Editörler : E.Kayı Han
26 Şubat 2024 13:35

Psikiyatri geçmişe dönük tanı sıkıntı yaratır mı

5 sene evvel nöroloji doktoru bir tanı koymuş hayatımda hiç ilaç kullanmadım ne işin gittiğimde hatırlamıyorum ve tanının detayı görünmüyor ve benden o doktordan tanının detayını istiyorlar fakat doktor emekli olmuş ne yapmam gerekiyor benim bildiğim son 2 sene öncesi işleme alınamıyordu

levelup06
Kapalı
26 Şubat 2024 16:26

Tanının ayrıntısı e devlette tedavilerin kısmında gözüküyor inceleyebilirsin kardeşim. Tarih ve yıl girersen kolaylıkla erişebilirsin.

wallbanged
Aday Memur
26 Şubat 2024 17:38

Teşekkürler.. Anksiyete tanısı konulmuş hiç ilaç almadım başka psikiyatrik geçmişim de yok bakalım yarın belli olacak

levelup06, 1 yıl önce
Tanının ayrıntısı e devlette tedavilerin kısmında gözüküyor inceleyebilirsin kardeşim. Tarih ve yıl girersen kolaylıkla erişebilirsin.

levelup06
Kapalı
26 Şubat 2024 17:46

Kardeşim özelden yazar mısın
wallbanged, 1 yıl önce

Teşekkürler.. Anksiyete tanısı konulmuş hiç ilaç almadım başka psikiyatrik geçmişim de yok bakalım yarın belli olacak

wallbanged
Aday Memur
11 Mart 2024 05:10

Düzeltme olarak ekleme yapayım....

5 sene evvel psikiyatri tanısı konuldu ve heyet psikiyatri aynı hastanede 2. Görüşme için başka bir doktora yönlendirme yaptı burada 1 defa bile ilaç kullanıp kullanmadığıma aşırı detaylı bir şekilde e nabız ve kendi sistemlerinden bakıldı şükür hiç yazılmamış. (1 defa tanı olup ilaç kullanımı elenme sebebi denildi) . Ardından 3. Görüşme başka bir hastanede psikiyatri heyetine gönderdiler ilk görüşmeye gittim daha sonra heyet günü verdiler 2 gün sonra raporumu heyet hastanemden detaylı sağlam dır yazısıyla aldım.. Doktorların ufak sebeplerle bu tarz tanıları nelere yol açıyormuş

wallbanged
Aday Memur
11 Mart 2024 05:12

+ ilaç kullanımı olamayıp reçete yazılması bile elenme sebebi imiş biz senin ilacı kullanıp kullanmadığını bilemeyiz denildi

wallbanged, 1 yıl önce

Düzeltme olarak ekleme yapayım....

5 sene evvel psikiyatri tanısı konuldu ve heyet psikiyatri aynı hastanede 2. Görüşme için başka bir doktora yönlendirme yaptı burada 1 defa bile ilaç kullanıp kullanmadığıma aşırı detaylı bir şekilde e nabız ve kendi sistemlerinden bakıldı şükür hiç yazılmamış. (1 defa tanı olup ilaç kullanımı elenme sebebi denildi) . Ardından 3. Görüşme başka bir hastanede psikiyatri heyetine gönderdiler ilk görüşmeye gittim daha sonra heyet günü verdiler 2 gün sonra raporumu heyet hastanemden detaylı sağlam dır yazısıyla aldım.. Doktorların ufak sebeplerle bu tarz tanıları nelere yol açıyormuş

Toplam 5 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi