Editörler : swat3410
25 Şubat 2024 11:18

Maaşımız artmak yerine geriledi

1 yıllık memur önlisans mezunu sağlıkçı ile geçen yıl aramızda 2000 tl fark vardı bu yıl şimdi o benden 500 tl fazla alıyor. Lisans mezunu olsa 1.500 tl daha fazla alacak. Hala maaşlarımız iyi diyenlerin vay aklına.

Hasbel.Kaderr
Aday Memur
25 Şubat 2024 11:28

Bu mesaj 20'nin üzerinde eksi oy aldığı için gizlenmiştir.
kazma kürekle çalışan haricindekileri tek rakam olmalı

siyahbeyaz88
Genel Müdür
25 Şubat 2024 12:04

tabi bize vermezler çünkü o kadar çok sorunumuz var ki hemen bir sorunu öne atarlar uzun zaman bunla uğraşırlar diyorlar mesela bakınız ikinci şark meselesi gündemimizde bu var , bakınız hemşireler öğretmenlerden çok alırken şimdi tıbbi sekreter mesailerle bizden çok alıyor,artık yeniler düşünsün diyorum ama onlarda hallerinden çok memnunlar tiktoklarda mercedes trafik araçlarını yıkamakla meşguller bu yüzden inanki bu maaş bile çok onlara:)

rk0134
Aday Memur
25 Şubat 2024 14:32

Kardeşim daha 1 yıllık bile değil ön lisans mezunu sağlıkçı. 8-5 çalışıyor birde. Hafta sonu da tatil. Ben 8 yıllık memurum. aramızda max 3 bin lira oynuyor. Ama sokakta polis çok maaş alıyor. Adımız çıkmış dokuza.!

sımseeekk
Şef
25 Şubat 2024 22:38

Beyler imkanı olan okusun kaçsın atansın bu mesleğin sonu Yok bu parayı yapılacak iş değil.yeni başlayan polis Polsan kesintisiyle 40 bin lira civarında para alıyor Allah aşkına yazık valla
25 Şubat 2024 23:06

Benim bildiğim okuyamayanlar polis oluyor zaten kanka. Mesela lisans mezunları başka iş bulamayınca polis oluyorlar. bi avukatın, diş hekiminin, iki üç dil bilen turizmcinin, polis olduğunu duymadım. Yani imkanı olan zaten ya polis olmuyor ya da istifa ediyor. Maalesef ülkemizde buna yönelik bir akademik çalışma yapılması ya yasak ya da mevcut değil.

sımseeekk, 1 yıl önce
Beyler imkanı olan okusun kaçsın atansın bu mesleğin sonu Yok bu parayı yapılacak iş değil.yeni başlayan polis Polsan kesintisiyle 40 bin lira civarında para alıyor Allah aşkına yazık valla

iyilikiyidir01
Daire Başkanı
25 Şubat 2024 23:30

:))))
sımseeekk, 1 yıl önce

Muerem
Daire Başkanı
26 Şubat 2024 02:02

Adam kalkmış enflasyon kaç gelir temmuzda zam ne gelir onu düşünüyor kimisi hesap yapıyo filan yahu sağlıkçısı öğretmeni herkesin senin maaşın kadar ek ücretleri var bilmeyen bi çevresine sorsun olmadı bi maaş formuna baksın ayakta uyuyo bizimkiler en çok çalışan olunca en çoğa yakın aldın o günler çok geride kaldı

Muerem
Daire Başkanı
26 Şubat 2024 02:06

O ek ücretlere gelen zamlarla millet bizi 2 ye katlamak üzere neyleyim gelecek zammı ben gelip geçmedi 2 ye katlamak üzere

Alone!!
Şube Müdürü
26 Şubat 2024 02:08

Komşu Forumdan Seçmeler...

-dhmi mekatronik teknikeri 10/1 kademe bekar 67.466 tl tl

-Beşiktaş belediyesi zabıta memuru maas+sosyal denge +maktu mesai+yemek ücreti toplam 58.750

-Büyükşehir Belediyesi 2/1 i evli eşi çalışmayan 2 çocuklu bir memurum 53100 gibi bi rakam sdt dahil

-j.kom.uzm çvs. bekar oğlu bekar. 63.000 TL

-3/3 YEREL YONETİMLER 2 çocuk Eş çalışmıyor kıdem yılı 18 Sosyal denge tazminatı ve yemek ile birlikte 50350 TL bunları cıkarırsak 41000 TL civarı Mart ayında 2/1 olunacağı için ortalama 51500 TL

-3/2 B.İşl., -BES, -A.Yardımı, +10 y.çocuk, +sendika, +14 g.fark, +SDT, 51059,63TL

-Sağlık Lisansiyeri Sağlık Teknikeri. Derece/Kademe:4/3 Kıdem:10 Eş ve çocuk yardımı, bes kesintisi yok. Sendika yardımı var. 3. Basamak Acil Servis çalışanı. Maaş+Taban+Teşvik+14 günlük fark+128 saat fazla mesai:66.169,64

Dead.588
Kapalı
26 Şubat 2024 02:17

İyi bir bölüm kazanamadım kapasitem yetmedi ama herhangi bir meslek de öğrenmedim.İstifa etsem ne iş yapacam dışarda bunu düşünüyorum kara kara.

26 Şubat 2024 02:20

memurlar içinde kıyaslama yaparsak: düz memurdan sonra en az alanlar durumuna geldik. onlarla aramızda da çok fark kalmadı. böyle giderse 5 yıla kalmaz onlar da bizi geçer gibime geliyor. eskiden öğretmenin 2 katı, astsubayla kafa kafaya olan polis maaşı özellikle son 20 yılda ne hallere geldi. işçinin maaşı zaten herzeman yüksekti. ancak son dönem taşerondan geçen 4-d li paspasçı ve süpürgeciler dahi diğer sosyal hakları ile birlikte polisten fazla alır hale geldi .

secret.lifee
Daire Başkanı
26 Şubat 2024 10:32

BEen buraya sürekli yazıyorum. Şuan çalıştığım yerdeki ağaçları sulayan sözleşmeli taşerondan giren bahçıvan benden çok alıyor. Bahçıvan dediysem sadece ağaç suluyor başka işi yokÜstelik EYT ile emkliliği de hak etti. işyeri evinin önü, öğren tatili var 1,5 saat. HAfta sonları izinli. haftasonu 10 dk bile gelse çatır çatır Mesaisini alıyor. Bunlara verdikleri o tediye midir nedir yılın belli aylarında bide ondan alıyor. Geçen fazla mesiler, ikrmiye, tediye yemek yok vs yemin ederım 59 K maaş yatmış bahçıvana bordrosunu kendim gördüm. Şu şartlarda bugn değişsin valla billahi değişirim. Sorumluluğu bile yok. Geliyor gidiyor. Biz gece gündüz 40 lira için üstelik gurbette anamız ağlıyor. Geldiğimiz hal bu...

memur3428
Daire Başkanı
26 Şubat 2024 14:57

Bu hikayede bahçıvan biz olmuşuz gibi ...

secret.lifee, 1 yıl önce

BEen buraya sürekli yazıyorum. Şuan çalıştığım yerdeki ağaçları sulayan sözleşmeli taşerondan giren bahçıvan benden çok alıyor. Bahçıvan dediysem sadece ağaç suluyor başka işi yokÜstelik EYT ile emkliliği de hak etti. işyeri evinin önü, öğren tatili var 1,5 saat. HAfta sonları izinli. haftasonu 10 dk bile gelse çatır çatır Mesaisini alıyor. Bunlara verdikleri o tediye midir nedir yılın belli aylarında bide ondan alıyor. Geçen fazla mesiler, ikrmiye, tediye yemek yok vs yemin ederım 59 K maaş yatmış bahçıvana bordrosunu kendim gördüm. Şu şartlarda bugn değişsin valla billahi değişirim. Sorumluluğu bile yok. Geliyor gidiyor. Biz gece gündüz 40 lira için üstelik gurbette anamız ağlıyor. Geldiğimiz hal bu...

Muerem
Daire Başkanı
26 Şubat 2024 16:52

60 bin ha vay be ummadığın meslekler ücretliler geldi geçti dedik inanmadınız şimdi de 2 kat olmak üzere az kaldı az ama kıyaslamayalım çok şükür çok şükür herkes 60 bin alsın polis 40 bin

secret.lifee, 1 yıl önce

mengok
Şube Müdürü
27 Şubat 2024 02:30

hukumetler ne kadar sabit kalırsa polisin hakları o kadar geri gider her 5 senede bir hükümet değişmeli bence o zaman polisin hakları daha hızlı verilir .. aslan polis kaplan polis ile gecistiriyorlar ..

Gydm
Müsteşar
27 Şubat 2024 04:40

hayırlısı olsun yorumları okudum üzüldüm. alayı bizden yüksek mayış alıyomyş meğer.. ya bizim çektiğimiz

Beyaz-YaRaSa
Aday Memur
27 Şubat 2024 07:46

Ne zannettiniz ya

Kırmızı Hap
Yasaklı
17 Temmuz 2024 17:31

Sen, 4 sene daha nasıl hayatta kalırım diye düşün.

ebola_31
Şef
17 Temmuz 2024 18:50

Şu an 67. hükümet başta. Cumhuriyet kurulduğunda anayasada seçimlerin 5 yılda bir tekrarlanacağı hükmü var. Cumhuriyet 101 yaşında ama 67. hükümet başta buda demek oluyorki her 1,5 yılda bir seçim olmuş ortalamayı Ak parti yükseltti daha öncesi 3 aylık hükümetler hatta 6 aylık hükümetsiz dönemler oldu yılını tamamlayamıyordu ucube koalisyonlar rezil yönetimler laçka devlet kurumları varsın o zaman daha mı iyiydi polisin hakları sor bakalım. 3600ü 40 sene bekledi yine bu hükümet döneminde alabildi teşkilat
mengok, 1 yıl önce
hukumetler ne kadar sabit kalırsa polisin hakları o kadar geri gider her 5 senede bir hükümet değişmeli bence o zaman polisin hakları daha hızlı verilir .. aslan polis kaplan polis ile gecistiriyorlar ..

Kırmızı Hap
Yasaklı
18 Temmuz 2024 20:21

Sen olaya çıkarcı bakıyorsun. Biz devletçi bakıyoruz. Fark bu.

ebola_31, 9 ay önce
Şu an 67. hükümet başta. Cumhuriyet kurulduğunda anayasada seçimlerin 5 yılda bir tekrarlanacağı hükmü var. Cumhuriyet 101 yaşında ama 67. hükümet başta buda demek oluyorki her 1,5 yılda bir seçim olmuş ortalamayı Ak parti yükseltti daha öncesi 3 aylık hükümetler hatta 6 aylık hükümetsiz dönemler oldu yılını tamamlayamıyordu ucube koalisyonlar rezil yönetimler laçka devlet kurumları varsın o zaman daha mı iyiydi polisin hakları sor bakalım. 3600ü 40 sene bekledi yine bu hükümet döneminde alabildi teşkilat
Toplam 20 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi