Editörler : E.Kayı Han

bahar yılmaz33
Aday Memur
19 Şubat 2025 12:29

savunmada neler söylenebilir ya da neler söylenemez?

başkentlee
Aday Memur
19 Şubat 2025 13:57

Savunmanizda günün ekonomik sorunlari kira masraflar vs mutlaka yazin .tek maas olduğunuzu yuksek enflasyondan dolayi giderleriniz8n arttığını daha onceden borclandiysaniz ise girmeden onlari belirtin vs vs
bahar yılmaz33, 4 hafta önce

savunmada neler söylenebilir ya da neler söylenemez?

bahar yılmaz33
Aday Memur
19 Şubat 2025 14:33

teşekkür ederim özellikle şunu yazmayın dediğiniz bir şey var mı?giderlerimi rakam olarak belirteyim mi?

başkentlee, 4 hafta önce
Savunmanizda günün ekonomik sorunlari kira masraflar vs mutlaka yazin .tek maas olduğunuzu yuksek enflasyondan dolayi giderleriniz8n arttığını daha onceden borclandiysaniz ise girmeden onlari belirtin vs vs

başkentlee
Aday Memur
19 Şubat 2025 22:14

hangi kurumda çalışıyorsunuz

teşekkür ederim özellikle şunu yazmayın dediğiniz bir şey var mı?giderlerimi rakam olarak belirteyim mi?

başkentlee
Aday Memur
19 Şubat 2025 22:16

pardon hangi bakanlıktasınız her bakanlık soruşturma açmıyor

bahar yılmaz33
Aday Memur
20 Şubat 2025 10:05

müdürüm açacağını söyledi henüz bir şey yok bakalım meb öğretmenim

başkentlee, 4 hafta önce

pardon hangi bakanlıktasınız her bakanlık soruşturma açmıyor

bertug007
Aday Memur
20 Şubat 2025 22:24

hocam diyolar mesela kınama alırsan bi sonraki soruşturmada bir üst ceza verilir diye sizde 7 farklı kınama verilmiş. benim 3 dosya olacak ilk dosyada soruşturma açıldı henüz sonuçlanmadı.

berçavever
Aday Memur
20 Şubat 2025 23:33

Bahar hocam benim 14 ayrı dosya vardı icrada hepsi de okula müdüre geliyordu beni çağırır tebliğ eder dosyama koyardı. Tam 7yıl icra ile boğuştum neyseki hepsi ile anlaşıp küçük sayılacak paralarla kapattım. Uyarı dahi almadım müdürünüz ile konuşun ezik durmayın borçlusunuz doğru ama suçlu değilsiniz

müdürüm açacağını söyledi henüz bir şey yok bakalım meb öğretmenim

başkentlee
Aday Memur
26 Şubat 2025 09:27

Hepsi aynı dönem gelirse üst ceza veremezler. Verirlersede İtiraz edin iptal edilir

bertug007, 4 hafta önce
hocam diyolar mesela kınama alırsan bi sonraki soruşturmada bir üst ceza verilir diye sizde 7 farklı kınama verilmiş. benim 3 dosya olacak ilk dosyada soruşturma açıldı henüz sonuçlanmadı.

bahar yılmaz33
Aday Memur
26 Şubat 2025 17:05

çok teşekkür ederim hocam peki meblağın yüksek olması ya da dosyanın çok olması sorun yaratır mı?

berçavever, 4 hafta önce
Bahar hocam benim 14 ayrı dosya vardı icrada hepsi de okula müdüre geliyordu beni çağırır tebliğ eder dosyama koyardı. Tam 7yıl icra ile boğuştum neyseki hepsi ile anlaşıp küçük sayılacak paralarla kapattım. Uyarı dahi almadım müdürünüz ile konuşun ezik durmayın borçlusunuz doğru ama suçlu değilsiniz

berçavever
Aday Memur
26 Şubat 2025 17:07

Hayır hocam kanunda borç kasten ödenmiyorsa ibaresi var onunda ispatı yok dolaysıyla borcun veya dosyaların sayısından bağımsız bir durum

bahar yılmaz33
Aday Memur
26 Şubat 2025 17:50

teşekkür ederim

berçavever, 3 hafta önce
Hayır hocam kanunda borç kasten ödenmiyorsa ibaresi var onunda ispatı yok dolaysıyla borcun veya dosyaların sayısından bağımsız bir durum
Toplam 32 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi