Editörler : cihan27E.Kayı Han
24 Şubat 2024 09:03

Promosyonların güncellenmesi gerekiyor.

Artık boş meseleleri bırakalım asıl önemli konuya gelelim, promosyonların güncellenmesi gerekiyo arkadaşlar, faizler rekor kırıyo, 15 bin maaş alırken 30 bin promosyon aldık sağlık bakanlığında, şuan maaş 40 bin üstüne üstlük faizler çok yüksek bankalar daha çok para kazanıyo üstümüzden bi an önce her bakanlık her kurum için güncelleme yapılması şart, konuyu gündeme getirelim yoksa ses seda yok kimseden.

murat_326
Şube Müdürü
24 Şubat 2024 11:45

Hayalperessin...

Kpsbirincisi
Genel Müdür
24 Şubat 2024 13:18

Ben promosyon güncellemesi filan istemiyorum. Zaten kullanmiyorum o parayı.

24 Şubat 2024 21:53

Bize farketmez.zaten haram para olduğu için ihtiyaç sahiplerine dağıtıyoruz.onlar bile çoğu zaman kabul etmiyor faiz parası diye.

TÜRK1512
Aday Memur
24 Şubat 2024 22:11

Diyanet mi dedi haram diye:))
nasilolacakbuisler, 1 yıl önce
Bize farketmez.zaten haram para olduğu için ihtiyaç sahiplerine dağıtıyoruz.onlar bile çoğu zaman kabul etmiyor faiz parası diye.
24 Şubat 2024 22:46

Hayır.Her şeyi diyanetten beklemiyoruz.okuyoruz öğreniyoruz
TÜRK1512, 1 yıl önce

Kpsbirincisi
Genel Müdür
24 Şubat 2024 23:39

Evet, torpille işe girmek hoş değil diyen diyanet de öyle diyor noldu konuyu oraya mı getirecektin. Seni ilgilendirmez kimin neye nasıl inandığı.

TÜRK1512, 1 yıl önce

kral122
Daire Başkanı
25 Şubat 2024 02:19

Ben dinimi çok sükür diyanetten ogrenmedim.

TÜRK1512, 1 yıl önce

Aksak bey
Daire Başkanı
25 Şubat 2024 02:31

Sizin diyanet dediğiniz kurum kendi personeline 5 bin TL promosyon dağıtmış. Geri kalan paradan kendilerine bilmem kaç tane sıfır araba çekti diye konuşuyor imamlar. Yani anlayacağınız başkasına haram diyenler, kendilerine helal fetvası veriyor. Sendikalarla mahkemelik oldular. İllaki Arap bankalarından maaş alacaksınız diye. Ne dalavereler dönüyor var ya.

25 Şubat 2024 07:14

Arkadaşım herkes kendinden sorumludur.çalıştığın kurumun tutumu seni bağlamaz.
Aksak bey, 1 yıl önce

Sizin diyanet dediğiniz kurum kendi personeline 5 bin TL promosyon dağıtmış. Geri kalan paradan kendilerine bilmem kaç tane sıfır araba çekti diye konuşuyor imamlar. Yani anlayacağınız başkasına haram diyenler, kendilerine helal fetvası veriyor. Sendikalarla mahkemelik oldular. İllaki Arap bankalarından maaş alacaksınız diye. Ne dalavereler dönüyor var ya.

cetek
Şube Müdürü
25 Şubat 2024 09:51

Sözleşmeye tek taraflı fesih maddesi koymadılarsa güncelleme falan yapamazlar. Gidin bankayla sözleşme imzalayan müdürünüze söyleyin.

Toplam 10 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi