Editörler : Lanet
25 Şubat 2024 13:47

4b'den 4b'ye atanma

4b sözleşmeli destek istefa edip 1 yıl doldurmadan lisans puanıyla 4b sözleşmeli yyt büro vs atanabilir mi

Dgncnns
Memur
25 Şubat 2024 16:45

diplomayla kazanılmış hakkiniz olan birime 1 yıl bekleme kosuluna takılmadan atanabilirsiniz
27 Şubat 2024 13:19

Ben de Gsb destek personeli temizlik olarak çalışıyorum tarım ve orman bakanlığı destek personeli şoför olarak atandım. Ortada kalmaktan korkuyorum

ebubekirasb
Aday Memur
27 Şubat 2024 15:29

sözleşmeli destek personeliysen eğer, başvurduğun yerde sözleşmeli destek personeli olarak geçiyorsa atanamazsın kardeşim. daha doğrusu ataman gerçekleşir ama iş başı yapamazsın. mevzuatı oku, istifa edip ortada kalma.
Defansa Dönük Forvet, 1 yıl önce

Ben de Gsb destek personeli temizlik olarak çalışıyorum tarım ve orman bakanlığı destek personeli şoför olarak atandım. Ortada kalmaktan korkuyorum

27 Şubat 2024 15:38

Biri temizlik diğeri şoförlük olduğu için ünvanı farklı olmuyor mu

Dgncnns
Memur
02 Mart 2024 00:09

ikisininde kadrosu destek personeli ortada kalma ihtimaliniz çok yüksek iyice araştırmadan istifa işlemlerinizi baslatmamanizi tavsiye ederim

Emrzknn
Aday Memur
04 Mart 2024 23:06

hocam naptın? bende de aynı durum var? Öğrenebildin mi net bir şey

22 Mart 2024 22:10

Güvenlik soruşturması yapılıyormuş telefon ile aldığım bilgi bu. Eve tebligat gelirse dilekçe yazacağım durumumu belirten gideceğim kuruma. İş başı yaptırıp sonra çıkartmayın diye. Belki tebligat hiç gelmez o da ayrı konu

Emrzknn, 1 yıl önce
hocam naptın? bende de aynı durum var? Öğrenebildin mi net bir şey

Emrzknn
Aday Memur
22 Nisan 2024 11:32

hocam bana bugün kararnamemi verdiler hala kararsızım. sizde durum ne?

Güvenlik soruşturması yapılıyormuş telefon ile aldığım bilgi bu. Eve tebligat gelirse dilekçe yazacağım durumumu belirten gideceğim kuruma. İş başı yaptırıp sonra çıkartmayın diye. Belki tebligat hiç gelmez o da ayrı konu

20 Haziran 2024 22:31

Hocam bu konuda bizi de bilgilendirebilir misiniz ne yaptınız nasıl oldu

çeşmisiyahım
Aday Memur
25 Haziran 2024 15:31

Emrzkn kullancısı başladı işe, bize de sağlık bakanlığı merkez unvan başka dedi olur dedi.

çeşmisiyahım
Aday Memur
25 Haziran 2024 15:32

Sendika mevzuatcıları ise kağıttaki cetvelden bakıp o da deestek o da destek gecemez diuor, saçma.

mevo4312
Aday Memur
26 Haziran 2024 09:07

hocam çok dikkatli olun ortada kalmayın işbaşı yapılıp daha sonra bakanlık tarafından sözleşme fesih ediliyor benim bildiğim ise geçemiyorsunuz çünkü şoför unvanı diploma ile kazanılmış öğrenim sınıfına girmiyor

Emir0326
Aday Memur
11 Ağustos 2024 23:21

hocam naptınız iş başı yaptınız mı bir sıkıntı oldu mu ?

Toplam 13 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi