Editörler : gül-feşan
25 Şubat 2024 01:05

Otizm tanısı konan cocugum icin tayin hakkı ?

Merhabalar, ben üniversite hastanesinde kadrolu hemsire olarak çalısmaktayım çocuğuma yakın zamanda otizm teshisi kondu ikametime 1 saat uzaklıkta bir mesafede çalışıyorum. Bu tanıyı öğrenene kadar kurum degistirme gibi bir dusuncem yoktu fakat cocuguma zaman ayıramadığım için ve gündüz çalıssam dahi mesafeden dolayı kalan zamanda etkin geciremeyecegim icin yasadığım ilcedeki devlet hastanesine gecme imkanım olabilir mi merak ediyorum normalde üniversite hastaneleri tayine kapalı biliyorum fakat böyle bir talepte bulunsam olur mu bilinen bir örnek var mı acaba diye sormak istedim. Vereceğiniz cevaplar icin simdiden teşekkür ediyorum. Anne olarak ne yapacağımı şaşırmış durumdayım

cinar35
Kapalı
25 Şubat 2024 22:38

Evinizi hastaneye taşıyın derler ve konu kapanır yani zor iş

afilun
Memur
25 Şubat 2024 23:26

Kolaylık diliyorum. Tayin imkansız. Dilekçe verebilirsiniz fakat ilçe durumu ayrı bir sorun. Kurum muvaffakat verse sağlık bakanlığı yapmıyor.

Cabirbinhayyam
Aday Memur
26 Şubat 2024 00:19

imkansız değil mahkeme kararı ile geçen çok kişi var siz bir iş avukatı bulup emsal kararları mahkemeye susarsanız tayininiz olur

canhemş
Aday Memur
26 Şubat 2024 11:40

Derler yani şaşırmam

cinar35, 1 yıl önce

Evinizi hastaneye taşıyın derler ve konu kapanır yani zor iş

canhemş
Aday Memur
26 Şubat 2024 11:43

Gercekten mi ben hic göremedim emsal dava galiba en iyisi bir avukat ile görüşmek olacak haklısınız teşekkür ederim

Cabirbinhayyam, 1 yıl önce
imkansız değil mahkeme kararı ile geçen çok kişi var siz bir iş avukatı bulup emsal kararları mahkemeye susarsanız tayininiz olur

afilun
Memur
26 Şubat 2024 11:44

Konuyu bir kez daha okuyun. İl merkezinden ilçe devlet hastanesine hangi mazeret ile tayin isteyecek.

canhemş
Aday Memur
26 Şubat 2024 11:45

Çok teşekkür ederim

lDeimosl
Genel Müdür
26 Şubat 2024 12:01

Sağlık Bakanlığı personeli olsaydınız yönetmeliğin 26. maddesinin 3. fıkrasına göre tayin isteyebilirdiniz; fakat üniversite farklı bir kurum.

canhemş
Aday Memur
26 Şubat 2024 12:13

Evet haklısınız ama sanırım yinede deneyeceğim

lDeimosl, 1 yıl önce

Sağlık Bakanlığı personeli olsaydınız yönetmeliğin 26. maddesinin 3. fıkrasına göre tayin isteyebilirdiniz; fakat üniversite farklı bir kurum.

Toplam 9 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi