Editörler : E.Kayı Han
«8910111213141516171819»

Askeriz
Aday Memur
29 Nisan 2024 15:34

Yeni bir haber var mı

29 Nisan 2024 15:53

İsteyen var mı ki verilsin..
Askeriz, 12 ay önce

Yeni bir haber var mı

Nişancı52
Aday Memur
30 Nisan 2024 08:11

Çok geç kaldı en geç nisan ayında kararname yayınlanıyordu kimseninde bir bilgisi yok sanırım herkes beklemede.

İbrahim5506, 12 ay önce
İsteyen var mı ki verilsin..

kvfox
Şef
30 Nisan 2024 09:18

Bu zamandan sonra zam beklemek olmaz konu kapansın artık bu sene için

Askeriz
Aday Memur
30 Nisan 2024 11:18

Öyle yada böyle yayınlanmak zorunda kararname bu kadar çok geç kalması insanları böyle umutlandırıyor. Yayınlasalar da bitse bu işkence

kvfox, 12 ay önce
Bu zamandan sonra zam beklemek olmaz konu kapansın artık bu sene için

kvfox
Şef
30 Nisan 2024 11:22

inşallah yayınlanır
Askeriz, 12 ay önce

Öyle yada böyle yayınlanmak zorunda kararname bu kadar çok geç kalması insanları böyle umutlandırıyor. Yayınlasalar da bitse bu işkence

baha3454
Şube Müdürü
30 Nisan 2024 21:17

gecen yılda aynısı oldu geç yayınlandı ve birsey cikmadi

ataalperen
Genel Müdür
30 Nisan 2024 22:05

Son 25 senede her sene Nisan veya Mayıs ayında yayınlandı zaten. istisnai olarak sadece bir sene kararname aynı yılda iki defa yayınlandı. 4. ve 5. aydan önce yayınlanması çok çok nadir olmuştur belki. Zamanlama zam olması veya olmaması için bir kıstas değildir bence. Olur veya olmaz o ayrı mesele. Kararname ile ilgili bazı ayak oyunları olduğunu duydum özellikle sivil olup da emsal rütbe saçmalığından askermiş gibi muamele görenler tarafından. Neyse bekleyip göreceğiz. Boş veya dolu mecbur yayınlanacak.
baha3454, 12 ay önce
gecen yılda aynısı oldu geç yayınlandı ve birsey cikmadi

xempors
Aday Memur
30 Nisan 2024 22:53

Sayın ataalperen; öncelikle şunu belrteyim ki sivilleştirilen personellerden biri olarak konuşuyorum. Bize tercihimiz sorulmadan khk ile başka kuruma devredildik. Hatta o dönem kuvvete vermiş olduğumuz kalma isteğimize ilişkin dilekçelerimiz dahi reddedildi. Şimdi bu durumda yok sayılmamızı, haklarımızın elimizden alınmasını mi bekliyorsunuz? İddianıza gelirsek çıkacak olan yan ödeme kararnamesinden doğrudan etkilenecek olan sizin deyiminizle emsal rütbede olan personel bu ödemeyi almamak için neden ayak oyunları çevirsin ki? Bu duyumunuzu biraz daha açar mısınız? Merak ettim. Ne gibi ayak oyunları çeviriyormuş acaba tabiri caizse bu durumda olan bir avuç insan.

ataalperen, 12 ay önce
Son 25 senede her sene Nisan veya Mayıs ayında yayınlandı zaten. istisnai olarak sadece bir sene kararname aynı yılda iki defa yayınlandı. 4. ve 5. aydan önce yayınlanması çok çok nadir olmuştur belki. Zamanlama zam olması veya olmaması için bir kıstas değildir bence. Olur veya olmaz o ayrı mesele. Kararname ile ilgili bazı ayak oyunları olduğunu duydum özellikle sivil olup da emsal rütbe saçmalığından askermiş gibi muamele görenler tarafından. Neyse bekleyip göreceğiz. Boş veya dolu mecbur yayınlanacak.

ataalperen
Genel Müdür
30 Nisan 2024 22:56

Emsal rütbe dediğim sivillestirilenler değil, devlet memuru olup sınavla veya sınavsız Üstsubay/General kadrolarında çalışıp, bu rütbeler ile emsal muamele görenler. Şu an bakanlıkta önemli yerlerin çoğunda askerler değil onlar var. Siz muhtemelen devredilen personelsiniz. Sizle ilgili değil yorumum.
xempors, 12 ay önce

Sayın ataalperen; öncelikle şunu belrteyim ki sivilleştirilen personellerden biri olarak konuşuyorum. Bize tercihimiz sorulmadan khk ile başka kuruma devredildik. Hatta o dönem kuvvete vermiş olduğumuz kalma isteğimize ilişkin dilekçelerimiz dahi reddedildi. Şimdi bu durumda yok sayılmamızı, haklarımızın elimizden alınmasını mi bekliyorsunuz? İddianıza gelirsek çıkacak olan yan ödeme kararnamesinden doğrudan etkilenecek olan sizin deyiminizle emsal rütbede olan personel bu ödemeyi almamak için neden ayak oyunları çevirsin ki? Bu duyumunuzu biraz daha açar mısınız? Merak ettim. Ne gibi ayak oyunları çeviriyormuş acaba tabiri caizse bu durumda olan bir avuç insan.

xempors
Aday Memur
30 Nisan 2024 22:59

Bizde de emsal rütbe olayı var ondan üstüme alındım. Sizin bahsettiğiniz kesimi bilgilendirici açıklamanız ile anlamış oldum. Teşekkür ederim.

ataalperen, 12 ay önce
Emsal rütbe dediğim sivillestirilenler değil, devlet memuru olup sınavla veya sınavsız Üstsubay/General kadrolarında çalışıp, bu rütbeler ile emsal muamele görenler. Şu an bakanlıkta önemli yerlerin çoğunda askerler değil onlar var. Siz muhtemelen devredilen personelsiniz. Sizle ilgili değil yorumum.

Meaninglesslife
Aday Memur
05 Mayıs 2024 19:55

Kararnameden haber var mı? Yoksa kol saati mi

Askeriz
Aday Memur
05 Mayıs 2024 20:42

Malesef yok mayıs da geldi bakalım ne olucak

Meaninglesslife, 12 ay önce

Kararnameden haber var mı? Yoksa kol saati mi

05 Mayıs 2024 20:59

Çeyrek asır oldu bizim ve ailelerimizin lehine bir iyileştirme yapıldığını görmedim. Pandemi olur sağlıkcilara iyileştirme yapılır söz konusu bize gelince her türlü gaz devreye sokulur.
Askeriz, 12 ay önce

Malesef yok mayıs da geldi bakalım ne olucak

Karasubay
Aday Memur
05 Mayıs 2024 22:45

Emsal rütbe saçmalığı çok yakında defolup gidecek bu ordudan. Maliye bakanlığında hesap kitap yapmaktan başka iş bilmeyen eleman bana albay muadiliyim falan dedi. Dedim alayını da al kaybol burdan. Ayağı çamura basmamış adamları sözde milli savunmanın uzmanı yaptılar neyin uzmanlarsa.

ataalperen, 12 ay önce
06 Mayıs 2024 14:41

Arkadaşlar öncelikle bu tamamen güvendiğim bir kaynaktan duyumumdur. Teyit ederseniz sevinirim. Yaşar paşa 2 defa bu konu hakkında onaya gitmiş ve 2 sindede hulisi paşa reddetmiş. Bu saatten sonra hulisi paşa varken bize iyileştirme gelmez gibi geliyor bana. Ki msb döneminde de birsey verilmemişti.

06 Mayıs 2024 14:56

Hulisi paşa kayseri milletvekili degil mi ya. Bakan milletvekilinden onay mi alıyor anlamadim beb
KılıçsızKaraMurat, 12 ay önce

Arkadaşlar öncelikle bu tamamen güvendiğim bir kaynaktan duyumumdur. Teyit ederseniz sevinirim. Yaşar paşa 2 defa bu konu hakkında onaya gitmiş ve 2 sindede hulisi paşa reddetmiş. Bu saatten sonra hulisi paşa varken bize iyileştirme gelmez gibi geliyor bana. Ki msb döneminde de birsey verilmemişti.

06 Mayıs 2024 16:05

2022 yılından kalma bir balon

KılıçsızKaraMurat, 12 ay önce

06 Mayıs 2024 16:46

Türkiye Büyük Millet Meclisi Milli Savunma Komisyonu başkanı seçildi..

Mehme.t.mirza.
Aday Memur
06 Mayıs 2024 22:20

Cumaya kadar yan ödeme yayımlanmazsa, korkarım yine boş bir şekilde çıkacak.

Toplam 519 mesaj
«8910111213141516171819»

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi