptığım araştırmalara göre 3+1 e tabi personel en fazla 1 ay görevlendirmeye gidebiliyormuş o da sadece eğitim adı altında

Muhasebeci1
Memur
24 Şubat 2024 12:27

olmaz 1 ayı geçemez
TıbbiSekreter02, 1 yıl önce

cevabını bende bi türlü bulamadım il sağlığa gidecem p.tesi

Toplam 5 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi