Editörler : Lanet
26 Şubat 2024 15:03

Atandıkları Birime Müracaat Etmeliler Ne Demek?
Merhaba. Tarım Ve Orman İlçe Müdürlüğüne sözleşmeli büro personeli olarak atandım. Evrak götürmeye gidecegim. Bakanlık evrakların ilgili birime teslim edilmesi gerektiğini yazmış. Fakat ilgili birimden ne kastedildigini anlayamadım. Atandigim ilçe mudurlugunu aradığımda evrakları il müdürlüğüne teslim etmem gerektiğini, orada sözleşme imzaladıktan sonra sözleşme ile birlikte atandigim müdürlüğe gelmem gerektiğini söylediler. Ulaştığım başka bir numara ise il müdürlüğü ile bir ilgim olmadığını, doğrudan atandigim müdürlüğe evrak götürmem gerektiğini söylüyor. Yardımlarınızı rica ediyorum.

saenes74
Genel Müdür
05 Mart 2024 10:46

atamalarda aranacak kişi aranır ve bilgilendirilir. ve ne evrağı getireceği ne zaman atanacağı vs bilgilendirilir.

o il yada ilçenin sizi arayıp bilgilendirmesi gerekir.

memurun yada sözleşmeli personelin özlük dosyaları nerde tutulur ise atama iş ve işlemlerini orası yürütür. bu bakanlık da olabilir il müdürlüğü de ilçe müdürlüğü de.

siz burada 2 yol var.

1- ya. bakanlık atama şubeyi arayıp , özlük dosyanın nerede tutulduğunu ve atamayı il müdürlüğü mü yoksa ilçenin mi yapacağını sormak.

2- başka herhangi bir il müdürlüğünü ( 2_3 ilde olabilir.) arayıp ilçeye sözleşmeli başlayan personelin atamasını siz mi yapıyorsunuz yoksa ilçe mi yapıyor diye sormak.

biri sizi yanlış bilgilendiriyor. bunu çözmeniz lazım.

Toplam 1 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi