Editörler : Pangaea
26 Şubat 2024 09:51

Arkadaşlar acil cevap lütfen

Arkadaşlar öddk kurulunda diğer üyelerle ilgili yaşadığım anlaşmazlıklar ve hemfikir olamayışımızdan dolayı 2.dönem kurul toplantılarına katılamacağıma dair müdüre geçen hafta dilekçe verdim.Bugün sorduğumda müdür dilekçene 15 gün içinde cevap yazacağını söyledi.Panik oldum ama dilekçe yazmayıp sözel olarak mı beyan etmeliydim? Nasıl bir cevap yazabilir soruşturma vs açılır mı hakkımda?

Fencibiri
Memur
26 Şubat 2024 09:56

Lütfen acil cevap gerekiyor

Fencibiri
Memur
26 Şubat 2024 09:59

Ve bu dilekçem bir yere işlenir mi mebbise vs?

fenogretmeniyim
Şube Müdürü
26 Şubat 2024 10:12

hocam okula verdiğiniz dilekçenin dys ye işlenmesi ve size dys numarası verilmesi gerekiyor.

dys numarası verilmediyse 2 durum olabilir.

1. müdür dilekçeyi işleme koyar.

2. müdür dilekçeyi görmezden gelir(çöpe atar)

hakkınızda soruşturma açılacak durum yok. talebinizi kabul eder veya reddeder.

bu tür durumlarda dilekçe vermeden önce müdürle konuşmanız daha iyi olabilirdi.

bazı müdürler dilekçeyle iş yapmayı sevmez. bazı müdürler de dilekçe yazmazsanız umursamaz

Fencibiri, 1 yıl önce

Ve bu dilekçem bir yere işlenir mi mebbise vs?

Fencibiri
Memur
26 Şubat 2024 10:21

İki ihtimalden birinde dilekçeyi işleme koymasından bahsetmişsiniz bu ne anlama geliyor?

Herhangi bir dys numarası vs verilmedi sadece 15 gün içinde cevap yazacağını söyledi.

fenogretmeniyim, 1 yıl önce

hocam okula verdiğiniz dilekçenin dys ye işlenmesi ve size dys numarası verilmesi gerekiyor.

bazı müdürler dilekçeyle iş yapmayı sevmez. bazı müdürler de dilekçe yazmazsanız umursamaz

MuaLLim_01
Şef
26 Şubat 2024 11:11

hocam kurula katılmak zorunlu mudur bilmiyoruma ma eğer zorunlu ise geçerli bir özür belirtmeden (anlaşamıyorum o zaman katılmayacağım bence geçerli bir özür değildir) katılmamanız sorun teşkil edebilir. sizin yapmanız gereken dilekçenizin dys ye işlenmesini sağlamak ve dysden verilen numarayı almak olabilir. müdürün 15 güne sana cevap veririm demesi de muhtemelen süre uzatarak hakkınızda pekte iyi düşünmediği. onun yerine kurul haftası rapor alarak daha sağlıklı bir yol izleyebileceğinizi düşünüyorum.

atahoca
Müsteşar Yardımcısı
26 Şubat 2024 11:38

Resmi yoldan gelirseniz ben de resmi yoldan (cevap süresi o kadar) gelirim, demiş. Memnuniyetsizliğini ifade etmiş.

İşi resmiyete dökmeden önce -konuşulabilecek kişilerle- uygun şekilde konuşarak işleri çözmek daha iyi.

Soruşturmalık bir durum değil. Kurulda hemfikir olmak zorunluluğu bilmiyorum. Şerh düşersiniz olur biter.

Prettypelin
Yasaklı
26 Şubat 2024 11:55

Sayın hocam eğer okulda bir kurulda görevlendirildiyseniz buna katılmıyorum deme hakkınız yok, varsa eğer raporunuz onu verirsiniz, sizin yazdığınız dilekçe size değil okul için soruştırmalık bir konu, yani diyorsunuz ki usulsüzlük yaptığınız için katılmıycam bu tam soruşturmalık konu

Ama müdürünüz durup dururken kendi kendine soruşturma açmayacağı için ya dilekçeye komisyon görevinden alındınız diye cevap verir veyahutta size yazılı olarak verdiği görevleri yerine getirmeniz gerektiği ve yapmadığınız taktirde soruşturma açılacağına dair bir yazı yazar

Şimdi düşünüyordur hangi durumda başıma bela gelmez diye:)))

Fencibiri
Memur
26 Şubat 2024 13:33

Mesela yarın yani salı günü boş günüm ama söylememe rağmen oy birliğiyle o güne toplantı koyuyor diğer kuruldaki arkadaşlar.Yarın toplantıya gitmek istemiyorum.Rapor alırsam ek dersim kesilir mi? Salı günü boş günüm dediğim gibi

Prettypelin, 1 yıl önce

Sayın hocam eğer okulda bir kurulda görevlendirildiyseniz buna katılmıyorum deme hakkınız yok, varsa eğer raporunuz onu verirsiniz, sizin yazdığınız dilekçe size değil okul için soruştırmalık bir konu, yani diyorsunuz ki usulsüzlük yaptığınız için katılmıycam bu tam soruşturmalık konu

Ama müdürünüz durup dururken kendi kendine soruşturma açmayacağı için ya dilekçeye komisyon görevinden alındınız diye cevap verir veyahutta size yazılı olarak verdiği görevleri yerine getirmeniz gerektiği ve yapmadığınız taktirde soruşturma açılacağına dair bir yazı yazar

Şimdi düşünüyordur hangi durumda başıma bela gelmez diye:)))

mazıke
Şef
26 Şubat 2024 13:42

bu keyfiyet memur olamaz. ne demek toplantıya katılmıyorum. ceza alırsın. müdür Le de artık sıkıntı yaşarsın. okul değiştir

Prettypelin
Yasaklı
26 Şubat 2024 14:18

Ek dersiniz kesilmez rapor alabilirsiniz

Fencibiri, 1 yıl önce

Mesela yarın yani salı günü boş günüm ama söylememe rağmen oy birliğiyle o güne toplantı koyuyor diğer kuruldaki arkadaşlar.Yarın toplantıya gitmek istemiyorum.Rapor alırsam ek dersim kesilir mi? Salı günü boş günüm dediğim gibi

Memleketinogretmeni
Daire Başkanı
27 Şubat 2024 02:44

Müdür dilekçeyi görmezden gelemez o nasıl söz.657 yi okuyun müdür ceza alır.Adam zaten pimpirikli bi de bunu yazmışsınız.

fenogretmeniyim, 1 yıl önce

Toplam 11 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi