Editörler : Pangaea
24 Şubat 2024 15:53

Ders saati 12 olan öğretmen farklı bir okulda tümden görevlendirilebilir mi

Bulunduğum okulda 12 saatim vardı başka bir okula gorevlendirildim.okulumdaki diger ogretmenler de 12 saat giriyordu benim derslerimi onlara paylastiracaklarmis.ben de15 saat ders ile başka bir okulda görevlendirildim.bir ogretmen dogum iznine ayrılmış programını aynen bana verdiler delik deşik program.ben de doğum yaptım bebegim 6 aylik programı degistirmediler de....

avea11
Memur
24 Şubat 2024 18:52

Norm fazlası olan sizseniz böyle bir şey yapılabilir hocam

Evlenmek Gerek
Genel Müdür
24 Şubat 2024 21:47

"ben de doğum yaptım bebegim 6 aylik programı degistirmediler de." cümlenize istinaden soruyorum: Doğrum yapmayanın programının delik deşik olması normal de doğum yapanınkinin öyle olması mı anormal?

Kardankadinim
Aday Memur
24 Şubat 2024 21:49

Evet aynen öyle dogum yapanın programının delik deşik.olmasi anormal.

Evlenmek Gerek, 1 yıl önce

"ben de doğum yaptım bebegim 6 aylik programı degistirmediler de." cümlenize istinaden soruyorum: Doğrum yapmayanın programının delik deşik olması normal de doğum yapanınkinin öyle olması mı anormal?

fenogretmeniyim
Şube Müdürü
24 Şubat 2024 21:58

657 sayılı Kanunun

104 üncü maddesinin (D) fıkrasında, ?Kadın memura, çocuğunu emzirmesi

için doğum sonrası analık izni süresinin bitim tarihinden itibaren ilk altı ayda günde üç saat, ikinci altı ayda günde birbuçuk saat süt izni verilir.

bu maddeye istinaden yazacağınız dilekçeye hangi saatlerde süt izni kullanmak istediğinizi belirterek okula verin ve dys kayıt numarası isteyin. ayrıca dilekçeye ders saatlerinizin nasıl dağılmasını istediğinizi de belirtin.

SorunCevaplayıN
Genel Müdür
25 Şubat 2024 05:41

Sadece süt izni saatlerini belirtebilirsiniz. Yoksa su gün boş olsun su gün dolu olsun deme lüksün yokm yönetmelik ve saatler açık.

fenogretmeniyim, 1 yıl önce

657 sayılı Kanunun

için doğum sonrası analık izni süresinin bitim tarihinden itibaren ilk altı ayda günde üç saat, ikinci altı ayda günde birbuçuk saat süt izni verilir.

bu maddeye istinaden yazacağınız dilekçeye hangi saatlerde süt izni kullanmak istediğinizi belirterek okula verin ve dys kayıt numarası isteyin. ayrıca dilekçeye ders saatlerinizin nasıl dağılmasını istediğinizi de belirtin.

Kardankadinim
Aday Memur
25 Şubat 2024 08:00

Zaten boş gün olmasa da olur dedim arada boşluklar olması sıkıntı okulda boş boş bekleyeceim

SorunCevaplayıN, 1 yıl önce

Sadece süt izni saatlerini belirtebilirsiniz. Yoksa su gün boş olsun su gün dolu olsun deme lüksün yokm yönetmelik ve saatler açık.

SorunCevaplayıN
Genel Müdür
25 Şubat 2024 11:37

Bende diyorum ki küçük bebegin olması süt izni saatlerini belirleme hakkı verir. Aralarda boşluk olmayacak diye bir kural yok. Çünkü sizin programı en iyi yapmaya çalışırsa başkalarının programı çok kotu olabilir. Bu da hoş bir durum olmaz

Kardankadinim, 1 yıl önce

Zaten boş gün olmasa da olur dedim arada boşluklar olması sıkıntı okulda boş boş bekleyeceim

Kardankadinim
Aday Memur
25 Şubat 2024 11:41

Tamam tesekkur ederim

SorunCevaplayıN, 1 yıl önce

Bende diyorum ki küçük bebegin olması süt izni saatlerini belirleme hakkı verir. Aralarda boşluk olmayacak diye bir kural yok. Çünkü sizin programı en iyi yapmaya çalışırsa başkalarının programı çok kotu olabilir. Bu da hoş bir durum olmaz

Kardankadinim
Aday Memur
25 Şubat 2024 19:42

Ya peki ders saatlerim öğle vakitlerine ayarlanmış bunu sabaha aldırmaz miyim?

657 sayılı Kanunun

çiçek1100
Aday Memur
25 Şubat 2024 19:45

ağzına sağlık hocam, bu evlilerin triplerinden bıktık

hoca7979
Aday Memur
25 Şubat 2024 19:56

Bomboş bir tenekeden ses çıkmış yine

arbeiter
Kapalı
25 Şubat 2024 20:11

Çilesini başkaları çekecekse doğurmayın kardeşim! Biz sizin çocuğunuz yüzünden kendi programımızı bozmak zorunda değiliz. Benim programım delik deşikse seninki de öyle olsun, bana ne!

Evlenmek Gerek
Genel Müdür
25 Şubat 2024 20:32

Arkanızda sizinle beraber gezenden geleni duyduğunuz için benim sesimi işitememişsiniz.

hoca7979, 1 yıl önce
Bomboş bir tenekeden ses çıkmış yine

Kardankadinim
Aday Memur
25 Şubat 2024 21:38

Bu soruya cevap verebilecek olan var mı?

bhdrzn
Şef
25 Şubat 2024 21:44

Hocam kusura bakmayın ama 15 saat giriyorsunuz sadece derse bırakın da biraz boşluğunuz olsun diğer öğretmenlerinde aynı şekilde boşlukları varsa torpil geçilmemişse çok normal bir durum. Size özel bir durumsa evet sıkıntı ama değilse herkesin çoluğu çocuğu ailesi var. Bekarlarında bir hayatı var. Evli ve çocukluyum ama bekar evli çocuklu olarak bu işe bakılmaması gerekiyor.

fenogretmeniyim
Şube Müdürü
26 Şubat 2024 09:59

sizin yasal hakkınız var. bu durumda istediğiniz saatlere aldırabilirsiniz. sizinikinden daha mecburi bi durum yoksa uygulamak zorundalar.

Kardankadinim
Aday Memur
26 Şubat 2024 10:07

Cok tesekkur ederim.

sizin yasal hakkınız var. bu durumda istediğiniz saatlere aldırabilirsiniz. sizinikinden daha mecburi bi durum yoksa uygulamak zorundalar.

fenogretmeniyim
Şube Müdürü
26 Şubat 2024 10:07

hocam şartlarınızı tam olarak bilmiyorum ama

https://www.mevzuat.gov.tr/anasayfa/MevzuatFihristDetayIframe?MevzuatTur=9&MevzuatNo=21500&MevzuatTertip=5

burada izinlerle ilgili açıklama yapılmış. dilekçenizi yazarken bu yazıyı da ilgi olarak eklerseniz işlemleriniz hızlanır.

süt izni kısmını incelerseniz size uygun olarak ders saatlerinizi istediğiniz gibi talep edebilirsiniz.

kıskanç yorumları da çok umursamayın bence. kızmaya bile değmeyecek insanlar var

Kardankadinim
Aday Memur
26 Şubat 2024 10:12

Cok haklisini zaten fark ettiyseniz cevap bile vermedim size çok teşekkür ederim şimdi mudur beyle konuşmaya gideceğim insan haklarını bilince dağa rahat savunma yapar.sagolun

hocam şartlarınızı tam olarak bilmiyorum ama

https://www.mevzuat.gov.tr/anasayfa/MevzuatFihristDetayIframe?MevzuatTur=9&MevzuatNo=21500&MevzuatTertip=5

burada izinlerle ilgili açıklama yapılmış. dilekçenizi yazarken bu yazıyı da ilgi olarak eklerseniz işlemleriniz hızlanır.

süt izni kısmını incelerseniz size uygun olarak ders saatlerinizi istediğiniz gibi talep edebilirsiniz.

kıskanç yorumları da çok umursamayın bence. kızmaya bile değmeyecek insanlar var

SorunCevaplayıN
Genel Müdür
26 Şubat 2024 13:47

Istedigi saate aldiramaz istediği saati boş biraktirabilir. İkisi farklı şeyler.

Toplam 20 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi